Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Mace mace piss piss,c'ka dollapi qe leviz.
Ktu gjithe gocat me perjashtim te fantazies sime u pelqen te merren me goca.Se di si te mendoj...Ndoshta ka rene interesi per sexin e kundert tek gocat???
Booohh.
Macole do nji akulole :kiss:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Peshko Akulolen maje per vete
Po fillova edhe un me ty plas sherri pasaj pranaj un te rri larg megjith se kemi qen miq te vjeter te Klubit shoh qe ke fillu me kto tjerat Phuuuuuuu
mir nejse nejsa kto perpeshkon se na kritikoj na muaaaaaaaa

:kiss: :kiss: :kiss:
Enion Tedi Uni :wub:

assassino26

Primus registratum

Macole!
gruja mu me ka thone me u arranxhu ka i cike kur te jem vetem kshuqe mos ki merak se nuk ben sherr.PO s'deshe akulore :idea: mer nai wisky...
MAsnej une ksaj here kam ra ne dashuri aq keq sa nuk e ke idene :wub: .Edhe kur puth te tjera :kiss: ose bej nai gjo me shume nuk me shijon me si perpara.Sa maroj pune behem pishman :tipsy:
Dmth jo se boj nai gjo te madhe po vetem puthjet e shpirtit tim me shijojne tamam kshuqe me puthni goca pa frike se nuk jam i ndjeshem :angel:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Eh e shkreta grua
me cin ka pun
mir kshu si pun e jote me ato puthjet virtuale si prish gjo apo :confused:
mir mir ma sill wiskin po e du me pull jo nga ato fallcot :smash:

eh rrusho si ja dole mrom na shkoj fitorja phu ta haj dreqi

a dole sot me zon nai peshk sa per me heq inotn :mad:

assassino26

Primus registratum

Nderkohe qe une rri ketu me meneren te saldume ne karrike duke punuar shpirti im ka dale te marre oksigjen te paster direkt nga gjethet e blerta te pemeve(shpresoj qe mos takoje anej nai tip Cannavaro),prandaj them se me takon ndonje puthje ngushelluese.Persa i perket peshkut as qe behet llaf.Sot e nja ca dite se kam as sekonden te lire per te vajtur andej keshtu qe ngushellohem virtualisht.
Sa per humbjen e kombetares me thene te drejten do me dukej cudi po te fitonin.Megjithse luajten bukur prape nuk jane te pjekur bejne gabime trashanike ne mbrojtje edhe portieri eshte goxha pensionist.
Deshira ime per te rrahur Greqine u plotesua keshtu qe per te tjerat si te jete kismet s'ka problem fort /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Tedo vete ji fajn pse me erdhe me birr ne dor Je bo sio rexhepi
O rexhep ca ke ne xhep kam dy shishe me raki njo ta pi njo ...... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Moce . Tu Nejt verdalle kot nuk rrihet pa i birre . Masnej Un Spi Raku verdalle po vetem m shpi . Ne MOire merre Ka t Dush Birren Ti UN se Shpejti Rikthehem ka Currillat se m ka mor MOlli Vallahi Per Ate LAgje dhe Dje PAta RiOFerten e Rikthimit ne Identitet ...

TEDI

Valoris scriptorum

O PESHKO Po sa Frikacak je mer Amon o Zooooooooooooooooooooot . Po t erdha ke puna me 2 Birra n Dore dhe se Hape qe se hape deren n BOte po m Fike Pc ne Dritat ne vajte Lart mer . Skisha as Bateri n Cel t Merrsha n cel dhe Vajta ke Levizja mjaft me mor Karikus telefoni me t mor n tel qe hap deren t Jap Birren dhe Mazaalla se erdhe ne Cel e Kishe Fik ... Here Tjeter mos m thuj qe hajde na jep birra se erdha dhe nuk e Lujte Menderen me e pi BIrren . Pyt POlicin ne Ate Robin e Dyqonit qe ishte aty ne t NJifte ne m tha hik n shpi ne piji ato birra rehat . Ne i thashe qe do i pi po jo n shpi do i pi rruges per n shpi se i kom taks me i pi jasht shpie ...

Guest

:kiss: Peshko 1000000000000000000000000000000000
here..I kam mbyll syte se e di kujt i ngjan prandaj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif per Moiren,Mocen,Tedin,Enion,ma kini kujdes Peshkon kur sjam, se e kom pik te dobet..Edhe kur dale ketej ne jeshil, syri vetem blu me shef..
me duket sikur jam ne det dhe po notoj dhe Peshku me afrohet..Por sa me afrohet, me hapen syte dhe cdo gje me kthehet ne Jeshil , ..Ehhh te morte dreqi them,thash se isha ne Det! :wub: :devil:

:wave: klubi
Aha ,nuk paska birre per mua... :smash: nejse :kiss: per gocat e shkelma per cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Kjo Birra a do ndrohet ndonjehere eeee??
Po sikur te na jepni ndone pije tjeter pershembull nje Margarita ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Kjo Birra a do ndrohet ndonjehere eeee??
Po sikur te na jepni ndone pije tjeter pershembull nje Margarita ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca te doje shpirti ime.Si llokum desha me thone te kam,por me duket pak...Llokumi seshte asigjo.te kom me te miren e cdo gjeje.Kamarier nji margarita per yllin tim ktu shpejt e shpejt edhe boje te mire ore sic ma ben mua jo sic ja ben gjithe klienteve.
TEdo!
S'te kam faj plako.Une ste thashe hajde.Celit tim i kishte rene bateria edhe se kisha fik.Kur ke ardh ktu ti une s'kom qene fare /pf/images/graemlins/wink.gif Mos kujto se e kena menjen vetem ke forumi e interneti.Kena edhe detyra te tjera shume me te rendesishme.Une kom qen ktu ne ora 10 te darkes erdha edhe mylla nderrmarjen.
Me tha ai robi qe me kishe kerku edhe kishe shpetu kot pa shku ne rrajon sa i kishe ra deres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

:shrug: Ca jane keto ndermarje,rajone mo yllo..
Me ke kam te bejj??? Me ndonje shef polizieee :goofy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :shrug: Ca jane keto ndermarje,rajone mo yllo..
Me ke kam te bejj??? Me ndonje shef polizieee :goofy: [/qb]
Shume larg nga njona ane po shume afer nga ana tjeter
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nga eshte fillimi mo ca ane?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Kur te vij sonte ne endrrat e tua do flasim rrethe kesaj gjeje :wub: Sonte do vij me uniformen me te bukur qe ke pare ndonjehere :goofy:

Guest

Okay ,mir do besh, se skam par ndonjehere me uniforme..Sa per me te bukurern uniforme, po me fut ne mendime qe tani... :wub: Kush te jete valle, uniforma me e bukur per meshkuj??
U dashka me u hap teme e re me duket ... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Sipas firmes tende jemi te pasur teorikisht...Sa shume dua te jemi edhe praktikisht :goofy:
Uppsss me ra ne koke dashuria,qeka me e keqe se rakia... :wub:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Sipas firmes tende jemi te pasur teorikisht...Sa shume dua te jemi edhe praktikisht :goofy:
Uppsss me ra ne koke dashuria,qeka me e keqe se rakia... :wub: [/qb]
Sa mire do Ishte,sikur e verteta mos te eksistonte,dhe dicka nga e para te fillonte..
Por teoria eshte teoridhe jo gjithmone jane kushtet te plotesohen ne praktike..
Une e dehur sjam aspak ,
Se kurre rakine se kam provuar.
Por nese ndjenjat, jane aq te forta
Do vija shpejt per ta shijuar..

assassino26

Primus registratum

Dhe une qe nuk dehem kurre
as me nje shishe metaxa
qe diten qe te njoha ty
u bera kandidat per budalla(e kopiuar)

Ndjenjat si vullkan i kam vec te shperthejne e djegin gjithcka