Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

SE DI SE MAJ MEN ...CA PO TE DUHET AMON HAJDE KERKO EDHE TI BIRRE SE QYLIT I BIM /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

iiiii cer qylsash ktaja!!papapapa....
Kaloni nai shishe kneja se u pa puna..
Pershendetje te gjithe tironsve qe ditet e te ftoftit te modh ikalon pa eksese /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] O Tedo qeke bo i famshem mer zuzar...Ho pra ku i ke birrat me festu se kena ngel ne jeshil ne tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cere i famshmi amon t keqen se kom mor nja 124 e kusur Telefonata me Numra qe si njof n bote . Vetem Zile bejne dreqi e mori sa me ta ca menderen ...

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Iher . Ka jeni mer Tironca Ka jeni zhduk apo po Zhgerryheni me nai cep Anej Qosheve ... Moire ku je mi Shpresa e Klubit Sna ke dhon mo birra ...

disku

UNI

Miredita....
Ca bohet kinej? E keni pa peshkatarin gjo apo ka njel ne miting?
Peshko cte duhet politika ty amon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo ca ke bo ti firme?
Po putraku ka i ka fut putrat?

Nji te puthme ne faqe per femrat..edhe ka i shkelm by*thve ju tjerve:D

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Uno . Ckina Anej ka lagja jote . Un ja knej pune sa te dush ...

assassino26

Primus registratum

O Uno,ca thu mer daje...Cpune kam une me politiken.Une s'jam aq ... sa politikanet qe te them jam shume i gzum qe marr pjese ne hidhnimin tuj.Ose si ai tjetri qe dekoro kryeministra e ministra per ditlindje /pf/images/graemlins/laugh.gif Une daje e shifsha mitingun nga televizori duke pi birra e duke lujt tavull.
NA bjer nai birre tashi se na u tha gurrmazi.kom qe te shtunen qe maj agjerim prej birrave.
Shkelma cunave edhe puthje gocave edhe mos kopjoni ju te tjeret

holtienka

Forumium praecox

hewo everybody i just wanted to say hello,
bye now g2g gotta take a test....... sux to be me
salute

assassino26

Primus registratum

Shi bie ne Tirane.Si nen ombrelle....
lalalalaalal
kush e ma men kte kongen?U bo tamom koha per te kenduar.KA shkundur breket shejtani knej ka tirona.Mas kaq e kaq shekujsh nigjoj qe hidrocentrali eshte mush kaq shume saq po e zbrasin tashi.Si sna japin icik energji falas qafirat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirmjesi popull trim e paqesor i Tirones.E kalofshi sa me mire week endin.Ju uroj cunave qe ne cdo birre qe pijne te mendojne edhe ka i birre per mu edhe gocat ne cdo puthje te mendojne buzet e mia :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita iher . Ne Shyqyr qe erdhet ere . A jeni a sjeni Tironca . Masnej Peshko un WeekEndin anej me Pamje Nga deti do ekaloj po nese puth nanjonen nuk do mendoj se jan buzet e tua ...

assassino26

Primus registratum

O Tedo,qe kur ke fillu e llogarit veten nga ana e femrave.Megjithate edhe nqs ashu llogaritesh ti,un e boj hesapin nryshe.S'du te menosh buzet e mia...
Ti kur te pish birre meno per mu,kur te puthesh meno per vete,se meno Moira per mu.
Moira, :kiss: ylli

bebi

Primus registratum

o arturoooooooooo, gjall je ti?
si mor e more shpin e re kaq lerg tesh, dikur ishim komshij, tesh me merr malli me t'pa! /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Blueee ...Muahhh,desha me ndrru komshie.po vetem se gjeta me te urta se me te bukura ehe,su bote llaf.
Moira,se di si i bie tashi,po vras menjen duhet te merzitem une apo te gezohem qe te erdhi kujtesa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: