Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:kiss: Peshkataro ,se na paska marre malli /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paskemi kohe pa u pucur.... :shrug: c'a ben ti keshtu me keto tollone... /pf/images/graemlins/frown.gif e di ti qe une harroj shpejt /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une dua abone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Ja perseri una ela /pf/images/graemlins/wink.gif
çkemi klybi dubi si ju kam njesha #ta din sa me ka ra malli tju takoj i her dhe ta bojm nji dor muhabet
Peshko me sa shoh po lun puna nga peshku po qe puna te ndihme si gjithmon per Peshkatarin jemi te gatshme
Tedo ku je o Kellir si te fus te lista e miqve se s'mundem te sjell PM
nejse Tedo po me duket se ja paske var punes
per sa koh qe s'jam ketu

Moira si te kam zemra :kiss: a po i nimojm Peshkatarit si thu :angel:

Upsss per pak harrova :kiss: :kiss: :kiss:
Per Peshkatarin Tedin dhe

Moiren /pf/images/graemlins/wink.gif

mireseerdhe yllo :kiss: ,na e ke lene klubin bosh :shrug:
/pf/images/graemlins/wink.gif Ku t'a prish une ty ,e ndihmojme ,ne shpirti i sakrifices jemi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

KA lezet kur hy ne klub edhe e gje,tavolinen plot me mesazhe kaq te bukura.
Goca ,jeni te vetmet,te paarritshme.Ju puth fort edhe o burra ta nimojme njoni tjetrin se edhe une vdiqa me dhone cik ndihme per juve goca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.......... :lol: mire ,shtrihu tani.... :lol:
hajde fillojme :
une te ndihmoj ty
ti me ndihmon mua
ai-ajo na ndihmon neve

..... /pf/images/graemlins/laugh.gif rradha jote..
:kiss: se je shume i mire

assassino26

Primus registratum

rralla ime vono icik /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te ishte vetem une te ndihmoj ty :wub: e ti me ndihmo mu :kiss: ,svonote rralla fare :goofy: ,por ti e bere zgjedhim foljen edhe me ata e ato,edhe une u lodha duke e dhone ndihmen gjithanej
/pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: Na tashi edhe na thuj ke ke nimu tjeter vec meje ksaj jave :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kam ndihmuar nene Zenepen ,per te bere pazare,xha Sulon per te lexuar gazeten ,Xha skenderin ,per te mbush uje... /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ty ...dihet :kiss:

assassino26

Primus registratum

Edhe mua sigurisht qe me ke ndihmuar...Mua do me kesh ndihmuar te ngjis drute ne katin e 6-Te.Une i ngjis edhe ti mi hudh nga ballkoni.Mire qe skina more shpin te 15 katshi ne kat te 17-te :kiss:
Co kjo pune ngelem duke u puth ne te 2 :angel:

prandaj plasi duke rene shi.... :angel:
/pf/images/graemlins/frown.gif do te ngelemi pa plazh.... /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe te rrofte fiskultura qe te bera une... :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

i,shiko ca gjeta,tatuazhi yt... /pf/images/graemlins/laugh.gif
cca14.jpg

Tani me ndihmo dhe ti mua te gjej tatuazhin tim.. :angel:
se harrova ,s'ka pucje /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Boje i perjashtim edhe ksaj here,se shiu ate pune :kiss: ka.me puth,po jo me puthje shiu :kiss: .
tatuazhin e kam surprize.Per me teper vendin /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec edhe e ke peshqesh prej meje i tatuash aty ku do ti,edhe 1 aty ku du une :kiss: .
Ishalla dum te 2 ne te njejtin ven se kshu kursehem icik :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif sa shume qe kursenke dhe ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Jo une e dua ketu ,qe t'a shohin te gjithe c'fare dhurate me bere ti mua... /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: :kiss: :kiss: ,pune e madhe ,a bleva cader una..

assassino26

Primus registratum

Mire qite venin ti qe ta shofin te gjithe venin e dhurates edhe ta bej une dhuraten :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iherna . O Peshko po ti ere pse e kishe cel t fik dje mer . A ke qen jashte e ste kapte vale . Dje kisha feste mer t kishe ardh ne ti ta pijshe i birre . Ti nuk erdha nu o faji im qe cel qe ke e ke cop cop . Se dje u rrita nje vit me teper ... Si ju kam knejna un grupi shurupi . Moiren ne Mocen si i kom po si nuk me Uruat dje me per Ditlindjen ...Hajt ska gjo po ho DOni nai BIrre juve . Moire per Tatuazh e kom bo nji pardje Ulerime Fare ...Ika dhe erdha un iker :kiss: :kiss: Per MOcen ne Moiren ne vashat e Tjera ...

/pf/images/graemlins/smile.gif Edhe 100 Tedo,u plaksh letshem :kiss:
Dhurate t'a sjell tek klubi me vone ,se na gjujte pa mendje /pf/images/graemlins/wink.gif Ca tato ke bere ,fuji Moires ti... :shrug:
Edhe une do ta bej nje te re sivjet ,me jep nje mendje ne shpatull apo ne ije...??se ky peshkatari e do dhe foton ketu... :shrug: Nje trendafil me gjemba do te bej,si thoni...??me boje ee.. /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjilperat i kam frike dhe pastaj nuk ri dot me nje tatu gjithe jeten .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ahere nese do bosh ate boje ne Shpatull . Une kom bo i shqiponje dhe me germat anash Live To Ride Ride To Live ... ne rrofsh dhurata sdu un . Po m dhe i birre jena m rregull...

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

i KLUBI CKEMI
Kto jan per Tedin si fillim qe ka pasur Ditlindjen dje Edhe 100 nga gocat e klubit :kiss: :kiss: :kiss:

Moira :wave: :kiss:
Ika te dal ne peshkim se me vjne ndrement ma mir si ta zgjedh nji hall qe kam
apo jo Peshko :kiss:

bimba81

Primus registratum

nje puthje tedit per ditelindjen hade u befsh 100 vjec :rockband: edhe nje pershendetje te gjitheve :wave: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

CA mashtrusi qe je mer Ted....PO kur mer e kam pas celin e fik.Une asihere se fik e maj ne gadishmeri gjithmone.
Sa per cel mi morsh te keqen se kom alamet celi qe ma kane zili te gjitha.
Hajt mo,se ate birren e ditlinjes tate e pij edhe dite tjeter une,s'ka problem.U bofsh edhe 100 edhe me men ne koke ishalla sivjet se je edhe i vit mo i madh.