Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] HI

ERDHA UNE NJEHERE KETEJA T'JU PERSHENDES TE GJITHEVE DHE SIDOMOS GOCAT KINGE MOIREN DHE MOCEN E ZEZE SE ME KA MARRE MALLI :cry:

NGA NJE :kiss:

PESHKU [/qb]
Bisou dhe une kinge jam... [/qb]
Mos u fut edhe ti ke gocat kinge nigjo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke kinget ka parasyh ajo ato qe jane si pune e Kondres ne raport me meshkujt
ashu edhe gocat kinge ne raport me gocat /pf/images/graemlins/wink.gif
Se thashetheme jane,po Moira se di per Macen kur ka frike naten me fjet nuk fle me meshkuj po me femra /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une kur kam frike flej me femra
kurse kondra kur ka frike fle me meshkuj
Kondre mos ma merr per ters se th&th jane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bisou,shume Bisous per ty :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Bisou, mos i merr ato kpucët me taka se t'vje elefanti ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Peshko, nuk flej me meshkuj dosido un /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kur kam frik flej me elefantin :tipsy: Vetëm se m'duhen nja 20 shishe raki që ta vej m'gjum përpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bisou, mos i merr ato kpucët me taka se t'vje elefanti ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Peshko, nuk flej me meshkuj dosido un /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kur kam frik flej me elefantin :tipsy: Vetëm se m'duhen nja 20 shishe raki që ta vej m'gjum përpara /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja dhe dyshimi qe kisha une u vertetua...Dmth ti nuk e merr per trim mashkullin te flesh naten,e merr qe te flesh gjume :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ja dhe dyshimi qe kisha une u vertetua...Dmth ti nuk e merr per trim mashkullin te flesh naten,e merr qe te flesh gjume :tipsy: [/qb]
Or Trim, a do mi japsh ato shishet e rakis ti mu, a jo? Se për çar e du un moshkllin s'duhet gjo ty :tipsy: .
Hej bela m'ka zon megjithmen /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb] Ja dhe dyshimi qe kisha une u vertetua...Dmth ti nuk e merr per trim mashkullin te flesh naten,e merr qe te flesh gjume :tipsy: [/qb]
Or Trim, a do mi japsh ato shishet e rakis ti mu, a jo? Se për çar e du un moshkllin s'duhet gjo ty :tipsy: .
Hej bela m'ka zon megjithmen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire me mire...
Nigjo se une nuk ti nis dot ne kanada se jom cik hodhshem
ME nis nja 200$ te western union neser qe tye paguj posten

assassino26

Primus registratum

[qb]
Hej bela m'ka zon megjithmen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire me mire...
Nigjo se une nuk ti nis dot ne kanada se jom cik hodhshem
ME nis nja 200$ te western union neser qe tye paguj posten

Kondrapedali

Kondrapedali

Or ti, a do 200$ gjithsej a do 200$ për postim /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dollari kanadez plako bi içik si hollshëm. Megjithate ti m'jep llafin ene adresën se vij vet un (s'e di ky që jom n'Tiron tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

assassino26

Primus registratum

[qb] Or ti, a do 200$ gjithsej a do 200$ për postim /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dollari kanadez plako bi içik si hollshëm. Megjithate ti m'jep llafin ene adresën se vij vet un (s'e di ky që jom n'Tiron tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
O pemthymo si mer je ne Tirone ti?
PO qe ne Tirone paske qene ftyre e poshter qe sbohesh i gjalle :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Me zemër mër daj me zemër se gurmozin e kom knej nolt :smash: .
Desha veç me të fut çik frykën po u tregove burr namuzi :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Naten e mire Kondre...PO qe ne tirone futi i telefon edhe shifna.Numri i telefonit eshte
06821**975 ato t'mesit i di vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Notn e mire popull trim dhe paqedashesh i Tirones...
Mos pini birra se beni sherre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Notën Peshko! T'kisha qen m'Tiron i bite t'kisha lon lesht n'Internet Kafe :wink: . Megjithate rrofsh për ftesën

:kiss: Bisou,na thave syte.. :cry:
Po regulohet ajo rruga jote,keshtu qe kur te vish do ulemi tek trotuari t'a pijme rakine e peshkut.. :lol: Mocen t'a kam une kujdes /pf/images/graemlins/wink.gif

[qb] Naten e mire Kondre...PO qe ne tirone futi i telefon edhe shifna.Numri i telefonit eshte
06821**975 ato t'mesit i di vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Notn e mire popull trim dhe paqedashesh i Tirones...
Mos pini birra se beni sherre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:devil: 69 jane numrat e mesit... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kondre prandaj nuk t'a tha ,se donte me ta bere surpize.. :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita e piplla . Si po ja kaloni knejna juve . Ca bohet nai thashethem mire jeni a si jeni ... Koha po ma heq Petllen fare nuk e di ca do boj se me cmeni ... Ika ne erdha sa t pi i caffe me i vashe qe kisha shum kohe pa e pa ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Sa desha me te dhene nje birre ,por po e pij vete ,se behesh tape e nuk ka lezet me shku ne takim ashtuja... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa desha me te dhene nje birre ,por po e pij vete ,se behesh tape e nuk ka lezet me shku ne takim ashtuja... :tipsy: [/qb]
Ndrrova Menje spo hiki ... Do rri t pres ate un i thash qe kom pak kohe ne m thot mas 1 ore jom gati sa t boj Tualet . Ca Birre Ishte ajo qe do m jepje ti muve ???????????

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi kalamoja /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ça ka bo vaki na i gjo e re përveç se Tedit ju shpif ka koha?
Moire, i njof un ato numrat po ty menia veç ke 69 t'rrika. Ke mor për kot kto kohët e funit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Meqë ra llafi kur do e pim i kafe bashk neve :tipsy: