Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kujt i ishte thyer zemra sot :confused: ????se e degjova tek lajmet :angel:
O peshkataro ,kishte te drejte Tedi ,ai personi i cel... :sleep: /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

assassino26

Primus registratum

Tashi ja ke fut kot edhe ti me duket,kshu si per prag ditlinje.Ai personi i celit ka dergu nja 3-4 sms der tashi edhe ka 1 jave qe se fik as naten se pret 1 tel te rendesishme.
Nejse....
Te puth fort fort fort edhe te kam blere dicka per ditlindje.Takohemi neser edhe ta jap :kiss: :wave:

assassino26

Primus registratum

e nesermja edhe me pak se 3 ore do qe te vije.Po te dush takohemi edhe 5 min para se te vije e nesermja :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif ti do te prishesh parimet e tua te korektesise per mua.... :wub: ....o do te vdes fare....dhe kam frike se nuk do me zeje e nesermja ... :kiss: Sa xhentil qe je :kiss:
atehere e lejme pa 5-se :kiss:
:confused: C'na mbyti shiu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ti e di qe une te :wub: ty.Ok u tha u be.Ne pa 5 me prit se do vij me limuzine. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Menohu ku do shkojme se spaskam noi ide sot

:angel: ne hene nuk kam qene asnjehere.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: :kiss: Po shkoj te vesh fustanin e kuq ,ate qe te pelqen me shume ... /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Une sthashe do vij me anije kozmike.Si te shkojme ne hene ne me limuzine.Ik sh fustanin e kuq edhe ec ja fusim per ne Budva.Isha para 1 jave edhe ishte shume bukur.Po marr ne tel 1 disco ta prenotoj per ne te 2.
Po deshe mer edhe nai shoqe me vete,s'ka problem

assassino26

Primus registratum

Ika une te bohem gati.Po shkoj te xhvishem se kom per te taku Moiren.
Do vesh masnej rrobat mo te mira,kom i kmishe qe ma ka ble ajo edhe i pale patallona qe mi ka ble ajo me paret e mia,edhe kom ble i pale boxera ulerime fare.
Hajt shnet e pare te gjitheve.Gocave puthje te fuqishme :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

o Peshko ce e ke cel t pjerdh nuk e di . Nejse Moire Doja ta shkrujsha Mesazhin e Urimit t Ditlindjes mas 1 Ore e i cik t Isha i pari qe t Uroja por skom mundsi kshu qe zere se jam n greqi dhe t kom mor n Oren e Duhur Dmth 10 min pas Mesnate ... hajt dhe 100

RAUL

Primus registratum

peshko,flm per pershendetjen dhe po gzohem shume qe tirona qenka tull(qull)fare.me duket se koha e anglis ka ardhur ne tiron.se knej nga ne ka majt mire fare.
gjithe te mirat plako,dhe ruju prej gocave se te paskan sulmu keq. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iher Knejna . Raulo Tirona Historikisht eshte Si Londra po kte vit Jua Kena Kalu anejna ...

RAUL

Primus registratum

Tedi va kena kalu sepse jena ne knejna.
/pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma knej iher .Raulo ne un n Tr jom ... Moce ajo torta qe kishe nis ti m erdhi mu n dore se m thane qe o i torte qe ka ardh knej ne e hongra vet ...

assassino26

Primus registratum

Mire masdite e miresejugjeta.
Raulo,edhe unforgiven ka i birre si kliente te rinje te klubit keniu ka i birre qyl.Hajt boni zemren gur edhe paguni mezet.
Gocat paskan hum fare.ME vje keq,po megjithse kan hum une i solla akuloret.Shifena mo vone

RAUL

Primus registratum

PESHKO.flm per bujarin tende por nuk ka lezet qe te paguash ti per ne, me ate rrog qe merr ne tiron,kshu pra sot po i paguaj une,dhe lutem mos ma prish se me ngel hatri. /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Raulo,s'ka pse te te njelet hatri hic.qeras se me vertet te takojka me me qeras.po mor edhe nja 3-4 shoqe me vete qerasi edhe ato po te dush.
ooooooo birra qyl me kete vape sa te shojoo :thumbsup: :rockband:

RAUL

Primus registratum

porositni se erdha un...mos harro me marr macen me vete se na duhet me ngren therrimet posh tavolines. /pf/images/graemlins/smile.gif