Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tedo /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk do t'a marre vesh Manu ,qe me mbajte ne krahe jo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vetem mos thuj ashtu gjonash ,se nuk kam ndermend te bjel cizme te tjera :devil: [/qb]
Ndac ta marre ndac jo un Ne Krahe ste kom majt asiher . Leqe ste njof iher se e ke Fytyren dashke ne te te maj n krahe . U Qyyyqa ... Avash ti ere . M sill foton iher t shof je apo sje 50-60 Kg Sumpatike pa shtremberime ne Shasi Ballkone t mira Me Pamje ka deti masnej vendoset . E boni Fakt t Krym Kjo ... Mroma iher t gjith tironcave ne Tironceve ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] Tedo /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk do t'a marre vesh Manu ,qe me mbajte ne krahe jo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,vetem mos thuj ashtu gjonash ,se nuk kam ndermend te bjel cizme te tjera :devil: [/qb]
Ndac ta marre ndac jo un Ne Krahe ste kom majt asiher . Leqe ste njof iher se e ke Fytyren dashke ne te te maj n krahe . U Qyyyqa ... Avash ti ere . M sill foton iher t shof je apo sje 50-60 Kg Sumpatike pa shtremberime ne Shasi Ballkone t mira Me Pamje ka deti masnej vendoset . E boni Fakt t Krym Kjo ... Mroma iher t gjith tironcave ne Tironceve ... [/qb]
Shume pretendime paske ti Tedo...Dashke shpi te kompletume,ballkone,mobilje e ku di une.Moira ec se te maj une ne krah pa kushte fare.Der 100 kile ama se mo teper kom fryke se kpus mish /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Gezuar edhe ti Moira...
Jo vetem ti,po gjithe gocat e klubit,ndersa per cunat ishalla singel edhe ky shen valentin :smash:

assassino26

Primus registratum

[qb] :rolleyes: :idea:
Me ke je ti me gocat apo me cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif ???? [/qb]
Pse se di ti me ke jam une???Apo ben sikur se di
une jam me ty per ty,qe te te rifreskoj kujtesen
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

:wave:
na ishte njehere... nji minister mbrojtjeje, qe e la popullin ne balte dhe u arratis...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :wave:
na ishte njehere... nji minister mbrojtjeje, qe e la popullin ne balte dhe u arratis... [/qb]
:kiss:
Na ishte ihere 1 presidente qe ishte edhe e mire me popllin edhe e mire si kallup /pf/images/graemlins/laugh.gif TAshi kena i president te shemtut si Shreku qe si jep dum punve hic.
ylli mirseerdhe :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita NJehere Tironca . Ho mre si ja kalut Festat . Peshkataro ca ke ti ere me Pretendimet e mia . Un jom ky qe jom masnej un nuk bera kerkese po thjesht dhashe versionin tim se e kishin bo fakt t Krym . M leni rehat t Lutem se kom 3 dite qe verdsallosem sa anej knej ne 3 ore gjume i kom bo a si kom bo M ka ardh shpirti n maje t hundes ...

dolce_vita

Primus registratum

hey tironca :wave:
u be kohe qe nuk jam futur tek kjo tema dhe me kishte marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif
kam qene shume e zene me pune dhe shkolle ......uroj qe te gjithe te keni kaluar sa me mire s. valentinon :rockband:
:kiss:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] mirmroma popull trim i Tiranes
Mirse jugjeta [/qb]
Mu ka bo sasso patriot mduket mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amor mer derr dje kena pas nji albanian party deri ne 3 te notes tu gelltit lengun me gaz qe mban emrin birre ..thashe si se kom sasson knej mer se kisha ra edhe ne pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pap mos me thuj qe je nga tirona edhe ti se ja futa vrapit me stil lepri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mireseerdha Popull trim i Tiranes
:wave:
/pf/images/graemlins/wink.gif Dolce qenke bere goce e mire :thumbsup:
:kiss: Per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] :kiss: Per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mu duk mu apo me puthi edhe mu moira? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Lere te iki ,qe heren e fundit qe pime /pf/images/graemlins/wink.gif te tre,i la dhe b**** :lol:
E ka zene frika :devil:
Uno,mos bej sikur e ke per here te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
[qb] :rolleyes: :idea:
Me ke je ti me gocat apo me cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif ???? [/qb]
Pse se di ti me ke jam une???Apo ben sikur se di
une jam me ty per ty,qe te te rifreskoj kujtesen
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do te n'a ftohesh me ket freskun e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Lere te iki ,qe heren e fundit qe pime /pf/images/graemlins/wink.gif te tre,i la dhe b**** :lol:
E ka zene frika :devil:
Uno,mos bej sikur e ke per here te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nigjo MOire Meqe thu qe ikem per Lesh heren e Fundit qe pime . Je Per ndonje Sfide PIrje te Fuqishme Ai qe behet Tape Paguan te Gjitha ...Masnej ne skena pi Naiher . Un Ala ste kom pa si t Ka bo nona ti thu pime ...