Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

O Peshko .Mjesi iher t gjithve . Hec Pyt ke Conti a kisha feste apo jo . I bijsha Cel tat dhe m thoshte Abonenti i kerkum . ca faji kom un ne rrofshi per Urimet ne per Kiset MOce ...Ika dhe erdha ...

assassino26

Primus registratum

Tedo,majaft rrejte...Mylle thesin e rrenave se na myte.Ti me verte mund te kesh bo fetse te conti,po telit tem si ke ra fare.une kam qene ne Tirane gjithe kesaj jave edhe se kam pas asnje moment celin e fik.
Shif i here mos i ke ra nai peshkatari anej nga Durrsi ere edhe je ngatrru /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse edhe 100 u bofsh se birra pret e pijme edhe nai dite tjeter

assassino26

Primus registratum

qite qite po ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe po e qite sbesoj se ka njel njeri qe se ka numrin tim

assassino26

Primus registratum

MAce rrofsh per puthjet qe mi adreson vetem mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe une kam shume qeif te te puth,edhe zakonisht ja bej qeifin vetes :kiss: :kiss: :kiss: .
Sa per nr,me thuaj se perse e do edhe patjeter do ta nxjerr.Me i llaf,se mos e do per cuna mi

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iher Tironcave . O Peshko se e kan a se kan Nr Tat mu sme Intereso thjesht Un se qis pa m Dhon ti Autorizim ... MOce ne nuk zihena pUna o se ky i rre Menja se o Peshkatar po as i Cope Peshk s me Ka dhone me e honger ... :goofy: Ika ne erdha un iher Ka po shifena piplla ne bofshi qejf ...

assassino26

Primus registratum

Tedo,o pemthym dreqi,ca peshku do ti me...Une peshkun e kam vetem per bukuroshet e klubit.Ti ik haj peshk te thartum me nai lokal anej nga Lapraka.
E pse te te autorizoj ty une,per me dhone nr tim.Po ta dete Macja ma kerkon edhe une ja jap pa problem fare.dashke autorizim ti :smash: (sa here te kom thone me qe po ta kerkoi nai feme ate timin jepja mos me pyt fare /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Goca edhe i here puthje prej meje edhe mos mungoni se na late vetem mu edhe tedin ktu.
Hajde bejme nai th&th se pranej jemi edhe ke sektori perkates

TEDI

Valoris scriptorum

o Pemthymo . kushdo t ma kerkoje nR tat ne t kujtdo skom me ja dhon . Plas po deshe ...Ne sa per Peshk m un e mor ka peshkataret sa t du pa u lodh fare ...

RAUL

Primus registratum

o peshkatar,c'far bohet nga tirona?
sepse me ka mor molli shum. :cry:

bimba81

Primus registratum

ne tirone vetm qejf bejne keta :cry: edhe mu me vjen per te qare dua te vije ne tirane :cry: :cry:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Pushoni mo ckeni qe beni kshu keni kthy klubin ne mortaj
Tedo e du nr e Peshkatarit :idea:

ca kan re kto qe qaj hajt pra hypni aeroplanit dhe ju pret Tedi ne rinas /pf/images/graemlins/wink.gif

he Tedo kur do hajm dreken tat mo vlla kercasin dollaret aneja shife shife njoni

Peshko Moira hajdeni se Tedi do na qeras me i drek :kiss: :kiss: per cunat :kiss:

disku

UNI

PUpupupupup
Nuk hy dot te dera klubit se osht bo mullar me kanoce birre bosh...Po mir mer ka e fusni si me pas nga 4 stomaqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif Une e kam lene birren ,kam fillu akulloren..
Edhe una e dua nr e peshkatarit ,ta kem ndonjehere me e pyetur sa eshte ora... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo /pf/images/graemlins/wink.gif ne shpatull ,tani i takon peshkatarit me me dhene modelin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mace nuk ta prish una ty... :kiss:
:kiss: personale peshkatarit
:kiss: publike Tedit...
Ej klubi, neser kam ditelindjen... :angel:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Epo s'shpetum i her nga kto dhuratat

qan mali per bor moj aman
po kemi gjith ket forum dhe z'do na shkoj mendja per ty
apapa ne anje menyr
hajt se e kam un ne dor ket pun me ndihmen popullit zdiskutojet qe po

Tedo Peshko neser dua tju shoh ne aksion pergatitjen e festes

ika tashi yllo se
me nis ora edhe pak
Moira /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iher Knejna . Ca keni mer Ca keni qe m bini m Qafe . MOire meqe neser paske ditlindjen dhe E Ke lon Birren ahere une kom Ble 2 Akullore nje Magnum dhe NJe Cornetto . Ke do nga kto zgjidh e Merr ... Moce un Dreken e jap atij qe m sjell nai dhurat /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ika dhe erdha un iher se knej verdalle jom sa t shof icik posten t Shof kujt i ka ra ner Men per Mu ... :wave: A Se Desh Harrova I :kiss: :kiss: Per Mocen ne i :kiss: :kiss: Per MOiren . Prit per Moiren ne i :kiss: Tjeter meqe ka Ditlindjen ...

assassino26

Primus registratum

Qeka bo rremuje e madhe ktu gjate asences sime...
Goca,puthje juve te gjithave ktu... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Cuna shkelma te gjitheve juve ktu...Opss me paskan maru shkelmat,nejse.
Une qe thoni ju jam mire.Pershenes Raulin edhe i them qe ne tirone eshte tulle fare plako,shi perdite.Pra Tirona eshte tulle e lagme kto dit.Uno,po qe ste shko fare ky nicku i ri.Desha me te dhone i birre,por ngaqe te shof shpesh ke teologjia thashe mos e ke lone kshuqe kom ble vetem per vete.
Tedo,se me lodhe,po ja jap vete numrin gocave.
Amc2!63975.
Ishalla me mer nai cun ne tel se i bi me cel kokes vallai.Edhe mos me merrni noten mi se ........Flej gjume une.
Hajt ishalla shifna prape me vone.Mos gharxhoni shume pare me telin se Amc-ja ka per te fitu,ne sfitojme gje.vetem nese keni nai menje te keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Trendy!Hajde te ta ferkoje zemra jote :wub: ...
TE puth fort edhe ishalla te kalon. :kiss: :kiss: :kiss: