Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Gjume ariu ju....???? :kiss: Zgjouni se erdhi pranvera.... :tipsy:
Peshkataro nuk te kam pa me ketej.... /pf/images/graemlins/wink.gif Uno.....me tollon i ke puthjet ti .... /pf/images/graemlins/tongue.gif ???Po Llapaqeni im.... :wub: ...Tedi....rri nga Durresi ti.... :smash:

sweet eda

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: shume te tilla per te gjithe tironcit e mi te dashur...se vdiqa me ka marre malli shume shume shume

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Knejna . Une sa erdha ka Durrsi .NA moire t jap un t puthme se un ti jap pa leka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

dolce_vita

Primus registratum

Ciao :wave:
mu po me pihet nje kafe ....ka ndonje shoqerues sonte e :confused:
tek klubi m`gjeni .......

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Ciao :wave:
mu po me pihet nje kafe ....ka ndonje shoqerues sonte e :confused:
tek klubi m`gjeni ....... [/qb]
Mroma Ja sa erdha une . M prit se erdha :thumbsup:

:wave: Nuk eshte ne Durres jo... /pf/images/graemlins/wink.gif te premten niset /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] :wave: Nuk eshte ne Durres jo... /pf/images/graemlins/wink.gif te premten niset /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amin ishalla se sot jom tu fol KA Elbasoni . Ene Neser se di sxe ku do jem ka mundesi t shkembehem direkt per Spille ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] c`do me thon kjo spille me :confused: [/qb]
Kjo Spille Do me THon Parajsa ne Plazhet e Virgjera qe eksiztojne ne Shqiperi... KUr te dush Shkojme Me bo Gjona t Pabome N Liri ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirmbrema! :kiss: :kiss: :kiss: Tedit, Sasos, Unit [/qb]
Miredita se un tash erdha . Ka je ti me ke HUm fare ...

llapaqeni

Primus registratum

mroma tironcat e mi...si ju kom mer iher me shnet..se me jeni bo me keq se derrat e beqir gabelit qe e kan menjen vec me fut nocken aty ku zduhet /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] mroma tironcat e mi...si ju kom mer iher me shnet..se me jeni bo me keq se derrat e beqir gabelit qe e kan menjen vec me fut nocken aty ku zduhet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
HO mer ti .GJalle je ere .Se Sikur t pashe i Afishe Anej verdalle ... Miredita iher pipell ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Kjo Spille Do me THon Parajsa ne Plazhet e Virgjera qe eksiztojne ne Shqiperi... KUr te dush Shkojme Me bo Gjona t Pabome N Liri ... [/qb]
aha........ /pf/images/graemlins/laugh.gif
ke naj menje t`keqe tani e ... :devil:

:wave:
Dolce /pf/images/graemlins/wink.gif bej nje dush taniduke menduar plazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se nuk ka me mendje Tedi... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Si nuk u morret vesh nje here :shrug: ... :devil: pervec meje /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Kjo Spille Do me THon Parajsa ne Plazhet e Virgjera qe eksiztojne ne Shqiperi... KUr te dush Shkojme Me bo Gjona t Pabome N Liri ... [/qb]
aha........ /pf/images/graemlins/laugh.gif
ke naj menje t`keqe tani e ... :devil: [/qb]
:mad: :smash: :smash: :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Me Thuj Dolce kur kam pas naiher menje t mire une . UNe gjithmone Per Aventure kom Qene i PAri ...

dolce_vita

Primus registratum

ke naj menje t`keqe tani e ... :devil: [/qb][/QUOTE] :mad: :smash: :smash: :mad: [/QB][/QUOTE]

bobooooooooo...........u nevrikos ky :smash:
po ti me sa here ma ke dredhur deri tani :mad: