Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rolleyes: Kush me gjuajti mua.... :shrug:
**
Hi klubi ,ju uroj jave te mbare :wave:
Mace :kiss:
Peshku do te kisha puc dhe ty ,por jam pak e zene me grafikun.. :tipsy: [/qb]
Moira une ekzistoj dhe pse sme sheh,
nje pucje per mua mos e kurse..
megjithese gjoja harron,
e shoh icik xheloze je..

NJE PUCJE VETEM PER MACEN DHE TEDIN: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
**
megjithese gjoja harron,
e shoh icik xheloze je..

NJE PUCJE VETEM PER MACEN DHE TEDIN: :kiss: [/qb]
Une do kem vdek edhe se kam kuptu akoma...aSnjeri s'kujtohet per mua.PO e provoj te shkruaj qe te shoh nese shfaqet gje.NQs jo ateher do kem vdekur vertete.PO mire te mos thone ndonje fjale te mire keta njerez pas vdekjes sime :confused:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo or jo se nuk vdes ai! Edhe ti sikur nuk i din shprehjet e popullit! Nuk bie rrufeja n'hale /pf/images/graemlins/laugh.gif !

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po jo or jo se nuk vdes ai! Edhe ti sikur nuk i din shprehjet e popullit! Nuk bie rrufeja n'hale /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
Popull leshi qe kemi edhe ne...Mire me mire se nuk i dihet asaj pune /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa te kisha ne menje,po thosha me vet sa e vertet do jete shprehja popullore kujto qenin bej gati shkopin :smash: edhe mora i shkop me vete.Mire qe e mora shkopin se qeni paska qene ktu duke prit /pf/images/graemlins/tongue.gif
Te lumte goja edhe une sdu te vdes kurre :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

Jom qen ka ato që s'hajn una! Veç gam gam boj /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Po ti të na rruaç sa malet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

[qb] Jom qen ka ato që s'hajn una! Veç gam gam boj /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Po ti të na rruaç sa malet /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Sa malet te na ruac ti e partia qe te ka o shoku kondrapedal /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti ha s'ha qen ngelesh kshuqe une shkopin po e maj

Guest

:lol: Jam shume e kenaqur me veten...qe te pakten di me zgjedh.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Qeni shkopin sja ha te dyve...njeri hidh e tjetri prit,njoni me i zgjut se tjetri,si EX-i ashtu dhe Kondra....
Ku u njoften keta te dy njehere??? :confused:

assassino26

Primus registratum

E pra ee...
Dic na lidh te dyve.Apo te treve???Prit i here se u ngatrrova te dyve me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MRoma iher Piplla Ca bohet knej me . A po pi kush BIrre se une e kom nji para surratit tim ... Ika ne erdha piplla ... Bofshi qejf t gjithe ...

nikos_asas

Primus registratum

[QB] Jom qen ka ato që s'hajn una! Veç gam gam boj /pf/images/graemlins/laugh.gif !

pse, qen lumi je ti?
Un e dija qe je qen misrash /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Hola klubi e ndjej se jam vetem sonte /pf/images/graemlins/frown.gif dhe asnji nuk esht ketu pran ta pim ka i birre bashk
shoh qe shum lot paska sot hajt
tashti mos qani se ju shkon java keq pasaj
Peshko per ty :kiss: :kiss: e me qe the ti je Singel prit i her sa te ngel edhe una Singel pasaj i shikojm gjerat me i kendveshtrim tjeter apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Tedi Moira Enion Fantazi_G :kiss: ene keni kujdes peshkon se do na behet me zemre
Nateen e gjum te omel :kiss:

Enion

Primus registratum

Mace, fantazie nje :kiss: per pershendetjen qe me bete. Edhe nje per Moiren :kiss: se mos i ngelet hatri. Kurse per peshkun, tedin, kondren nga nje :wave: .
Kam qene i zone dhe keto koha skam qene ne AF. Po prit i here mer burre, kur u ndate juve te dyve?? Po shampanjen per ca e bleva une?Me u nda ee??
Ca paskeni qene mer jauu. Une thashe shyqyr nje dashuri e vertet :wub: . Nejse njerez ja kalofshi sa me mire.
P.S: Me jepni i birre se kom etje.

:wave: Ja ku po t'a sjell une birren.. :kiss: po marr dhe nje per vete.. /pf/images/graemlins/wink.gif
BIRRA05.JPG

:kiss: per te gjithe

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
**
megjithese gjoja harron,
e shoh icik xheloze je..

NJE PUCJE VETEM PER MACEN DHE TEDIN: :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif ndoshta jemi keqkuptuar ,por nejse... mos u bej xheloze as ti :kiss:

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] [Une do kem vdek edhe se kam kuptu akoma...aSnjeri s'kujtohet per mua.PO e provoj te shkruaj qe te shoh nese shfaqet gje.NQs jo ateher do kem vdekur vertete.PO mire te mos thone ndonje fjale te mire keta njerez pas vdekjes sime :confused: [/qb]
:lol: :lol: Jo i dashur nuk ke vdekur ,ti vazhdon te mbetesh ne zemrat tona :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Jom qen ka ato që s'hajn una! Veç gam gam boj /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Po ti të na rruaç sa malet /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Sa malet te na ruac ti e partia qe te ka o shoku kondrapedal /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti ha s'ha qen ngelesh kshuqe une shkopin po e maj [/qb]
Qeni s'e ha dorën që i jep me hëngër! Po meqë s'je ti ajo dora po tjetërkush /pf/images/graemlins/laugh.gif bën mirë që ta mash shkopin. Sa mo t'modh aq mo mir! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shpirtkeq, qen e bir qeni, ça t'duhet ty se ça lloj qeni jom una? /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej fushat me misër jon alamet me dalë me bo i xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:rolleyes: S'kisha pare me nje postim ,kaq shume te zgerdhime... /pf/images/graemlins/tongue.gif Meqe jeni kaq ne humor ,me jepni dhe mua nje birra Tirana.. :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A do nai Dry Canadian? Birra Tirana s'kom ku me e gjet! Le që i herë m'ka shku menia vet /pf/images/graemlins/frown.gif .
Ja si ta prishin humorin femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif .