Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

ehhh mer tush...
Meze sa te dush,peshk apo fruta deti?Mos na besh tape ore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Yllka e sheh qe edhe une zemren te thyer e kam.Me Tushin te dy zemerthyerit e Moires rrime e pijme e kendojme per fatin tone te zi.
Si thua t'ja le Tushit Moiren apo se ke menduar akoma si do te te shkoje jeta fjolle me mua perkrahu :angel:
Mendoje edhe sa s'ka ardh Moira marrim nje vendim qe do na ndryshoje jeten

Anana

Primus registratum

Obobo c'do me zere grepi jot peshko.

Ka ardh Moira apo jam vone une tani?

E mire shko me Moiren ti sidoqofte se e ke afer. Ne qe jemi larg zemerplasur do mbesim :cry: :cry: :cry:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] ehhh mer tush...
Meze sa te dush,peshk apo fruta deti?Mos na besh tape ore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Yllka e sheh qe edhe une zemren te thyer e kam.Me Tushin te dy zemerthyerit e Moires rrime e pijme e kendojme per fatin tone te zi.
Si thua t'ja le Tushit Moiren apo se ke menduar akoma si do te te shkoje jeta fjolle me mua perkrahu :angel:
Mendoje edhe sa s'ka ardh Moira marrim nje vendim qe do na ndryshoje jeten [/qb]
Peshku na pjek n'furre noj orata(perktheje po deshe) ne kryp.Per Moiren s'asht problemi kush po ja len tjetrit ajo mu m'don po e sheh vet :shrug: edhe ty s'tka harru krejt /pf/images/graemlins/frown.gif e vetmja zgjidhje tham un asht me e da pergjys.Ne bel e siper njeni e ne bel e poshte tjetri :rolleyes: .Tash e di qe edhe me da edhe me zgjedh nuk m'takon po tuj e pas parasysh se nuk kam shum t'ardhuna per momentin kishte ken mir qe ti me marr pjesen e siperme(me i dhan me hanger /pf/images/graemlins/laugh.gif ).kurse pjesen e poshte(me i nrru panolinat pra punen ma t'ran)kisha me marr un :idea: He si thu :confused:

:confused: Mire qe erdha ne kohe ,se paskan pas me m'nda n'copa keta ketu.... :smash:
/pf/images/graemlins/laugh.gif po pij nje birre te qetesohem pak e te shof si t'i bej kacurrel peshk e Tush... :idea: :devil:
hi klubi se nuk e pata mendjen :wave:

tushi

Valoris scriptorum

Tan fajin e ka peshku me peshkun si kishte pjek ne kryp e kishte lan pak si te that :tipsy: .U detyrova me e njom me birr po hiç :confused: e provova me ven te bardhe prap hiç :confused: ma n'fun me raki erdhi pak n'terezi :idea: .S'marr ma meze ktu ksaj i thone me çu paret e pijes kot :smash: plus edhe me ba me nerva bashkushorten teme :wub: Ah mor peshk mos xesh ma peshk :angel: veç me grep temin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Guest

ça jane keto njerez e kane mendjen vetem me henger dhe me pi per vete, nuk te thote kurre njeri pije nje gote nga une megjithate po pres :cry: nuk i dihet ndoshta dehet ndonjeri dhe me qeras :thumbsup:

/pf/images/graemlins/laugh.gif te qerras une ,por duhet te zhytesh pak... /pf/images/graemlins/tongue.gif
vodka.jpg

Tushi eshte mesuar edhe te pij aty.... :angel: deri sa vjen peshku dhe na kap me grep shishen... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Erdha une...
Si e keni hallin???Albaniaonline qe na mundeson internetin na e la thate sot der para 5 minutash.
Une perfitova nga rasti edhe kam pjek cik peshk spigola(perktheje Tusho)edhe jam menu si me e nga Moiren me Tushin.
Them ta ndajme pergjysem edhe qe te mos munohet tushi me ja nruu patallonat se i kushton shtrenjte them paradite po e maj une pjesen e poshtme edhe masdite ta maje tushi se masdite kam pune te tjera une /pf/images/graemlins/laugh.gif Mire ishte ta ndajshim vertikal,por tjesa me e rendesishme del jashte perdorimit e mendova te jem dakort me tushin ta ndajme ne mes.
Yllka ti ylli je e plote edhe mos u ngatarro me keta te tjeret qe te mos perfundosh edhe ti e ndare...
Indianes i kam sjelle 1 gote qumesht parmalat edhe i kam hudh cik esence luleshtrydhje.Provoje se eshte fantastike :wave:

per sqarime te metejshnme shihemi me vone

disku

UNI

Sa mire i ndake mezet kur sjam une mer.. :cry:
kurrnac i keq ..2 dit pa birre ke me nejt..kategorikeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

peshku seriozisht e kena tepru dje edhe Moirushit :wub: mi ka met hatri /pf/images/graemlins/frown.gif .Se di as vet si m'ka nodh ket her :confused: flm zotit kur jam pishem nuk m'len me fol marrina mi ruan kur jam esell :angel: po ket her noshta se ka pas menen :shrug: .Prap paskam harru partafolin :mad: nji teke raki se heren tjeter t'qerasi un.

Moirushe mos del njashtu lakuriq edhe ti e kam kuptu gabimin se baj ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

uno ke te drehte...Gabim i rende politik.
Do e korrigjoj menjehere.
Ca lloj mezeje do :eek: do te te pergatis nje speciale

Anana

Primus registratum

[qb] Erdha une...
Yllka ti ylli je e plote edhe mos u ngatarro me keta te tjeret qe te mos perfundosh edhe ti e ndare...
Indianes i kam sjelle 1 gote qumesht parmalat edhe i kam hudh cik esence luleshtrydhje.Provoje se eshte fantastike :wave:

per sqarime te metejshnme shihemi me vone [/qb]
Une do mendoj si te te ndaj ty me te tjerat se kshu vetem kallep s'e besoj te te lene :devil:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
[qb] Erdha une...

per sqarime te metejshnme shihemi me vone [/qb]
Une do mendoj si te te ndaj ty me te tjerat se kshu vetem kallep s'e besoj te te lene :devil: [/qb]
c'kallep ky moj!!!!!!!!!!!
ketij i kane mbetur vetem krimbat!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

E po mire, shyqyr s'dashke ti engjell djalli. Me shume krimba per mua e te tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] E po mire, shyqyr s'dashke ti engjell djalli. Me shume krimba per mua e te tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mish pa kocka jane po hajt!

hi klubi..ju qerras te gjitheve ,se Tushi ka marre rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tush ,mos mi ve kufij emancipimit ,se nxefem una dhe ke me fjet prap vetem dhe sot.. :tipsy:
peshku... :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Faleminderit Moira me rrogen e Tushit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Car kane keta Tironsit qe s'dalin sot? Duan te me bejne te punoj me zor. :smash:

assassino26

Primus registratum

Erdha une perseri edhe sot...Si yllka edhe une kontriboj ne forcimin e kapitalizmit,por une ne Shqiperi edhe Yllka gjetke.
Moira se di cka me mua dhe me godet me cekica :cry: UNe kam nevoje per puthje :wub: :kiss: dhe marr krejt te kunderten...Nejse thone cdo korresh do mbjellesh dhe une e di qe kam korrur te mbjella te bollshme /pf/images/graemlins/frown.gif
Yllka mos me kurse ne ndarje terthorazi per se gjeri si te duash...Mos degjo Angelin se flet nga inati si ke storia d'amore e A celentanos.
Leqe kot flas une beso e kontrollo ka thene populli.
Pjeset e mira mbaji per vete /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per cunat s'ka ngel gje me shkrujt se u hapa i cik gjate per gocat...
Shkelma pa kursim per cunat dhe nai birre nga ato sorrogatet per nanjonin qe e merito

disku

UNI

Edhe birren ke fillu me e majt ne furre ti qe mos ta pij njeri.. Njeri me vese e ke birren sic kane pleqt tespiet...mjet pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Epo sic i themi nga anet tona:

Te pifte dreqi ne bark te pifte. /pf/images/graemlins/laugh.gif