Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Iku zoni ktu....
Popopopo cbohet.mcifen mileti,po i kerkove nai gjo.Dolnio ere dilni se bona shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif

he ,he erdha prap una ,e bukur u bera ,masazh bera ,leke mora ,komplimenta mora :devil: E ku ka grep te me kape mua sot /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:
Peshkataro bej qef sa pa marre Moira grepin ne dore e kap ndonje cironke ,se po erdha une...aha asnje midhje nuk ngelet per ty.E pataj ca ishin ato specie te rradha qe kishe vene tek grepi per mu... :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif provoje dhe nje here me recel se ku i dihet :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher t gjithve . Ca boni kshu mer keni marr peshkarexha 15 tonshe ju qe dilni me peshku me kte kohe t keqe e . Apo ju rre menja qe jeni peshkatare dhe ja fusni rroma per toma . KU ka peshkatar qe ka dal sot me peshku mer me kte det qe eshte ... Une pranej jom n Tr se anej me pamje ka deti skisha ca me bo vetem me nejt kot ...

assassino26

Primus registratum

Ymmmaaaaaa...
Moira,sa mire te ka vajtur ne memdje.Do e provoj me verte me mjalte.Kshuqe edhe po serdhe ti,e lepij vetem mjaltin edhe recelin e kenaqem. :kiss:
A kur te vdes une per ty sa e mire qe je :wub:

Tedo,une me Moiren gjujme ne toke,me peshkarexha e kemi lene javes tjeter.Do ikim me Moiren te 2 andej nga plazhi te gjuajm peshk prej verteti edhe plot e plot gjera te tjera.
E di ti mo,k'saj jave jam une peshku edhe me ka kap shefi,sme lesho per nja 3 dite.

Si s'te eci 1 here o derezi.Sa here te porosis une per peshk,behet nami deti mal e m** mullar

He me Tedo erdhe dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif .Ne me peshkatarin kemi gjithe diten qe gjujme .... /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani me thene te drejten vetem mua me ka ecur :wub: ,po ja po e mesoj nga icik edhe peshkatarin ,se ne pergjithesi mire i ka taktikat ,po do ti qe i calo puna ,se nuk di me ja lyp (Bleones) :tipsy:
:kiss: te dyve .Ika se jam e prenotume sot :wub:

assassino26

Primus registratum

Knej na puth te 2-ve ehde mu edhe Tedin,knej je e prenotume,dmth do puthesh edhe 1 tjeter,pra i bie qe do puthesh me 3 :eek:
Goce s'je ne terezi fare me kto qe ben.Jo se jam xheloz,por edhe pak konservator e ndiej veten.
Nejse,ti e di.Te uroj mbaresi edhe sa me mbare te ecte gjuetia edhe :wub:
tashi :kiss: :kiss: :kiss: kiss kiss une tyja,dersa te zberthehesh fare ti,s'kam ca te te bej tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: :lol:
Po nuk thua aman shyqyr,i treti prej verteti... :wub:
Kam gjithe diten qe bej praktike :shrug: , e ti me thua jo po terezia ,jo po kusia ... /pf/images/graemlins/frown.gif ,e mban veten dhe per konserve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une do t'ju puc deri sa t'ia nxjerr fundin ikonave :kiss: ,por ama edhe amores sime do tia nxjerr fundin :devil:
Ja kalofshi mire dhe pijeni nga nje birre per mua ,se una pi martini ....ncncnc qenkan mbaru dhe ikonat...

assassino26

Primus registratum

Ti yll.nxirrja funin amores tate(ishalla i del shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif )edhe ec e ma nxirr edhe mu ate icik shpirt qe me ka njel po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Muuuaahhhhhhhhh :kiss: :kiss: :kiss:
Edhe kur te vish na trego si vajti takimi

assassino26

Primus registratum

Mirmjesi i here klubi te gjitheve,Si mu gdhite te gjithe kesaj te diele me shi...
Fundjave te mbare te gjitheve, :kiss: gocave te gjithave,edhe shkelmas cunave.
Goca,ftofet sot,do na qerasi nanjona me birre edhe une qeras me akullore :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mroma iher . MOire UNe ktu kom qene skom ik fare anej ka lagja ime verore me Pamje ka deti . MAsnej ju gjuni sa te doni. Peshko se je ti Pafat nuk o faji im qe sa here them t mor nai gjo per ty gjithmone do kete Det . Moire un pi kunjak ose nai birre Maritinin pije vete se so per mu o shume i lehte sikur pi uje me sheqer dhe me shume me ben Tape Martini sesa konjaku ...Ika dhe erdha une hajt Shnet e pare t gjithve ...

assassino26

Primus registratum

Tedo ik ere shif portokalline se s'ka njeri tashi...Duku i here neser e na qeras me nai birre

assassino26

Primus registratum

Klubi,noten e mire edhe ma kalofshi sa me te bukur kete nate.
Poshte ures se lanes rrjedh e qete lana e mbushur me kte qe ka shkrujt me siper,prandaj permend lanen ky .

Bohhh.. :shrug: ca behte ketu??
Shpresoj te keni icik respekt per nje gjys shkodrane e gjys tironce dhe ti thoni budallallikut BOLL!
Miremengjesi :wave:

assassino26

Primus registratum

Mirdita te gjitheve.
Moira!
Yll te kam :kiss: .Normal qe s'ke faj qe ankohesh,po sdurohen ca njerez edhe kerkojne pergjigjen e merituar. :kiss:
Si mi qeke gjys Shkodre gjys tirone ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Asihere se kam sha Shkodren se edhe une gjyshen ka plaka shkodrane e kam.
Hajt pra per hajer i here kjo jave e re te gjitheve ehde po e pate prape Laren thuji te shofi edhe i faqe perpara se ka budallalliqe plot per te fshi

:kiss: Pse nuk thua ti qenkemi kusherij
Una jam nga mami shkodrane ,se mos me ngresh kurth dhe thua qe ka hy gjak i perzim ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: Klubi ,macke meso ,meso ylli /pf/images/graemlins/laugh.gif jena race e zgjut ne shqiptaret :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma TIronca . Si ja kalut knej juve . UNe gjalle e per Djale rrugve te Tr ... Ika ne erdha une ja kalofshi mire ne bofshi qejf ... MOce :kiss: :kiss: Ne NJi :kiss: Moires se mos i njel Hatri ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kush tha se me ngelet hatri :confused: icik xheloze ,ja vetem kaq... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: Klubi ,ca dite sot ,kot fare /pf/images/graemlins/frown.gif vetem per gjume ... :sleep: :sleep:
U harrova te puc peshkatarin :kiss: