Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Uno e prune kaptinen...Vetem anej ka teologjia te shof /pf/images/graemlins/laugh.gif njeri koti,pi birra gjith diten edhe merresh me fe :smash:
Une kur e kaloj masen dukem anej...
Po me pe die se kam qene over kshuqe mi sharro postimet se s'kan qene me vullnetin tim te shkruarat /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ec tashi na jep nai birre se do vi astje ke teologjia ta kerkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Epo sic i themi nga anet tona:

Te pifte dreqi ne bark te pifte. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ka i paske anet e tuja ti mi...Me thuj te bej kujdes kur te kaloj andej :cool: si dihet edhe ne bark kur ta pijne ndoshta te vjen keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
Le ne tavoline masnej qe po se pive shpejt tenden dije se po e ktheve koken e humbe si Xhaferri simiten

disku

UNI

Pupu ke msu edhe metodat me ta morr birren me santazhe... sa i keq qe je .te puno menja vec me morr birra edhe bjonde.. brune edhe vere... femra edhe raki..
ca harrova? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Uno!
Lene se na bere me turp...CA te bej une i shkreti,biondet i kam debulese.Zemra ime eshte e plagosur nga brunet dhe femrat jane si oksigjen per kedo.
Ti do te dukesh i lare para syve te popullit po me pijanec i poshter se ty s'ka.Eshte habi e madhe per ty qe para se te hapesh syte ne mengjes te dish se ku je pa e pare me pare ose pa pyetur njeri...
Zoti te cofte pernate 1 brune 1 bionde dhe 1 kuqe te te perdhunojne e te te dehin me birra

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Le ne tavoline masnej qe po se pive shpejt tenden dije se po e ktheve koken e humbe si Xhaferri simiten
[/qb]
[/QB]
:lol: :lol: :lol:
Birren time s'ia lej njeriu, as peshkut biles, sikur kaq t'a besh dhembin. :devil:

assassino26

Primus registratum

Kush do birra???Sa birra doni me...Une per vete s'du me birra.Sot kam pire 1 birre te shpifur me temperaturen e shurres ne 1 lokal ktu ne tirane qe me ka ikur deshira te pij birra edhe per 1 shekull /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca si po ja kaloni juve knejna . Une sapo e marova xhiron time te detit dhe se shpejti rikthehem serish ne Tr edhe pse me duhet serish te rikthehem me Pamje ka Deti po kte here anej ka DHermiu . Ca bohet knejna . Ika ne erdha piplla bofshi qejf ne ja kalofshi mire ...

Po ku je mor Ted ,se te paskam harru per pak... :kiss:
hi klubi :wave:
:kiss: :kiss: peshkut se me ka marre malli..

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Po ku je mor Ted ,se te paskam harru per pak... :kiss:
hi klubi :wave:
:kiss: :kiss: peshkut se me ka marre malli.. [/qb]
Ja knej moire verdalle neper tirane ...

Guest

Shqiptare po ke ky klubi a mund te takohemi ne te dy se ti nuk e ke larg siç me tha rauli ene ta pijme nga nje kafe ( se nuk kom leke shum) /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

:lol: o plako merre me ngadal me te se eshte goc me seder ajo. :lol: :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita knejna . Ca bohet kshu mer Klubi mo i Popullum ka njel Bosh e . Heu Bre ka jeni e Tironca cohuni t gjithe t pim ka i birre ktu ke klubi jone i modh ...

assassino26

Primus registratum

Klubi mirsejugjeta
leqe ca ju gjeta ju paskit hum fare si ajo e leprit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira rrofsh per puthjet.Me ke futur ne borxh qe sme ze gjumi i nates...Mezi pres te te ti kthej ne real e me kamate biles.
Tedo pije i birre plako se e ke hallall,pije edhe i tjeter para se te ikesh pije edhe 1 e 1 mere me vete e ne fun para mos harro te pagujsh
Puthje gocave edhe e shkelma cunave si gjithmone

/pf/images/graemlins/laugh.gif e solle koken ti me ne fund ,na e ke lene klubin te zeje rrjeta merimange.Perpiqu te gjesh nje justifikim serioz ,se ke me mbete pa pucje nje jave rrjesht :devil: .
:kiss: :kiss: merri dhe keto dhe mi kthe te gjitha birra se dua te bej nje party ne darke... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

PAske menje te keqe per sonte eee...
NEjse leni kto se sti kthej birra por puthje shtohet borxhi(maj une maj akoma)
Tashi hesapi tjeter me birra eshte tjeter gjo.Ti mjafto prezenca jote se per te tjerat investoj une,tequilla birra kavanoza konserva gogozhare e ca duhet me bej gati listen te dal ti blej tashi shpejt e shpejt.
Justifikim deshe ti???Ja te fshij i here merimangat edhe masnej flasim se ku kam qene...
1 luftetare bionde me origjine suedeze dhe prejardhje italiane nenshtetsi shqiptare nga fshatrat e Gjirokastres me roberoi per nja 10 dite.Mbasi luftova shume shume shume arrita ta fitoj perseri lirine.Ehhh e shtrenjta Liri.
(se kisha fjalen per Lirine grune e Sales)e kam fjalen per lirine qe na solli Skenderbeu pra qe e gjeti ne mes nesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
puthje puthje dhe vetem puthje per Moiren :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif dmth e pranon qe je i lire ne krahet e mia... :tipsy: :kiss: :kiss: :kiss: merri dhe keto dhe u lame bashke :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth e pranon qe je i lire ne krahet e mia... :tipsy: :kiss: :kiss: :kiss: merri dhe keto dhe u lame bashke :devil: [/qb]
kete e kam deklaruar me kohe...Tani me ngelet vetem ta provoj :tipsy:

.... /pf/images/graemlins/laugh.gif s'jemi fillestare ne te merremi me prova :devil: ups,se harrova...mi bleve konservat???Jo per gje por m'u nderrua mendja :tipsy: ,me mire na peshko ndonje gje te fresket.. :kiss:

assassino26

Primus registratum

Jo jo s'kam blere konserva.I kam te fresketa fare ato qe do ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
pa prove fare do e bejme???Mos na dale shalqi i papjekur mi zemra...MEgjithse vere eshte akoma e leme ca dite ne diell edhe piqet :book: