Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga kanani20204:
[qb] Meqe hyra pershendetje Fantazia G? [/qb]
Faleminderit Kanan..Dhe ti Gezuar,Vit i Mbare!!

Guest

O Moira ...po shishja seshte e thyer apo jo??
Ku e thyen???..Dhe me trego pak a ka pas rezultat(pra te ka sjelle fat)..se po i thyej nja tre cope une ate nate.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Rezultat ka qe ne fillim ,po t'u thye.. ,se ka raste qe e hedh nga kati i peste dhe nuk thyet.. :devil:
Sa per nja 3 deshira ,1 thuhet dhe duhet ta mendosh mire mos te dale deshire shtatanike.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ej ,mos harro neser ne mengjes te dalesh me fshese /pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo ka rezultatin e vet ,te shkon viti si blete punetore.. :lol:

Guest

:lol: Kujt i thu neser ne mengjes ti mi, dates 1 Janar e???
Ja dhe kete se dija..
Po me dale me Pizhama i bie llafit te shkoka Viti Gjume.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me dale me Roba banjo te shkoka viti Plazh..

P.s Me mire po zgjedh te dyten..
Ta rekomandoj dhe ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Lum si une qe te kam kaq te kapshme ,se me te vertete neser e quaj une pas gjumit ,ka raste qe fle mbasdite dhe me duket neser... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une me dt 1 dal e pispillosme ,me fshese ne dore ,kur te mbarosh fute fshesen ne bagazh qe te humbi fare.. :devil:
Sa shume mesuam nga njera-tjetra ,do ta zej frika Vitin e Ri prej nesh... :devil:

Guest

...Po une skam fshese fare mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk ma bo zemra me hedh fshesen me korent..
:goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Pse nuk thua mi,ja ku po ta bej une nje dhurate ,eshte shkop shtigash te mira ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
tani e ke me kollaj te vish dhe ne forum ,por kujdes mos perplasemi bashke.. :devil:
scopa.jpeg

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita e piplla . Si poja kaloni knejna Juve . Une Gezuar nuk po ju them se do vij ne kto dit para fund vitit t ju Uroj po per ata qe sdo Jene Gezuar t gjithve ne vit i Mbare per t gjithe dhe mos pinishume ...

:wave: Ej Ted,mos pini thua,po si mund t'a perballojme ndryshe ,humbjen e nje viti tjeter... :tipsy:
Oh...,do te me duhet kohe te miqesohem me 2005... :shrug:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Ej Ted,mos pini thua,po si mund t'a perballojme ndryshe ,humbjen e nje viti tjeter... :tipsy:
Oh...,do te me duhet kohe te miqesohem me 2005... :shrug: [/qb]
Fto nonjonin me e kalu notën me ty ne ke për ta pa që s'ke me e mor vesh hiç se hiku njoni ene erdhi tjetri (e kom për vitet) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Mjesi/mroma kalamoja. Paskët qen t'kqij fort juve ëre. S'keni lon as i shishe mër lanetër? Kur bohet furnizimi knej? Deri për furnizim mu s'm'keni mo mes jush :rolleyes: .

natale-01.gif

:kiss: Gezuar klubista e klubiste ,Ju uroj te gjitheve nje Vit te mbare .
Kondre puci 2 amolet nga une /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher e piplla . Si po ja kaloni knejna juve . Une jam Akoma gjalle pas ktyre 3 diteve te fuqishme ferri n pune .MOire ti pi sa dush per kte vit masnej per Vitin tjeter mos e nis me t pime po nise me kokakola dhe pastaj pi prape ...

TEDI

Valoris scriptorum

Vallahi MOire kur kom shku n shpi dje n oren 3 .i zot e di se si vajta ...

ARJELA

Primus registratum

Gezuar Gezuar
Gezuar Gezuar
Gezuar

:rockband:
Ju uroj Shndet Grupi i Klubit dhe
mblidhni mendjen mir per 2005 dhe kujdes sonte mos pini shum se nje vit me plak jemi /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Haj edhe i her Moira Tedi Peshkatari Fantazi_G Kontrapedali tjeter ka mo me falni nese
skam zen me goj no njerin
haj mirupafshim ne vitin tjeter :kiss: :kiss:

Guest

Me nje pershendetje per Klubin e preferum..po i mbyll postimet e ketij Viti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Arjelen, :kiss:
Moiren qe nseser do dali me fshese.(dhe une) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mocen..
Tedin
Peshkon
Kondren
Tushin
Kananin
E kedo, qe hyn ne klub..
Ika se duhet me u bo gati.. /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

assassino26

Primus registratum

Per kete vit me duket i hapa une postimet ktu.Me vonen flasim me gjate se tashi kam pak punhe.
Ju uroj te gjitheve 1 vit te mbare :wave: :wave:

Guest

Dhe vendi i dyte seshte keq..moter e vella me te parin..
Gezuar dhe nga une pra.. :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Po vitin e kalum kush i mylli postimet?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajd dreken e mire.