Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:rolleyes: sa here vij tek ky klubi gjej nje tavoline te zene me dy te :wub: dhe them .... :angel: nuk po ua nderpres biseden... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rolleyes: sa here vij tek ky klubi gjej nje tavoline te zene me dy te :wub: dhe them .... :angel: nuk po ua nderpres biseden... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: Moira po ti shyqyr qe erdhe mi goc..Se marrime dhe karike te tjera ne,,po si ti marrim kur ska njeri???
Detyrohemi te cicerojme te dy /pf/images/graemlins/wink.gif Po ti hajde se e kemi kthyer dhe me Margarita sot ,do kenaqesh :thumbsup:

...icik me te forte ka... :rolleyes: ??Ndonje disarone do ta merja me kenaqesi ,Gala caffe,apo edhe ndonje amaro... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,paskam pak pretendime...
:kiss: fantazia

Guest

Moira ne Tirane jeton ti moter????
Mos e diskuto me ate Gala caffe, e kam parasysh, ta pijme ndonje bashke :kiss:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

[qb] :wave: klubi
Aha ,nuk paska birre per mua... :smash: nejse :kiss: per gocat e shkelma per cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
weeeeeee Njona zhgo zhgo ka fillu ene kjo me shkelma kush ti msoj kto shejtan lleqe Peshkoja
Moira :smash:

:lol: me ke ri ashtu behesh... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mace hajde se do te na qerrasi fantazia... :kiss:
Dhe vertet nga Tirona jam ,e shof peshkun cdo dite duke gjujt anes lanes /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kur jam me te mira nje stacion me tutje i hudh peshq frigoriferi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif shans i madh mendon ai...hihihi nuk e ndien qesen qe kam ne dore une e qelbet kur i kaloj afer ,se e ka mendjen me pa gjo tjeter.... :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif mace ,kur te jesh ketu dhe ti me hudh nje pm ,e une vij .... /pf/images/graemlins/wink.gif
Naten :wave:

Guest

Ju premotj, o coce qe kur ta kem i rruge Tirone, do ju takoj e do ju jap nga nje kafee se boll u morem me cunat po behem (dihet tani qe seshte Peshkoja )grup me juve... :kiss: Moce,Moira

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Ne clegje je mi gamore se vduqa per nji caffe

sa e mir do ishte ta pinim te trijat
dmth shikoje qelbon cdo dit :confused: [/qb]
Sa mashtroni ne Ju mer ., Ke Lana ke RR ELbasonit qe shesin PEshk Shkodre skishte nai Fyre aty afer . Ne Peshku dje iiiiiiiiiiiiiiiiii o zoooooooot n fillim fiku Pc masnej Hypi n kat t 2 tu pa televizor . Ik e Peshk se le nom ne Here Tjeter mos m Kerko t vij ke puna me birra se nuk t vij pa marre Rakine e Ktij viti . Si ajo qe pim Vjet ... Mroma iher By The Way ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif mace ,kur te jesh ketu dhe ti me hudh nje pm ,e une vij .... /pf/images/graemlins/wink.gif
Naten :wave: [/qb]
I ca shonci . Do i Takoj te dyja M . MOce Moire . Tamom si shefja e 007 ...

Enion

Primus registratum

Vetem pak mungova une dhe 3 faqe jane shkruar ketu. Care paskeni qene mer popull...njisha fare.
Ej se mua me iku truni fare keto dite. Skam pas kohe me e hap fare internetin. Me jepni nje kafe te ftohte se po vdes per nje.
:kiss: gocave
:wave: cunave (perfshi dhe peshkun se heren e fundit nuk na gjuajti me shkelm).

/pf/images/graemlins/wink.gif Ja ku ta solla dhe me akulore .... :goofy:
CAFFE_FREDDO.jpg

ps.trunin mbaje afer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Enion

Primus registratum

Moira je njish fare me thone te drejten.Per kete meriton nje :kiss: ne faqe.

Guest

Hi grupi!!!!!
Moira nje caj per mua se me kane dhem icik fyti sot..Filloi ftohti ketej.Ah te keqene veressss
:wave:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Ja ku ta solla dhe me akulore .... :goofy:
CAFFE_FREDDO.jpg

ps.trunin mbaje afer... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moire Me HIle se ajo o IRish COffe nuk o me Akullore ... Mroma iher Knej PIplla . Calo Cere me i bo ky o klubi jon ...

Enion

Primus registratum

Mirdita tgjithve. Kush do ndonje pije le te me kerkoje mua se sot kam bo furnizime.Vetem se duhet te pres ca se tani duhet te iki.

Guest

:kiss: Peshko si ke qene....Na e mbyllen Sms -sat :cry: