Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Peshko un pernote ka ora 3 e notes m ze gjumi . Te dua te fle me heret vetem sa me u hudh sa anej knej n krevat se gjo tjeter sboj dot. Se ne DUart aha spo punojn mo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tedo mduket ke kalu ka nahija tjeter ti mer daje...Mu ktu deshe me me puth u desh nderhyrja e policise qe mos e bojshe,mt'rego mu ca ore fle...Do pa puna jote,cuno sdu me fjet me ty une ore,du me fjet(nejt zgjut) me femna

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] She she ca bohet mer . Po Peshku na hiku e Fantazie ... [/qb]
Iku iku,por plot me fantazi ishte mbush :wub: aq sa kish ndermend me e gdhi..
hajt mo se vjen neser prape po he,po keto ujra deti ka ska ku shkon tjeter :wave: [/qb]
Ku te iki une pa te puth ty mi... :kiss:
Apo ta boj gjithe naten me onrra te keqija.Skam ik akoma jo,kur te iki do te te puth prape edhe ca here(cakto zonat ku i do puthjet)

Guest

Keshtu ne korespondence fleme per nate Peshkataro,skam kundershtim por me verteeeeeeee
ehh /pf/images/graemlins/wink.gif femrat e zonme, jane si vendet e kinemase
Ato me te mirat zihen shpejt.. :wave:

assassino26

Primus registratum

Shume modeste nga ana jote...E une ne korrespondence them.Nuk jam kondra me ate qe the ti,biles ajo vlen edhe per meshkujt :wink: Gjithsesi ne chat do flasim me gjate rreth kesaj ceshtjeje.
Tashi un po iki se me presin.vendet e te puthurit nuk i percaktove kshuqe po te puth ku te dua une :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Aty ku te ndjesh 1 siklet te lezetshem dije se te kam puthur une.NE korrespondence puthjet e mia djegin pothuase njesoj e per disa qe dijne ti ndiejne edhe me shume....
See you tomorrow honey.
Se mos harroj
Kjo eshte per Moiren :kiss:

Guest

Naten Peshko..
Do te isha me deshire sebepi i kesaj nate pa gjume :kiss: (edhe pse e di qe sa te vesh koken ne jastek .....nani direkt,po hajt mo kot squhem fantazi une :wink: :wave:

assassino26

Primus registratum

[qb] Naten Peshko..
Do te isha me deshire sebepi i kesaj nate pa gjume :kiss: (edhe pse e di qe sa te vesh koken ne jastek .....nani direkt,po hajt mo kot squhem fantazi une :wink: :wave: [/qb]
Une vuaj shume nga isomnia.normalisht kur e ve koken ne jastek nga ora 2-3 e nates dua edhe 1 ore e 30 min te me zere gjumi.Mbreme kam thyer rekord...Kam rene ne 3 e me ka zene gjumi kur po zbardhej.Fantazia me conte neper europe e gjumi ishte larguar edhe me tutje.
Mirmroma klubi...Si e kaluat kete te diele te bukur me shi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

:wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca behet ketej tironsave.
nje :kiss: peshkut :tipsy:

assassino26

Primus registratum

me puth sa te dush se une hic ste puth...
Si mi erdhe ne Tirane desh u perplasem i dite anej nga blloku edhe sme fole.Ta mash men :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Naten Peshko..
Do te isha me deshire sebepi i kesaj nate pa gjume :kiss: (edhe pse e di qe sa te vesh koken ne jastek .....nani direkt,po hajt mo kot squhem fantazi une :wink: :wave: [/qb]
Une vuaj shume nga isomnia.normalisht kur e ve koken ne jastek nga ora 2-3 e nates dua edhe 1 ore e 30 min te me zere gjumi.Mbreme kam thyer rekord...Kam rene ne 3 e me ka zene gjumi kur po zbardhej.Fantazia me conte neper <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=europe&v=56">europe</a> e gjumi ishte larguar edhe me tutje.
Mirmroma klubi...Si e kaluat kete te diele te bukur me shi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hi Peshko,pse sthua ti e paskemi gdhi te dy ne,edhe mua gjalle se me zinte i shkreti......gjume pra gjume :wink: :wave:

assassino26

Primus registratum

Ehuu,po su lodhe s'ka gjume.
Di une nje menyre te mire per tu lodhur /pf/images/graemlins/wink.gif Eshte shume gjumendjedhese...PO deshe ta mesoj :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ehuu,po su lodhe s'ka gjume.
Di une nje menyre te mire per tu lodhur /pf/images/graemlins/wink.gif Eshte shume gjumendjedhese...PO deshe ta mesoj :tipsy: [/qb]
Po si, jo ma meso,po desha te shtoj sot skam kohe,do dal tani. Ti, po pate kohe, ma shkruaj menyren :wink: se kur te vi ne shtepi, e lexoj dhe mbase funksionon qe sonte..Apo nuk tregohet me te shkruar....Ti e di se si :shrug: :wave:

assassino26

Primus registratum

Si e morim vesh ne te 2 njeri-tjetrin...
Mesa duket e vezhgojme jeten nga lartesi te njejta dhe kende te kunderta.Rendesi ka thelbin e kuptove,prandaj s'ka rendesi e shkruara.
Une nuk do lodhem duke te shkruar se e lodhura me te shkruar nuk ka vlere gjume ndjellese.Kur te kesh kohe dhe distance te mjaftueshme mbase ta shpjegoj :angel:

:wub: Sa dolce qe je ,lum lagjja qe te ka,... /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'behet ketej,keni filluar te plugoni shume e po pertoj te lexoj... :sleep:
Fantazie /pf/images/graemlins/smile.gif u ambientove ndonjecik me rrjetat e peshkut..??
:kiss: te gjitheve
:kiss: peshkut

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mua ,po te lash ty ta thoje i pari... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: :kiss: u kenaqa...

assassino26

Primus registratum

Sigurisht qe do kenaqesh /pf/images/graemlins/laugh.gif TE te puth une edhe mos kenaqesh ku eshte pare :wub:
Ka i here kur s'kam ke puth,puth veten qe te mos ngelem pa u kenaqur /pf/images/graemlins/tongue.gif

:devil: Paska dit nje gje Tedi ,qe te ka pucur... :lol:
Sa qef qenkemi vetem ne te dy :wub: me ne fund ra klubi ne paqe... :angel: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Moira ate qe the mos e thuj here tjeter...Tedi do me kete puthur kur kam qene ne gjum ose shume i pire se une sputhem kurre me meshkuj :smash:
Tashi qe njelem vetem hajde i here ktu ke kjo dhoma e vogel se kam cik tequilla origjinale te sapo ardhur nga prodhimi i sivjetshem.
Prit te te puth i here se po ste putha tashi s'te puth dot kur te kete njerez :kiss: :wub: :kiss: :wub: :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk pi tequilla,se dehem dhe nuk e di ca bej pastaj ,keshtu qe me mire rime dhe icik ketu ne paqen tone ,se rradhe qellon... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wub: ah ,sa nate e bukur sot..gjumi vjen vete,fantazia lundron ne krahet e nje tjetri dhe varka e peshkatarit hudh spirancen ne qiellin qe vetetin.. :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ups ,me doli si anija e Peter Panit :tipsy:

assassino26

Primus registratum

E zune puthjet e mia kete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshkatari hudh spirancen ne oazin e dashurise tone e cila i ngjan 1 oqeani te lulezuar.Puthjet e tua i ngjajne vetetimave e floket e tu derdhen si rrebeshe shiu mbi trupin tim te xhveshur :wub: Ohh cme lagu ky shi i thate me shume se 1 stuhi e cmendur ne shkretetire.Kenaqsia qe po me dhuron,shoqerohet me friken se kur e gjitha kjo do mbaroje...mos...S'dua te mbaroje kurre,e nese duhet menjehere te filloje perseri.Me jep forcen te vdes i shtrenguar nga flatrat e dashurise sone i mbytur ne zjarrin qe shendrit i djegur nga floket e tu i boshatisur nga ty,me jep forcen qe kur te hap syte te te shoh ty gjithnji