Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, me kte ftes që ke bo për çunat ke me i përzon t'gjith. Kush osht ai që e ka lon menia me ardh e me pagu ëre. T'paska lon petlla fare ty /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ndëgjegja ka pas qen film i bukur po ka koh që e kon hongër mit /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Gocat megjithmen që paskon bo pislliqe mrom ene po flekan akoma :smash: [/qb]
Kondre,pse kujto se e kam nxjerre une lajmerimin.
Nejse ec i here ti hudhu,ke gjithe ato pare per te pagu /pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

Oooo u zgjum u zgjum, edhe per dolli vallaj nuk eshte as heret e as vone asiher. Teken ktu e kokrren e qepes...aashtu de. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ju paska lon petlla fare juve ëre! Bo vaki me m'dhon nai shishe raki përpara ene mon t'paguj gjo n'fun po kshu esëll harrojeni :tipsy: .
Peshko, maje fort tefterin se ene sot s'paguj gjo una se s'kom mor rrogën hala. Kismet nesër :rolleyes:

nikos_asas

Primus registratum

Ca lekesh thu ti mer ne Shqiperi je ktu!
Vetse me euro,ke euro po s'pate hajde dil jasht /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Enion si e do ujin?Hajt mo se ty po ta qerasim sot...Po e deshe me gaz eshte me leke ore .Uji i rubineti per miqte eshte pa leke

nikos_asas

Primus registratum

More Peshko se mos i japesh dopjo uje ti se do na i bosh tap cunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Po ti re shpirti keq cer ke pi sot?uj te gazum ee??qeke bo s'make mo..
O peshkataro ku te vij te te gjej lali ty per vit te ri??

nikos_asas

Primus registratum

Putre moracaku kush te tha ty qe kom pi uj te gazum,un eci me parimin qe uji ndryshk hekurin jo pastaj robin, mir moracako,edhe kur pi maj sa te dush un s'jam si puna jote qe perplasesh me porten e supermarketit /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

MOS pi o lal se te bo dom..per ty kom,te shkatrro veshkat.Melcia nuk digjon deri sa je i ri masnej,po te la dhe ajo haji topin lali...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Helo Helo , si po ja kaloni weekendin ?
Buon Weekend :kiss: [/qb]
Edhe ty buon weekend.Po ti si ja kalove?Hajde ulu te pish ndonje gje.Akulloret na mbaruan por tani bejme kokteile barut fare...

Verizion

Primus registratum

E si tja kaloj mo zemer , ja bera nje barbekju me kto komshijte qe kam ktu afer tek pallati , bleva nje poc vere un e mishin e sollen kta ja futem nje dreke per qefin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif e tani erdha ktu ke forumi me pa ca bahet nai gja interesante :goofy:

Meqe s'paska me akullore nje krem wisky me akull do te doja une :wub: :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Akull nuk kam,por ti piji se jane te ftofta se shishja ne frigorifer ishte.Piji shpejt ylli se nrofen :angel:

Verizion

Primus registratum

Paske nermen me me bo tape fare /pf/images/graemlins/tongue.gif mas veres krem wisky po pastaj ca vjen ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Paske nermen me me bo tape fare /pf/images/graemlins/tongue.gif mas veres krem wisky po pastaj ca vjen ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Masnej shofim e bejme,si ta kesh syun e pushkesh.
Moj se tani po i jap dum une muhabetit,si mi me komshinjte ti gjithe ate dreke me barbeque edhe une fare i ftuar?Po me ben te ndihem xheloz.Do shkruaj ke tema si ndiheni sot qe sot ndihem shume keq per shkakun tend :cry:

Verizion

Primus registratum

Te te kisha ktu un te ftoja per dit per dreke , i fusnim nai peshk na ata te tute icik limon ciper , i kok qepe , i damote ene per qefin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ce do .. te kam larg ? :shrug:

Mire pra meqe ste ftova sot hajde se do te qeras te dalim ne nonje restorant /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pitahayas.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Upupupupu. Peshko prap mas gocave ti ëre? Po u flliqe o derëzi /pf/images/graemlins/laugh.gif , s'le goc n'forum pa gjujt e s'ta vari i goc n'forum megjithate :tipsy: .
Me kto pijet që t'kon njel ke klubi s'ta fishkëlle mo njeri. T'gjith presin kur t'bohet furnizimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

O kondree po c'ke me peshkatarin ti mo /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj ne vetem virtualisht e kemi se te ishte per reale ahaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt ulu ta bojme ne ty i pllak buk me gjalp :lol: (e ma men koco devolen qe lunte me kopjen e enverit /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] O kondree po c'ke me peshkatarin ti mo /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj ne vetem virtualisht e kemi se te ishte per reale ahaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt ulu ta bojme ne ty i pllak buk me gjalp :lol: (e ma men koco devolen qe lunte me kopjen e enverit /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
*Angel*, un s'vuj për bok mi goce po për nai shishe me jetë (alkool) /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kurse me Peshkon s'kom gjo po m'vje keq se ka gjith kët koh që s'ja var asnjona ene ka njel that /pf/images/graemlins/laugh.gif