Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kondre lenio shpifjet une po them te verteta ktu...
Ja edhe 1 histori tjeter e Kondres /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondra ishte pijanec klasi dhe kishte gjet karar ne nje pijetore ku pinte perdite vere te kuqe, i shijonte qamet.Kur bohej tape ia merrte i sy gjume permys ke kodrat e liqenit m'freskllik per shtate pale qejfe.Nje dite njoni kishte dale me bo vrapin e pasdites dhe e shef ket qyqarin permbys, e shkund iher, ky hic, e shkund dy here ky prape hic.Thote me vete: "Po ia mallar iher se s'merrka vesh gjo ky" ...maro pune ky dhe si rob i ndershem qe ishte i le nji 10mije leksh ke koka si shperblim.I del gjumi Kondres dhe shef 10mije lekeshin ke koka.Shko ke pijetorja gjithe qejf dhe blen vere te kuqe dhe i fut nje te pime se nuk dinte mavria ca bohej.Te nesermen prape tape Kondra, prape ke Kodrat e liqenit per gjume, prape kalo ai robi nershem andej...prape....ia len 10mije lekeshin ke koka, prape cohet Kondra prape merr paret qe ia kish cu perendia dhe prape bohet tape, prape shko me fljet ke Liqeni ........e keshtu 3 dite rresht.
Diten e katert cohet, merr paret dhe shko ke pijetorja dhe i thote banakieri:"vere te kuqe?"..."Jo-thote Kondra-sot ma nderro me te bardhe se mu ka skq suma" :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol: :lol: :lol:
Kte s'e kisha nigju hala. Helbete shumë kohë larg atdheut /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Tashti ta tefteros daja ty. Prit sa t'menohem içik /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

E kom harru thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif Se ma men qe e le veren edhe fillove Birren :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita piplla .si po ja kaloni knejna .Amon ere ktu e gjetet me u zi e ...

Tedo si je ti njehere :wave: ,leri keta te dy se kane kohe deri sa t'a kthejne tek birra muhabetin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...jane tek dita e dyte akoma... :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Haj kalamoja. Keni noi objeksion juve kur grricmi neve e /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Apo jini xheloza :tipsy: .
Moire me ty s'flas mo se m'ke dhon kshu :kiss: për ditlindje po s'm'dhe votën si çuni mo i mir i AF /pf/images/graemlins/frown.gif !

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher knejna . Ca bohet me ka keni hup . UN Moire qe thuj ti hajt mir mbahemi gjalle jemi pun tere kohes ...

assassino26

Primus registratum

Mroma shoke edhe shoqe,klubista edhe klubiste.Deshroj t'ju uroj gzuur festat e fundvitit edhe bofshim qeif sa me shume.Dukuni naihere edhe na jepni nai birre se e mirpresim :wave:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma shoke edhe shoqe,klubista edhe klubiste.Deshroj t'ju uroj gzuur festat e fundvitit edhe bofshim qeif sa me shume.Dukuni naihere edhe na jepni nai birre se e mirpresim :wave: [/qb]
hajt mo se ta jap une nje birre.se kam kohe pa te pare,te merremi n je cike me thashetheme /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps:para ca kohesh (1jave me duket)shume i gezuar ishte ti
pershendetje klubi :wave:

assassino26

Primus registratum

Anny,iku gzimi i para 1 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi dum nai gzim tjeter :rockband: Po nga ty ckemi nai gjo?kur te dal anej nga Rinasi une per ty :confused:

anny

Primus registratum

[qb] Anny,iku gzimi i para 1 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi dum nai gzim tjeter :rockband: Po nga ty ckemi nai gjo?kur te dal anej nga Rinasi une per ty :confused: [/qb]
po hic mo rehat,kemi ngele pa leke nejse
po si mo ti je me fantazine tani
jo do kaloj nga greqia une(po nuk e kane mbyll kufirin) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Cpune kam une me fantazine mi goce,pse i ngatrro gjojnat.Per fantazine pergjigjet Kondra.Une beqar si gjithmone ne pritje te shpirtit binjak.
Po nga Greqia co do bojsh ti mi?Ec mi ne Tr sic e lam bashk,mos i thuj njeriu edhe kalojme ca pushime te paharrushme /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi kalamoja! Sa po m'bohet qefi që mo n'fun e paska mor vesh Peshkoja se ku i ka kufijt :tipsy: .
Peshko, susekse e t'shkoft mar peshkimi. Ishalla po e kap noi peshk para vitit t'ri se kush të duro masnej i vit tu u qurravit nëpër forum /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Peshko, hika un me zi rakin /pf/images/graemlins/wink.gif .

anny

Primus registratum

[qb] Cpune kam une me fantazine mi goce,pse i ngatrro gjojnat.Per fantazine pergjigjet Kondra.Une beqar si gjithmone ne pritje te shpirtit binjak.
Po nga Greqia co do bojsh ti mi?Ec mi ne Tr sic e lam bashk,mos i thuj njeriu edhe kalojme ca pushime te paharrushme /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thuaaaaaaaaaaaaaaaa
èèèèèèèè po une kam prere bileten mo
si i behet hallit??
hjade ti andej nga ne dmth une

Guest

[qb] Cpune kam une me fantazine mi goce,pse i ngatrro gjojnat.Per fantazine pergjigjet Kondra.Une beqar si gjithmone ne pritje te shpirtit binjak.
Po nga Greqia co do bojsh ti mi?Ec mi ne Tr sic e lam bashk,mos i thuj njeriu edhe kalojme ca pushime te paharrushme /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Peshko,Anny..mirembrema..
Kane ardhe kohe moderne dhe njehkohesisht te keqija..
Skam pune me asnjonin perfundimisht dhe zyrtarisht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E shoh secili do me ciceru per qejf te vet..
Prandaj Anny te kam thene qe Peshko po e po eshte i lire,por po deshe me e hudh grepin nga Kondra..PLEASE...ke rrugen hap.. :devil:

anny

Primus registratum

po kush foli ketu per grepa,per peshk
per udhetimin im po diskutonim me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] po kush foli ketu per grepa,per peshk
per udhetimin im po diskutonim me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Anny,me verte pse s'ja hudh grepin Kondres ti :angel: Eshte peshk i majme /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fantazia,ku je ti ylli,ste kam pare s'mbahet mend...I vertet lajmi???Me ne fund e hoqe qafe kondren :goofy: ehhh e dija qe do vinte 1 dite 1 lajm i mire per mua :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja! Sa po m'bohet qefi që mo n'fun e paska mor vesh Peshkoja se ku i ka kufijt :tipsy: .
Peshko, susekse e t'shkoft mar peshkimi. Ishalla po e kap noi peshk para vitit t'ri se kush të duro masnej i vit tu u qurravit nëpër forum /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Peshko, hika un me zi rakin /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
Tu cpoftye kazoni ishalla.Une akoma s'kam maru per vete me te zimen e rakise.Skom pas kohe me u mor me ate pune edhe vetem 200litra kom pergatit der tashi,me i llaf akoma s'kom bo gjysmen

:rolleyes: Plasi rakia kejet ,po asnjonit nuk i'u be ai ball kazani ,se do e kisha marre vesh une... :devil:
Tedo ,po ti ke me zi gje se e shof une ,ti je me xhentili ketu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif