Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ja MIrdita iher piplla ne mireseerdhet n Klubin tone Serish . Arjele sa per Gjume kom flejt n daten 1 ne m ka zon ka ora 10 e drekes derika ora 7 e darkes . masnej syni naaaaaaaaaaaaaaaa Filxhan tu pi birra ne tu pa teleBela ... Po ckina iher piplla si ja keni cu juve . MOire ti si ja kalove kte Vit t ri mair a cka ???Ika ne erdha ka po shifena ma von ...

assassino26

Primus registratum

Se paska pri mar viti i ri klubin tone.Ose s'ju ka dale akoma pija e vitit te ri.
Po ja boj edhe une si Tedi,ika dhe erdha.Po erdhi nanji me probleme qe do me i zgjidh,te flase se jam ketu,me siguri do ja zgjidh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, paske fillu pun herët ti mre? Ça t'paska gjet kshu? Apo ka hy Viti Ri me pun të mdhoja :rolleyes: ?
Bjere i teke knej po s'përtove se un sone qekom për jetë note ose mo mir me thon mjesi /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ça ka na i t're anej ka fronti i lindjes? Ka jon zhduk gocat kshu? S'po duket asnjona. M'duket se s'ka t'boj me pijen direkt po me pasojat (kan lon t'gjitha takime ke doktorri /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, paske fillu pun herët ti mre? Ça t'paska gjet kshu? Apo ka hy Viti Ri me pun të mdhoja :rolleyes: ?
Bjere i teke knej po s'përtove se un sone qekom për jetë note ose mo mir me thon mjesi /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ça ka na i t're anej ka fronti i lindjes? Ka jon zhduk gocat kshu? S'po duket asnjona. M'duket se s'ka t'boj me pijen direkt po me pasojat (kan lon t'gjitha takime ke doktorri /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Kondre kom nigju qe e kon psu shume prej ushqimeve te skadume.Shpresoj mos e ket psu nanjona prej kondraceptiveve te skadum :angel: Nejse,une qe thu ti edhe sot jam ne pune masnej kom ca dite te mira pushim prape.Ca te bejme,punojme nate e dite qe te shohim pakez drite :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Puno ti puno, se mos e ke punën me t'gërmume :tipsy: . Ne e shof se sa puno ti, mo shum se ne n'Kanada /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nesër do marr çiften do dal për gjah.... Kom bo n'men me vra i ari polar po kom fryk se njel si shkop n'mes t'arës me bor /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mun t'i fus ne i dor peshk kshu tu hap brima. N'akull ta kom llafin se ti ke qef me i mor mrapsht. :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Puno ti puno, se mos e ke punën me t'gërmume :tipsy: . Ne e shof se sa puno ti, mo shum se ne n'Kanada /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nesër do marr çiften do dal për gjah.... Kom bo n'men me vra i ari polar po kom fryk se njel si shkop n'mes t'arës me bor /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mun t'i fus ne i dor peshk kshu tu hap brima. N'akull ta kom llafin se ti ke qef me i mor mrapsht. :rolleyes: [/qb]
Kondre amon me ata arinjte boj kujdes se mos perfnosh si foke /pf/images/graemlins/laugh.gif Po peshqit me cifte ke nee men me i vra :smash:
Edhe une neser per peshk do jem,ta shofim kush ka per te kap me shume :tipsy:

:goofy: E veni ne dyshim ju...??Une do te kap peshq me shume.... :lol:
Ja ku jam me e gjalle se heret e tjera... :devil: Jam akoma me pushime ,nga fundi i muajit do te nis punen :tipsy: tani vij sa per nxemje nga icik.. :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher e piplla . Si po ja kaloni juve knejna . UNe mire sot . Per Juve qe pini Veren dhe doni te dini se si shoqerohet m shifni sot ke Tv koha ka ora 7 30 masditja ... NE masnej hecni pini kai Gastare Vere ...Peshko Rakin do e pim javes tjeter se kte Fundjave nisem anej ka lagja ime ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :goofy: E veni ne dyshim ju...??Une do te kap peshq me shume.... :lol:
Ja ku jam me e gjalle se heret e tjera... :devil: Jam akoma me pushime ,nga fundi i muajit do te nis punen :tipsy: tani vij sa per nxemje nga icik.. :wave: [/qb]
tY S'TE KINA fut ne gare fare.Nuk diskutohet qe ti kap peshk me shume :angel: Kujdes mos e xef shume ruji energjite per ne fun te mujit se do te te nevojiten.hororroskopi thote qe ne fund te mujit do e xefesh shume.
Tedo qe do e pime ate rakine do e pime,por se di se kur do e pijme...Nderkohe une vazhdoj e pij perdite ka i cike.Ma hongri shpirtin fucia 200litroshe qe eshte mush plot edhe nuk ka sy per me maru.Mo teper ma ka plas shpirtin 2kuintalshi i funit qe se kam zi akoma.Rekord sivjet,22kuintal rrush te kthyer ne uje te bekuar per fund 2005-en fillim 2005-en :rockband:

:lol: Nga fundi i muajit mire me bie e nxefme ,se do te jem per plazh... :wub:
E di qe do t'ju mungoj disa dite ,sidomos qe do te pini pa mua :tipsy: por kam besim qe do t'a ngreni nje dolli per mua . :angel:

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: Nga fundi i muajit mire me bie e nxefme ,se do te jem per plazh... :wub:
E di qe do t'ju mungoj disa dite ,sidomos qe do te pini pa mua :tipsy: por kam besim qe do t'a ngreni nje dolli per mua . :angel: [/qb]
Mos shkosh nga ato venet e tcunamit mi te keqen
Jo per gjo por thojne se do perseritet prape.Merr masa me merr edhe mua me vete po deshe te shpetosh ne raste rreziku :angel:

ARJELA

Primus registratum

Oooooo Peshkataaaaaaaaar
ti kte do :smash: :smash:

qe s'me jep as edhe nji urim te vocke fare
uuu sa inot te mora ika un ga Bari tshti atje me keni mua
Moira :rolleyes:

:kiss: Arjela ,ke humbur fare ...
Gezuar zemer
natale001.gif
,dhe mos na e ve re ,se qe kur keni ikur ju per le* /pf/images/graemlins/laugh.gif ka ikur dhe klubi ,biles edhe grepi i peshkut ashtu i eshte bere :tipsy: e vazhdon te mburet ... :devil:
Arjela je nje
logo097.gif
girl :kiss:

ARJELA

Primus registratum

O yll vec se per ty hy un ktu

/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
se kto tjeret ti ngarkojm me Lopata e ti hedhim nga mali dajtit :tipsy:

:lol: :lol:
Hajt Gezuar zemer !! :kiss:
DC2243%20margarita%20glass.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif Sot e kemi klubin vec per vete ,s'do te guxojme te hyjne te tjeret... /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

pershendetje,erdha une
he mo si ja keni kaluar me pushime,goxha kishit ecur ketej me shkrime
cna thoni ndonje te re??
hajt nje vit te mbare ishalla,ctju doje zemra :wave:

:wave: Nje vit te mbare edhe per ty..
Klubin ma ka lene mua ne dore peshku... /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe sot e deri te shtunen jam une pronarja .. :devil:

anny

Primus registratum

[qb] :wave: Nje vit te mbare edhe per ty..
Klubin ma ka lene mua ne dore peshku... /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe sot e deri te shtunen jam une pronarja .. :devil: [/qb]
thnx. po he si administratore e klubit cna thua?
si ka qene gjendja ketej??
ndonje thashethem :devil:

anny

Primus registratum

gocat hedhin gjithemone valle,se dine se si /pf/images/graemlins/laugh.gif