Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ja MIrdita iher PIplla si po ja kaloni ktuja . Simer n Bote se i bi ner men NJeriu per mu me . Hajt Hajt se do bini n Dore time me honger nai gjo po do e shofim po he . MOce ne MOire se juve m kujtut muve cere boni juve ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi forumsa! Paska hec qamet tema mrom. Paska pas ene mysafira qafira. Tush, mos i zgjat tentakulat shum. Merru me taten e mo' e luj t'emen.

Tedo, mirmjes piplle. Meqi si ka ra n'men kuj për ty po ta qis i shishe raki kumlle.

1921.jpg

fairy

Primus registratum

Mroma njerez! :wave:
Ore si s'u kujtu njeri qe dje ishte dita e clirimit te Tirones, kendej hodhen dhe fishekziare e ne hic. Mgjth per te pire kemi pire...deri ktu s'paska problem. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Prit Mocja me Namuz se s'kon nis hala me u thy shishet.
Mroma peshko (ku mroma mër ti knej o mjes). A e zive rakin a jo?

assassino26

Primus registratum

Une u kujtova dje ne darke edhe e festova /pf/images/graemlins/laugh.gif Cdo sebep eshte feste e mire per ne /pf/images/graemlins/wink.gif
Kondre,mu sme duhet gjo se care eshte anej.Knej ka rendesi qe eshte mromje.Rakine e kam fillu une,kjo ka rendesi,per te mbaruar andej nga viti i ri me pyt...Sivjet jon ble 10kuintal rrush edhe se di si dreqin do e boj gjithe ate raki.Me thote i menje ti bi shkurt ta boj 25gradshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa ije, ku do i çosh dy kuintal raki ti mër lanet! Ke me bo tapë gjysmën e shoqnis (kjo varet nga shoqnia)!
Sa për errsinën juve anej përherë errsinë jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ene un e kom festu mrom 17 nëntorin ene kom knu për qef ate kongën « Skuadra e Tironës, 17 Nëntori, ...» megjithse kom qen tifoz me Partizonin :shrug: . Apo s'shkojte me flamurin e Tironës aty ke makina (që t'gjith ktu ma morin për flamur grek ose argjentinas :smash: ).

fairy

Primus registratum

E ju lumte, po nuk e festun tironcit me raki e me te thyme shishesh kush do e festoje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre...Puna eshte qe une gjithmone kam bo mo pak edhe kom njel 3-4 muj pa gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif dersa ka fillu rrushi i ri.Ta shofim sivjet a do kem nevoje t'ja shtrij doren armikut 3-4 mujt e funit.
Sa per errsinen mos na qaj hallin se shyqyr der tashi kemi qene me mire se Iraku gjate bombardimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif
E paskena pas i gjo te perbashket ne te 2...Edhe une tifoa me partizanin,po kjo sdo te thote qe jam komunist si ty :smash:
Moce,bujrum te pish raki sa te dush,po shisht mos mi thyj se i kom ble 2 euro copa /pf/images/graemlins/frown.gif

fairy

Primus registratum

OOo shijoka shume rakia, se te shijo dhe cmimi shishes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] OOo shijoka shume rakia, se te shijo dhe cmimi shishes. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ashu eshte...Puna eshte mos mathyj shishen se me duhet edhe per vitin tjeter :idea:
Kam 1 ide.Mqs do me thy nai gjo,po mor ca shishe voji edhe kur te dush me thy merr thyj nga ato /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mër daj ty t'paskon shku mo shum shishet se rrushi :shrug: .
Për punën e rakis, t'kallzoj daja ty që jo 2 kuintal po ene 10 kuintal raki t'bosh ti prap ke me ja shtri dorën armikut n'fun :shrug: . E kom provu ne vet ene rezultati ishte që kisha mo shum shok :confused: .

Sa për punën e komunizmit, normal që s'mund t'jesh aq sa un se masnej do ishim bo vari l.qet, t'gjith isoj :tipsy: .

Ej, kom hongër peshk tashi për drek (jo ka ai q1 ma ti m'goj /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me venë ene po m'vje i gjum i omël ktu m'pun që m'duket se vetëm ke AF mund t'rri me traplliqet që mund t'shkruj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bzzzz... /pf/images/graemlins/laugh.gif me erdhi era raki mua... :tipsy: .Une jam ne regull ,se nuk i thyej shishet ,vetem gotat.. :goofy:
Peshku ,mos e bo me hile rakine ,se na fulliqe pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif Moce ke ndonje ide me ca ta shtyjme ,se sikur nuk zbret poshte ajo ,pa meze.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire, për femnat shko mo shumë kjo
curry_de_crevettes_thailandais-thumb.jpg
. Apo s'jon zhyt ene m'djath t'shkrim që me t'shkri fare mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre,po qe kan fillu duke me pelqy konkluzionet e tuja...Sa per peshkun nqs s'ke honger nga ai qe maj une ne goje,do kesh honger nga ai qe ma vete ne goje /pf/images/graemlins/laugh.gif Bobobo,kur thon taljont nn vorrei essere nei tuoi panni :smash:
Shishet me verte shkojne me shume se rrushi ose ne fakt aty afer,por amam jane pergjithmone po smi theu Moira me Macen.
Moira,mos kij merak ylli.UNe se bej kurre me hile se e bej per vete...NE fakt edhe te dua sdi ta bej me hile.Nga 10 kuintal rrush 1 kuintal e gjysem raki nxjerr une,leje ca thote Kondra.MAsnej 1 pjese kom per ta bo zjarr fare 25 grade,qe mos pish dot me shume se 1 dopio :tipsy: Kte do e pij vetem me ty.Balle kazani i thone :angel:
Majaft folem per mu tashi...PSe po e ze Kondren gjumi???ME duket se peshku qe mban ne goje :smash: .........

Guest

Du dhe un nje kile raki me i rrejt shefit mendjen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif PESHKO.. :wave:
Kondre ku je mor cun???Nga ke humb??? :shrug: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Du dhe un nje kile raki me i rrejt shefit mendjen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif PESHKO.. :wave:
Kondre ku je mor cun???Nga ke humb??? :shrug: :tipsy: [/qb]
Kondra eshte duke fjet...Hajde ti ylli te pime cik raki bashke edhe te te jap 2 kile,1 ti rresh menjen shefit edhe e tjetren ti japesh Kondres ta zeje gjumi shpejt :angel:

Sa ma ben qefin dreqi ,Kom permi kom ,tu pi ball kazani... /pf/images/graemlins/laugh.gif Karalecat e kondres :devil: ,ej dryqo ,na le ndonje bistak rrush per ne fund ,se e di une nje frut ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Se ç'nigjova për i shishe raki për mu /pf/images/graemlins/laugh.gif .
O Peshko ça rrushi paske ble me, pa long e pa sheqer hiç :tipsy: . Kur bojsha daja raki (kur ishim në Dardanele...) u bojte tap lagja nga era ene prap 1 litër raki me 5½ kile rrush e bojshim (sekreti ishte që rrushin e kishim n'oborr) /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Puna shisheve o e komplikume ër daj. Sidomos po pate tafmon me provu si ka dal secila shishe. N'fun, masi i ke dhon fun ditës fillojn shishet plasin për qef. Mos t'them ene ate tjetrën që kur e bo shum t'fort thyhet damixhoni.
Peshko ai peshku që hongra un s'ka mundsi t'ishte ai që maj un m'goj se nryshe do isha myt me kohë :tipsy: .

Ylli im, omëlcina për n'fun :kiss: . Un ktu jom sa her që ti t'më kërkosh (ose jo) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] PESHKO.. tape po i bejm, nami u boft.. [/qb]
Me mu keni me i qit funin rakis, mezeve ene frutave /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Moire, për ty ka fruta përherë. Hape gojën ...
412141157
aaammmm /pf/images/graemlins/laugh.gif