Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Me verteeee???Epo qenke me i dashur se mua pra,cte te them ... :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Me verteeee???Epo qenke me i dashur se mua pra,cte te them ... :kiss: [/qb]
NEser do iki per peshk.Peshkun me te madh do te ta ruaj ty.Do ta ze,pastroj gatuaj une qe te lepish gishtat...Ta dish e dashur nuk do pushoj kurre se habituri :wub:

Guest

Do te kete shije te vecante besoj.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Pershendetje Klubi..
Peshko pershendetje,Enion,Moira,Macja,Teddy.. :kiss: :wave:

Guest

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] E shyqyr mi Fantazi na zure ne goj se njonin e le pa mend ktu n'forum amon /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O moce me kenaq kur zerin ta degjoj,por shume rralle po dukeni cfare ka ndodh s´po e marr vesh :shrug: Nejse Tirane hasapi mo..ne ketej kemi icik jete me te qete..Tirona ..zhurme zhurme.. :wink:

Enion

Primus registratum

Cthote popullsia kendej. Si po ja kaloni? Pershendetje te gjitheve. Edhe nje pershendetje per ty fantazie.

Guest

:wave: Gjithashtu Enion..uroj te vijne te tjeret me radhe...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mu s'ma ma me hy ktu! Ka plas sheshit /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
Mos hy :tipsy:

Erdha une...Shof qe shpirti ime sma paska var fare.Erdha nga peshkimi /pf/images/graemlins/wink.gif une eeeee

Guest

Kur sje ti mund te ndodhin cudira.. /pf/images/graemlins/laugh.gif por kjo sdo te thote qe ne mos pershendetemi apo jo... :kiss: he na trego icik per peshkun apo skape gje hic..

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Për inat do hyj! :tipsy:

Ça peshku ke zon? :goofy: [/qb]
Kom zone peshk te mire shume ksaj rralle.Gjtitha koce gjys kilshe.TE vje gjynof me i honger aq te bukura jane

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Kur sje ti mund te ndodhin cudira.. /pf/images/graemlins/laugh.gif por kjo sdo te thote qe ne mos pershendetemi apo jo... :kiss: he na trego icik per peshkun apo skape gje hic.. [/qb]
PEshkun pe ty e kam te vecante /pf/images/graemlins/wink.gif ME i miri ne bote

sweet eda

Primus registratum

aman mos na hapni oreksin kot me peshq tani te lutem epshko, mbaje per vete edhe per shoqen, na sill nji kafe qe te mos na zere gjumi ne pune please

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] aman mos na hapni oreksin kot me peshq tani te lutem epshko, mbaje per vete edhe per shoqen, na sill nji kafe qe te mos na zere gjumi ne pune please [/qb]
Edhe ti e paske problem gjumin ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif
PEr mua puna eshte vendi me ideal per gjume :sleep:
Si e do kafen?me shum apo me pak se sot kemi vetem kafe turke :shrug:

sweet eda

Primus registratum

orarin e kam ne oren 8 te mengjesit, kshu jam korrekte dhe jam perhere ne kohe por asnjhere nuk vij zgjuar, behem me aktive pas ores 9:30 pasi te me kete dale gjumi komplet.
kafen ma bej si te duash, mjafton te jete kafe qe vjen nga tirana kjo ka rendesi

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Kete e keni dhurate nga mua per fejesen:

champagne.jpg

Ja dhe nje kenge dashurie ne sfond: :rockband: [/qb]
Mroma iher knej Piplla .si po ja kaloni knejna . Fantazie Ishalla O Moet CHandon se ai lloj o per Ksi Fejesash ... LLappoooooooooooooooooooooooooo Ato kanocet e tuja sme duhen per Inventar se Tani kom mor BIrre me Draft ose Spine n Shpi jom Rehat ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Macke ckina me gjalle je ti e . do vish ti anej ka Currilat ...