Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Po vitin e kalum kush i mylli postimet?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajd dreken e mire. [/qb]
Te paska hy i ftohti ne palce mor Cun..
A se shef 31, kush eshte??
Jo per gje, po mu duk si numer me fat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Aaaa, tashti e pash, shpari ma kishte fajin vera jo i ftofti /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Pershnetje klubi :wave: me t'vertet m'ka marr malli me ardh iher po ma si i kalut festat /pf/images/graemlins/laugh.gif
masi ka fillu zakoni i pershnetjeve po filloj edhe un
Moirushin :kiss:
Fantazijen :kiss:
Kondran :wave:
Peshkun :smash: (qeshem /pf/images/graemlins/laugh.gif )
e t'gjith antart e klubit me rradh

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Dhe vendi i dyte seshte keq..moter e vella me te parin..
Gezuar dhe nga une pra.. :wave: [/qb]
Une them veni i pare burre e gru me te dytin /pf/images/graemlins/laugh.gif
LR-je,pershendetje plako.Tedi,tushi e gjithe cunat,duke perfshi edhe Kondren jane te ftum me pi nga i teke raki,por qe duket si dopio...
Gocave i puthje do ja jap te gjithave me kenaqsi.tasji po ma dhane edhe ato nanji une s'jam kondra si kondrapedali :tipsy:
viti i ri sivjet kot fare me eshte duk.Dukrj se gjithe prodhimi i fishekzjarrve te kines ishte ble nga poplli i porsaardhur i Tiranes,te qashtuqujtmit tiranasa te rinj.Su rriote rrugeve se rrezik e hajshe syve nai kapsollaqe.Jam cudit kur kam pa lajmet edhe skiste te vdek,por vetem ca te plagos lehte.
Hajt ishalla me shume shnet e pare per te gjithe ne ktu edhe per te tjeret gjithashtu qe s'vijne naihere ktu.
Ahh se harrova,edhe me shume dashnore per cunat e klubit,per gocat me shume akullore qe te lepijne e te kenaqen /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

o mer gjalle jeni ala ju mer...se mu me than qe ca ka ju kan shtri komet e kan shku te drute...e pranja sjom avit ketej rrotulll...tedo o mer pijanec dreqi cma kishit myll lokalin dje...hajt pirdhuni e shperndahuni

assassino26

Primus registratum

Llape edhe ti cudi e modhe qe qeke gjalle akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif Vitin e ri e kalove ne burg,apo ne spital :confused: Smahet men qe kur ste kam pa...
Mire qe spaske qen Anej ka ishujt Maldive :smash:

Guest

Peshko me pelqeu roli si Korespondent i derguar ne Tirane..Pune me reziqe mes fishekzjaresh,por cfare te besh i ka Viti i Ri keto gjera..ca festojne ca sakrifikojne..
Hajt Gezuar dhe kujdes me ato urimet per cunat,se i bie e anasjellta dhe per femrat..
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gëzuar gjith tironcave /pf/images/graemlins/laugh.gif apo tiranasave /pf/images/graemlins/laugh.gif apo gjithë të tjerëve përfshi edhe BLUEN (se t'sha ajo masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Peshko, rrofsh për rakin se na kishte mor molli për içik klub :wub: .

Moire, gëzuar ene ti e mos u boj merak për amolet e mija po boji yzmet amoleve të tuja /pf/images/graemlins/wink.gif .

Dhe së fundi (historia e omëlcinës) Ylli :kiss: , gëzuar 2005!

P.S. Peshko, fakti që ka pat vetëm të plagos lehtë tregon që shqiptarët janë maestro në manipulimin e fishekzjarreve (kapsollave) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Blue*:
[qb] e kam sha me tan ca ka at q1 s'm'ka pershndet mu :rockband: [/qb]
PO me te pershente tashi,a anullohet e shamja /pf/images/graemlins/frown.gif
Nejse sidotejete une e pershenes me gjithe shpirt mbretereshen e Bluve,i uroj gjithe te mirat per 2005-en edhe mas 2005-es.
Edhe e puth fort :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Peshko me pelqeu roli si Korespondent i derguar ne Tirane..Pune me reziqe mes fishekzjaresh,por cfare te besh i ka Viti i Ri keto gjera..ca festojne ca sakrifikojne..
Hajt Gezuar dhe kujdes me ato urimet per cunat,se i bie e anasjellta dhe per femrat..
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po normal qe i bie e anasjellta,por jo gocave tona /pf/images/graemlins/laugh.gif Gocat tona nuk kane nevoje se na kane neve azgana :angel:

bebi

Primus registratum

peshkatar, ty t'kam perjashtu prej t'shames se e di se di m'pershndet me zemer gjithmon :tipsy:

kondre, prap je i sham se s'me ke pershndet t'paren :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: Pse nuk fjete aty ku te zuri... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ubriaco.gif
[/qb]
MOire nuk m zuni ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] o mer gjalle jeni ala ju mer...se mu me than qe ca ka ju kan shtri komet e kan shku te drute...e pranja sjom avit ketej rrotulll...tedo o mer pijanec dreqi cma kishit myll lokalin dje...hajt pirdhuni e shperndahuni [/qb]
Ho mer ti LLapaqen . Gjalle je e . Un lokalin se myll asiher para ores 12 t notes babe ...

HAjt Gezuar dhe per shume vjet t gjithve dhe Viti i Mbare per te gjithe qofte ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Blue*:
[qb] peshkatar, ty t'kam perjashtu prej t'shames se e di se di m'pershndet me zemer gjithmon :tipsy:

kondre, prap je i sham se s'me ke pershndet t'paren :tipsy: [/qb]
:kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

PEshko Gzuar Robo . Po ate Gastaren e Rakise nuk e pime qe nuk e pime ...

Guest

Blueeeeeeeeeeeeee te pershendes vecanerisht...
:kiss:
Kondre ku je mor cuno, se je bo si lakuriq nate..
Na mori malli per Avatarin tat..
I mungon Forumit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt pra, se ju kthyem normalitetit,
pushimet kaq e paten..
fundi i fundit,mjaft zgjaten.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshko :wave:
Moira.. :kiss:

Ahhhhhh.....Ja ku erdha me ne fund .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa mire qe e gjej klubin plot .. :kiss:
Tush , :kiss: karamele ,edhe pse ky vit ka qene gjithe embelsira me ke munguar.
Hej Fantazie ,si ma ke fshesen ...eh...te tregoj une per shishen time te thyer... :confused: -Hodha te pare ...nac...hodha te dyten ...prap nac ...e mu ngriten nervat ...c'te besh gjithe balte tek lagjaj ime (po behet rruge e re) ...dhe u nxefa e hodha te treten ,duke iu kercenuar Edi Rames...-
-Ah Edi ,Edi ....-doni ju u thye shishja ... :cry: e me iku deshira duke deshiruar Edin... :smash:
Se di ky vit ,sesi do me ece ,por ka nisur me nje... :wub:
Tedo ,Kondra ,Peshku ... t'ju peshendese Moira me nje shkelm bycave....??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

u Glupi si gjithmon i mbledhur top

epo ckemi Moira si duket shum shishe kishe thyer shihnja un svija kembet mbi tok nga xhamat e shisheve qe kishe thy
Sa per tedin e mora vesh qe e kish kalu naten ne gjum /pf/images/graemlins/frown.gif

Fantazi ti se di po si duket jo me keq se Moira

Peshkoja :confused: per ket z'di gjo po mthan se kish qen anej ka ura e lanes ulur mi cep ne qosh kish hedhu grepin me siguri ka qen tu zo peshk anejna

sa per Kontrapedalin :shrug:

Kondrapedali

Kondrapedali

Hehe! Sa për Kontrapedalin s'ke ç'thu tjetër Arjela me emrin nën figurë /pf/images/graemlins/laugh.gif . Jom bo si lakuriq note vetëm se i vesh trashë Yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif . Futem n'forum kur shumica kon dal se ather m'bi mo për mar :shrug: . Ca tu pi e ca tu bredh (gjithmon me amolet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) s'po m'del mo koha me hy n'forum /pf/images/graemlins/frown.gif .
Po boj autokritik që kur t'filloj shkolla do hyj shum mo shpesh. Betohem me grusht si komunistat
images
ose si Sadami /pf/images/graemlins/laugh.gif .