Re: Klubi i tironsave

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

O LR filozofi ma puth cik dentisten per mu

Puthe ti se une du vetem tju shof. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Enion

Primus registratum

O tironsa ckemi? Si po ja kaloni? Merziteni ndonje cik apo jo. Ju kam munguar ndonje cik apo jo? As i cik do thoni juve. Sa jam kthyer nga xhiro neper evrope. Me mire mos te kisha shkuar se sa te kisha shkuar po hajd mo. Ej i pershenetje per gjithe ju tironsat :wave: dhe tironset :kiss: .

assassino26

Primus registratum

L-R-je,a ishte nai cike e bukur dentistja mo?jo per gjo,por te shof edhe une kur puthet me blissin :angel:
Kondrre une s'jom i keq.gjithanej vetem gjojna te mira kam bere.Ca ti bej une qe ti je i keq per vete edhe te duken te gjithe te keqij.Kur them qe peshku e do ujtin e turbullt nuk rrej.Po sqe uji i turbullt e shef peshku grepin edhe se ha karremin.
Mjafton qe karvani ecen para po le te lehin qente.une brenda ne karvan me Blisin i bejme trajtim zemrave.
Enion,mirseerdhe.Mirseeerdhe ne kuptimin qe po te vazhdoje me mungesat do dilje ne kendin e turpit :cool:
Na beni i here listen,kush nga gocat ka bere shume mungesa ti nxjerrim foton nudo :tipsy:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre!e kisha vone re qe kishe qit foton tate ne avatar.
Fantazia,vazhdon me duket telepatia mes ne te 2-ve :kiss:
Bliss,se mora vesh mire une Cka te beje shoqeria :angel: mes ne te dyve.Une dua me teper /pf/images/graemlins/frown.gif
Anny he mi ti,si shkojne punet?Kam degjuar qe kishte oferta dimerore per udhetimet nga Italia ketu :angel: Ta financon njeri udhetimin :idea: [/qb]
cthua more populli nuk ka breke per bithe ti do te me financojne udhetimin,vete mo vete e financoj

Kondrapedali

Kondrapedali

Po gjeje edhe ti mi goce nji bizmesmen që t'financoj bredhjet si puna e Tosit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po gjeje edhe ti mi goce nji bizmesmen që t'financoj bredhjet si puna e Tosit /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
she she po tosi ka xhoanen(keshtu e quajne besoj ose xheni)pastaj nuk eshte se do keputet ne financim nga it ne shq e bej edhe vete kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po për t'mirën tate menova mi goc se ene gjo s'harxhojshe ene qef bojshe (mos shif Tosin me imagjinatën tate ti :tipsy: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.S Shkurt i thrresin XHOI :smash:

anny

Primus registratum

[qb] Po për t'mirën tate menova mi goc se ene gjo s'harxhojshe ene qef bojshe (mos shif Tosin me imagjinatën tate ti :tipsy: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.S Shkurt i thrresin XHOI :smash: [/qb]
po e di mo ku e ve ne dyshim une qellimin tend te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif .po ndonj e me te ri nuk na paraqet se tosi .................

assassino26

Primus registratum

Anny!
E bejme keshtu.Ti financo udhetimin me ropllan.Une financoj hotelin ketu dhe dreka darka per sa dite do rrish ti :angel: As mos i thuj fare te shtepise qe do vish.Ta dime vetem ne te 2 :angel:

anny

Primus registratum

[qb] Anny!
E bejme keshtu.Ti financo udhetimin me ropllan.Une financoj hotelin ketu dhe dreka darka per sa dite do rrish ti :angel: As mos i thuj fare te shtepise qe do vish.Ta dime vetem ne te 2 :angel: [/qb]
o zhot.po na prishen pak planet mo se une e kam deklaruar zyrtarishte ardhjen time /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ku ke qene ti mo,nga ke humbur?
me fantazine i rregullove punet??!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Hëk, nuk i ka rregullur e as që ka për t,i rregulluar ndonjëherë /pf/images/graemlins/laugh.gif !
O anny, po unë thashë si puna e Tosit moj jo Tosin! Si puna e Tosit me pare d.m.th :wink:

anny

Primus registratum

[qb] Hëk, nuk i ka rregullur e as që ka për t,i rregulluar ndonjëherë /pf/images/graemlins/laugh.gif !
O anny, po unë thashë si puna e Tosit moj jo Tosin! Si puna e Tosit me pare d.m.th :wink: [/qb]
e mo mire mire avash,po ku ka mo si pune e tosit me aq leke mo?!!!! ai ka leke sa kane gjithe shqiptaret.pastaj ndonje qe mund ti afrohet ka kaparosur nja 50-60

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] Anny!
E bejme keshtu.Ti financo udhetimin me ropllan.Une financoj hotelin ketu dhe dreka darka per sa dite do rrish ti :angel: As mos i thuj fare te shtepise qe do vish.Ta dime vetem ne te 2 :angel: [/qb]
o zhot.po na prishen pak planet mo se une e kam deklaruar zyrtarishte ardhjen time /pf/images/graemlins/laugh.gif
me fantazine i rregullove punet??!! [/qb]
Cke me fantazine ti mi.Fantazia ha buke vec...Mos e fut ne mesin tone.Ajo tashi per tashi eshte me tjeter njeri /pf/images/graemlins/frown.gif
Nuk e di,po i bere planet sic te thashe une,nuk i dihet mund edhe te ma heqesh nga zemra edhe une kete dua.Shume vuajtje me ka shkaktuar,ku ta gjej ta harroj :angel:
He si thua,ti marr une ne tel ata te tute ti them qe dolen nja 2 provime te papritura /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça janë ato 50-60 me? Ore po mos na boni me fol si pe Korçe tani se jena m'klub tironc (megjithse Tirona o bo metropol sot. (pol nuk është pordh me edukatë /pf/images/graemlins/laugh.gif )).

anny

Primus registratum

[qb] Ça janë ato 50-60 me? Ore po mos na boni me fol si pe Korçe tani se jena m'klub tironc (megjithse Tirona o bo metropol sot. (pol nuk është pordh me edukatë /pf/images/graemlins/laugh.gif )). [/qb]
me cfare kaparoset nje cun??!! me femra pra

anny

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] Anny!
me fantazine i rregullove punet??!! [/qb]
Cke me fantazine ti mi.Fantazia ha buke vec...Mos e fut ne mesin tone.Ajo tashi per tashi eshte me tjeter njeri /pf/images/graemlins/frown.gif
Nuk e di,po i bere planet sic te thashe une,nuk i dihet mund edhe te ma heqesh nga zemra edhe une kete dua.Shume vuajtje me ka shkaktuar,ku ta gjej ta harroj :angel:
He si thua,ti marr une ne tel ata te tute ti them qe dolen nja 2 provime te papritura /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po te la ajo ty?! sa keq po pse mo ca i ber ti asaj?!

Kondrapedali

Kondrapedali

M'pasa shpëtu ky detaji mu. E pse s'm'ka thon gjo njeri mu ëre se do kisha bo nomin tu u kaparos me gjith femnat që kom njoft /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

E zot i modh...
Me mbyti lemza ..Ke skam len pa permend, pervecse Annyt.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ckeni me mu xhanem.. :shrug:
Peshko, kur te fejohesh, me mire mos me lajmero hic..se vec me lot kam me e kalu ate dite.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

eeee,se kisha kap as une cfare ishin kto 50-60...UNe mendova se ishin vite,paskan qene femra.Kush eshte ky shpirtzi qe merret me 50-60 femra,kur ne te shkretet ne enderr shofim vetem nga 1 nga mesi e poshte.
Une shof Anny-n zakonisht :sleep: