Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Eh kalamaja urime diten e pavarsise :rockband: Une spo e them si e kalova se do qeshni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa qef paskom me qesh tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif . Jepi Bliss na e ngrej içik...humorin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:wave: erdha una ,dhe per giziline e te gjitheve u kenaqa shume dje .. :devil:
Ufffaaa...qenkam vetem :confused: .Kjo kafe eshte per ate qe vjen pas meje /pf/images/graemlins/wink.gif
kaffeecenter_kolb_rezept_irish_coffee_gr.jpg

Florus

Forumium maestatis

Wow flm qe mendon per mua Moira :devil:
ca bone dje mi, u luve ka ftyra si gjithmon ne kto raste /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Përshnetje klubi!

Moire, kshu i ke bo flokët ti eee?

redhead.gif

Jo keq :devil: ! Unë gjithmon gati jom për kafen me e pa bisht si ta dush ti :devil: . Kur t'mushet menia ty boj i cërre ke MP! Ene un çun namuzi jom kshuqë s'ka problem, me mu je e sigurt :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif po namuzqaro ,ashtu i kam bere ,por aq te drejta i kam vetem kur i kreh te parukierja
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Wow flm qe mendon per mua Moira :devil:
ca bone dje mi, u luve ka ftyra si gjithmon ne kto raste /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif S'po e marr vesh ,gjys Flobo e gjys Tedi ,...
Jo nuk u zhgarravita ...eshte interesante te jetosh e te defresh midis njerezve :devil:
:kiss: te behte mire kacja

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb] Kondra kujdes nga Moira se po te fut ne kllapa me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: e ke pare Ninin tek portokallia ,kllapa keni ju cunat(kembet e shtremta)
Moira ka 2 thonjeza /pf/images/graemlins/laugh.gif qe here pas here ngjajne si cornuto :devil: e mos m'fyj here tjeter

Kondrapedali

Kondrapedali

Te kush parrukiere shko ti :tipsy: ? Jo për gjo po du me shku me e taku içik :angel: .
S'ma the e s'ma the se kur do e pijm i kafe :smash: (hejde ftesë hajde, e gozhdume /pf/images/graemlins/laugh.gif )

assassino26

Primus registratum

Mroma.Cere bohet ktu me?Si i kalur festat e nentorit?Hajt na tregoni i here kush i boni me 28 e kush me 29,po mos boni sherr ere.....
A ka pyt njeri per mu me?Apo se ka rr*jt me ner asnjona per mu te shkretin?
kondre ca ke bo ti plako?Sa here te kom thone nuk lejohen kafshet edhe babrrujsit ktu mrena :smash:

Ooooooooooooooo
mkaaaaaaaaaa shku menja me u feju
e me mor i cike per grue
ani i cike t'mire e une e dueeee
qe tma maj vec nreef muueeeeeeee

Ups u ngatrrova,desha me e postu ke erotika kte vjershen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjallrohuni cik me ejjjj se ju ka zone gjumi....
Kamarier,ec ktu ere katnar i keq.bjeri ka i shishe birre tgjitheve.Mos ja peshtyj mrena ksaj here se gjynof /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca ecni shpejt tju jap ka i puthje te gjithave une i here :kiss: :kiss:
Njona qe e di vete ka edhe i gjo me shume se puthje :wub: :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush prej të dyjave jom una? Ishall jom kafsha e jo babrrujsi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Un ktu jom peshko po ti ka kishe hum mër merhum! Po bojshe pregatitjet për festat e nëntorit e?

Un për vete me qen mrena i festova të dyja (sebep me pi dy dit hehe :tipsy: ).

Hajt mir se erdhe lum nona :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Kondre une knej verdalle jam.Sot normalisht kom i siklet te modh stomauku prej festave.i morte dreqi festat.Gjithmone me japin siklet der 2-3 dite masi marojne :confused:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre une knej verdalle jam.Sot normalisht kom i siklet te modh stomauku prej festave.i morte dreqi festat.Gjithmone me japin siklet der 2-3 dite masi marojne :confused: [/qb]
Futi i tuf ilaçe ene i shishe ven. Po deshe merr ene i cop djath, ca gogozhare, 'çik sallom en vazhdoje me raki. Birrën bo mir m'e lon se t'fry kot ene t'jep dhimje barku.
T'shofim tashti sa vërdall je :smash: .

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Obobo...Une e di qe me ke inot,por se dija qe do me m'cu per lesh :smash: [/qb]
Un jom tu t'qa hallin. Po t'thomi mos e pi birrën se t'bo dom! He po ça lesh shqiptari që o ne ky ëre, shnet t'i thush, t'pyt pse ma thu /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Vazhdo kurën me ilaçet, venën, gogozharet, djath'n e bardh ene rakin! Për t'jerat mos e vrit menien se meno daja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Verizion

Primus registratum

[qb]
Ooooooooooooooo
mkaaaaaaaaaa shku menja me u feju
e me mor i cike per grue
ani i cike t'mire e une e dueeee
qe tma maj vec nreef muueeeeeeee
[/qb]
:lol: :lol:
Po ci ke keto kenge kshu mer dreq lol

Pastaj pse ankohesh qe ste ka kujtu njeri ?
Ja ku te kam kujtu un me nje kisssssss :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Aha Bliss, Peshkoja ka hum. Mo mir me thon o tu kërku Peshkun /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Si ja kalove ti rrusho? /pf/images/graemlins/wink.gif

Verizion

Primus registratum

Mos e ka zene gjumi duke peshkuar deshe te thuash lol
Une hic ja verdallosem iher neper forum pas nje dite te gjate e te lodhshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
and you?

Kondrapedali

Kondrapedali

Edhe un po vërdallosem i her para se me myll një ditë të gjatë e të palodhshme /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kshu e ka Kanadaja :shrug: .

Verizion

Primus registratum

Shtyje ta shtyjme me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

E festove 28 Nendorin ti ? Une isha ne nje mbremja qe u organizu na Shqipot ene ka plas i sherr qe ..lere lere lol

C'gallate kane pare keta sy :lol:
Arsyeja e sherrit : Pse ma hoqe muziken kur po kerceja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse nejse gjona qe ndodhin ika une iher bigg kiss dhe un ty :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Hëk, ktu ku jam un, s'ka kom shqiptari /pf/images/graemlins/frown.gif ! Vetëm i familje tjetër dhe me ata çoç sikur u mblodhëm. Vetëm pimë edhe .... /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Tani hika se ngela ktu pastaj dhe pam pam ai xhaxhi madh. :rolleyes:
:kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita e piplla . Si po ja kaloni knejna ka lagja jone e Vjeter . Muve do m falni per MUngesat qe kom bo po kur ske mo kohe as me honger Pane ske cere me i bo ... nai thashethem t Ri ca ka knej kush ka ardh kush ka ik Kujt i Ka Ra ner Men per Muve . Asnjonit/njones . Hajt ska gjo po ho se ktu jena prap do kujtoheni ne juve ... Ika ne erdha un iher t dal i xhiro knej ka forumi ...