Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa me pelqe ky turini dreqit.....
Peshko, u pa puna, je duke pi me Kondren sonte..
s´zhduket kollaj ky.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kondre,ajo e uruar kur eshte lehone ashu te bo tape,do sdo ti...Une e kom rrushin fantastik,plus qe e qeroj edhe ka bistaku,perdor vetem kokrrat.Zakonisht rakine e qis 19 gradshe edhe sikur ti ta bosh dhomin elefant po si hudhe sheqer nuk te del me shume se 17 litra per kuintal.
Sa per te plas damixhonin nuk ka shonse /pf/images/graemlins/laugh.gif pranej me kushton shtrenjte damixhoni mu.
Moira /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :angel:
HAjt tashi leni llafet se mezi po pres te maroj punen e te iki te kazoni,pranej mos me fol mo per kazon :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Sa me pelqe ky turini dreqit.....
s´zhduket kollaj ky.. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja prisha menien yllit aq sa e hoqi ene postimin para. Po e kapa un se. E kom provë të .... e kom prov /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshko ti thu 17 un them 18 ene dhomin e boj sa i elefant. Rakia t'jet si t'det për inotin tat un nuk bohem tap /pf/images/graemlins/laugh.gif . M'duket se m'ka zon ajo gota venës /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa me pelqe ky turini dreqit.....
s´zhduket kollaj ky.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do ja bojme dermonin edhe atij po ho...Ay ilaci qe te dhashe t'ja ipshe per dreke tashi ne darke e ben efektin...VEtem duro dhe pastaj :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Do ja bojme dermonin edhe atij po ho...Ay ilaci qe te dhashe t'ja ipshe per dreke tashi ne darke e ben efektin...VEtem duro dhe pastaj :goofy: [/qb]
Peshko efekti n'darke osht i keq, ta ço menien pupthi /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy: Kondre ,ai fruti te ben mire ty ,se te eshte hap goja shume se fundmi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Je me i bukur kur je serioz ...djale i mbrapshte... :devil:
Peshku shiko punen ti zemer ,se ate duan keta te hutohesh e te besh vere ne vend te rakise.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Më fal /pf/images/graemlins/frown.gif ! Harrova që ty s'të del nji :shrug:

329187926
:devil:

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Bzzzz... /pf/images/graemlins/laugh.gif me erdhi era raki mua... :tipsy: .Une jam ne regull ,se nuk i thyej shishet ,vetem gotat.. :goofy:
Peshku ,mos e bo me hile rakine ,se na fulliqe pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif Moce ke ndonje ide me ca ta shtyjme ,se sikur nuk zbret poshte ajo ,pa meze.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sic e do zakoni i pijedashesit, nje kokerr qepe e pak gjize...frutat sipas deshires, mos i ngelet hatri asnjonit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

A du hudhni nai leke ju me???TE blej edhe nja 10 kuintal rrush une se si shume kerkesa per raki paska kete vit...ME duket edhe shkurti do me zeka duke zi raki /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se nrofem ke kazoni nuk harxhoj korent mrena me u nrof /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

[qb] Kondre!
Turp te kesh...CA bo aty poshte lakuriq i maskum si zeber :confused:
069564608a8e51d560696bad34a9834f.jpg
[/qb]
LOL :lol:
Mire qe i maskum si zeber, po pse dhe me kepuce me taka! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Që t'kujtojn që jom femër mi pra :tipsy: . Peshko rri urt se kom me t'gjet nai balen :eek: .
Për rakin ta thash daja që mo shum bo mo shpejt marohet. Un sa her që zijsha raki u mlidhte gjith shoqnia si mizat rreth .... s'e prish gojën unë, mu.t /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Spo merret mo vesh gjo vallai...Mire me taka,po mduket i ka edhe flokt e gjata.
Kom kaq dite qe i them mos pij kaq shume raki se eshte e re edhe te ze periher po s'me nigjo qafiri.
OSe do jene pasojat e ilacit :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Spo merret mo vesh gjo vallai...Mire me taka,po mduket i ka edhe flokt e gjata.
Kom kaq dite qe i them mos pij kaq shume raki se eshte e re edhe te ze periher po s'me nigjo qafiri.
OSe do jene pasojat e ilacit :angel: [/qb]
Elaboro içik ke ILAÇI Peshko...

assassino26

Primus registratum

Ktu qeke ti ere???Amon mer amon nuk merren ropt me Nanon edhe LEsin,por merren me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
MEse e sakte ajo qe the me siper.Kur te vij te pasneser ne krye te detyres do ju sjell ca foto te zierjes se rakise /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

HI:)

ERDHA UNE NJEHERE KETEJA T'JU PERSHENDES TE GJITHEVE DHE SIDOMOS GOCAT KINGE MOIREN DHE MOCEN E ZEZE :cool: SE ME KA MARRE MALLI :cry:

NGA NJE :kiss:

PESHKU /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] HI:)

ERDHA UNE NJEHERE KETEJA T'JU PERSHENDES TE GJITHEVE DHE SIDOMOS GOCAT KINGE MOIREN DHE MOCEN E ZEZE :cool: SE ME KA MARRE MALLI :cry:

NGA NJE :kiss:

PESHKU /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bisou dhe une kinge jam... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mo kingia (si shkruhet kjo mre) nga t'gjitha :kiss: .
Ej ka ra shum participimi (çi boj gjuhve t'huja mër amon) ktu ke kjo tema. :smash:

fairy

Primus registratum

Bisouuu :kiss: Eve mua me ka marur mavi, po mos qaj tija se do te te japim raki neve ktuja. Eve po nuk u kenaqe me raki do t'i themi Kontrapedalit ti heqi kepucet me taka dhe te ti japi tyja nje xhiro e te ecesh gjithe tangurllik. /pf/images/graemlins/laugh.gif