Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

He mër derr (lexo dajë) se ty të takote. Për jargët mos u boj merak se kom vesh bluze me mong t'gjata /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Rrim e merrmi me llafe neve po maroi ene birra se qoftet se ka e majtên frymen s'u mor vesh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif si gjithnje e dine pucjet e mia ku drejtohen.. :tipsy:
Sot dua te shplodhem mes jush,por kjo kenge melankolike qe gjeta ne sfond me copetoi zemren :cry:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif si gjithnje e dine pucjet e mia ku drejtohen.. :tipsy:
Sot dua te shplodhem mes jush,por kjo kenge melankolike qe gjeta ne sfond me copetoi zemren :cry: [/qb]
gv6-293x319.jpg

Ja nji konge me ritem per yllin tim.
Kno Gjyste se ta mora shpirtin :smash: Edhe kno me ritem t'ma qetsosh shpirtin e trazuar te zemres sime :rockband:
Kondre,Ca dmth ti me kte...S'ka mo qofte ke daja(lexo derr)Ho pra daje na sill edhe ca qofte te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif Edhe une solla Atiolen ,me tha se do te kendoje kenget "Sa pa fat" dhe "Mallin e kam rujt per ty" /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe une solla Atiolen ,me tha se do te kendoje kenget "Sa pa fat" dhe "Mallin e kam rujt per ty" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hAJDE AHENG qe paskemi sonte...PO cik vetem do rrime ne te 2 :angel: Kam ca muhabetet me ty prandaj :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

qofte.jpg

beer.gif

Na ër derr (lexo dajë) ene qoftet ene birrat po t'i paguj un.

Ate vetëm harroje ti se ktu i ke t'gjith :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Qofte e birra te vjedhme nuk du un se me ngelen ne fyt...
ME duket i ke honger edhe i ke qit masnej i ke bashku prape ene i sjell ktu.Iiiiiii sa gjo e shpifme edhe me kte do me rrejt ti mu :smash:
Nejse.une ate e kam harruar,fshire nga kujtesa se mbaj mend se ku e ka shpine ca ngjyre i ka te mrenshmet se maj men ca numri e ka gjoksin se maj men cilin pozicion pelqete me shume se maj men sa here rresht kishte qeif me bo dashuri,s'maj men asigjo...
oppsssss,mu kujtu i gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif Ate nishoni qe kisha qeif me ja puth se harroj dot /pf/images/graemlins/tongue.gif PO i nishon eshte ste prish pune besoj :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

T'ishte ashtu si thu ti Peshko, do kishin pamje tjetër ato qoftet. Birra s'do kishte na'i ndryshim t'modh po s'prish punë.

T'vjedhme si ty i kom! Dashke ti me t'pagu gjo una, he, sumkapuç /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Po me ato përshkrimet aty poshtë do që t'them na'i gjo t'keqe? S'i haj daja (lexo daja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ato kokrra ullini. Masnej, kujt po i thu ti, bir nona vet bir. Ti mo shum ishe për peshk....

assassino26

Primus registratum

postimi me lart tregon se kamngelur pa fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo nuk te paska treeguar per mua :confused: Nejse...Sa kohe kam qene i lidhur me te s'kam qene asnjehere per peshk.vetem ne krevat kemi ndejtur. KONDRAPEDAL
PO ANALIZOJA emrin tend dhe dola ne perfundimin qe ti je kundra rrymes,pra kondrapedal,dicka kondra,si delja qe ndahet nga kopeja,dhe mu kujtua shprehja :book:
delja qe ndahet nga kopeja e perdhunon bariu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kujdes bariun ore :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Thuhet edhe " Demi që ndahet nga kopeja shko me lopën e komshiut " /pf/images/graemlins/laugh.gif
No comment!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Thuhet edhe " Demi që ndahet nga kopeja shko me lopën e komshiut " /pf/images/graemlins/laugh.gif
No comment! [/qb]
edhe kte e the...Dmth ti e konsideron lope ex-in tim :confused: Cfare konsiderate te gabuar ke per nje vajze aq te mire.Me vika vertete keq ne cduar te felliqura paska rene :smash:
Ti pra je si ajo ferra e keqe qe pasi u kape pak te selvia bukuroshe(lexo exi ime)tani e ke pushtuar te teren

Kondrapedali

Kondrapedali

Or derr (lexo dajë). Boll i ktheve gjonat për ters, karagjoz /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ishte një shprehje frazeologjike.
Ajo që ti i thua exi, ka një emër dhe një personalitet dhe unë nuk të lejoj ta marrësh ti nëpër këmbë këtu. Nuk bëhej fjalë fare për Fantazinë. Un nuk jom si puna tate që nuk di me i vlersu selvitë apo lisat (lexo UNA) e gjatë (bubu dolëm ke Naimi tashti).

assassino26

Primus registratum

PO mbo leksion letersie tashi :smash:
Une kur kam qen i lidhur me Ate (lexo Yllin) e krahasoja vetem me gjera te bukura e prape nuk ja arrija se me dukej sikur ishte me e mire e e kishte pak ate krahasim,kurse ti sec me tregon ca shprehje pa lidhje...Ku dashje pa dashje nxjerr nje epitet te shemtuar per te.
P.S.Tashi haj i ndajme ato epitete tona:
Mu me quj daje perhere e per vete maj derrin :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Or ti çun, s'tu rrika sot pa u grric mo, e shof. A do derrin a do dajën, zgjidh e merr se të dy isoj ta bojn punën /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Una e di që gjuha shqipe osht e vorfën pranej nuk e përdor shum ate gjuh. Masnej ku di ti që poezia shpreh mo shum se ça shkruhet. Me qen se do e dijshe do kishte nejt me ty Ylli IM :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Une du dajen e paster fare...Te boje vetem punen e dajes,ti maj derrin edhe mos u nij.Dihet me ca merret derri,zhgrryhet ne lluce,ha te jashtqitshme etj etj.Edhe derri yt vetem punt e derrit te beje.Me i llaf kur shkru daje une lexoj daje edhe kur une shkruj derr lexo derr,se majaft e ngatarrum na bone lemsh miletin po na ngatrrojne mu dajen me ty derrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Persa i perket yllit,mbaje edhe me jete te gjate une tashme kam Moiren yllin tim,por kisha vetem verejtje qe spo e trajton mire.Une e kam pas trajtuar me mire :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça po ngatarro ti derri ti daja se s'po merret mo vesh asigjo.
Ylli im ka fol përpara dhe vetë faktet flasin, ti po kërkon akoma (Moirën harroje ti se veç të bo qefin. D.m.th të gudulis egon) :tipsy:

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ej juve mos ju pafte syni i lig se do ju marri me sysh...
Ca beni ore,lat nom kur sjam une fillon derri e daja ketej..
O Peshko, kush te eshte anku ty, qe sme ka mbajt mire ...tregoje veten, te Moira tani, e mos bej ato gabime qe bere me mu,se po te iken dhe ajo.. :tipsy:
Vlerat, sti kam ul..po me Kondren kemi kap i cep ishulli, e paska lezet tjeter... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ou, s'e paska pa akoma ylli ishullin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hë më të lumtë goja, të kam shpirte të kam :wub:

assassino26

Primus registratum

Nji erdhi kjo...avash mi se te shame burrin /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:
Ka inoti jot moiren kom per ta majt ne maje te kokes edhe jo i cep ishulli,po i ishull komplet kom per ti ble :wub:
Di te dashuroje ndryshe ajo,nuk shef gabime si puna jote :shrug:
P.S.
A do me pranoje i here eshte puna :shrug: