Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

C'a po shef mo...Borebardhen me shtate xhuxhat....qe me premtove mua.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ???
Mirembrema a ka icik uje ,se kam pi vere shume... :goofy:
Duhet te jem tape ,se kur kontrollova poshte tavolines nuk gjeta asnje nga tapat e shishes...keshtu qe do t'i kem pi edhe ato.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Moira,i shkreti burre qe do te te marri.Dobredhi i shkreti klub me klub,per te te gjetur ku je taposur.Do detyrohet te qendroje gjithmone esell,qe te te ruaje ty kur je tape /pf/images/graemlins/laugh.gif
A martohmi bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema te gjitheve!

Kam munguar ca kohe, por megjithate ju kam kujtuar. Shpresoj te jeni te gjithe mire dhe tja keni kaluar gezueshem festen e Bajramit.

Nje perqafim dhe nga nje puthje te vecante per Sason, Tedin dhe Unin :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] t`boft mire Tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif
po iki tashtina te pij nje kafe
doni edhe juve :confused: [/qb]
rrofsh po ka po dal ne una me Pi caffe . dhalltin ka po e pi kur t jem n shpi ... [/qb]
sa m`ka shiju kafja mo amon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ta kisha bo un me Dockat e mia do t kishte Shiju mo teper ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirmbrema te gjitheve!

Kam munguar ca kohe, por megjithate ju kam kujtuar. Shpresoj te jeni te gjithe mire dhe tja keni kaluar gezueshem festen e Bajramit.

Nje perqafim dhe nga nje puthje te vecante per Sason, Tedin dhe Unin :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Ka ke hum mi se u bone per mall . Na ka marre Malli per caffet e tuaja mi . Hajt se ka po flasim masdite ahere ene na boj i kafe t fortish t vim n vete ... ene i :kiss: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
A martohmi bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ta kthej pergjigjen kur te jem esell... :tipsy: :kiss: [/QB]
esell ti???
Ca mijvjecari i bie?Cili eklips e kap :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirmbrema te gjitheve!

Nje perqafim dhe nga nje puthje te vecante per Sason, Tedin dhe Unin :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
E di rregulloren ti yllo?Kur bon shume mungesa,duhet me sjell ktu foto taten nudo.aty ne percaktojme,na ke kujtuar apo jo...Ti e ke stermbushur numrin e mungesave prandaj na duhet patjeter fotoja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :kiss:
edhe kafen patjeter

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:

Ka ke hum mi se u bone per mall . Na ka marre Malli per caffet e tuaja mi . Hajt se ka po flasim masdite ahere ene na boj i kafe t fortish t vim n vete ... ene i :kiss: :kiss: :kiss:
Kafen e forte nuk ta bej une ty se rrin gjithe naten pa gjume dhe ashtu sperballohesh dot..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:

E di rregulloren ti yllo?Kur bon shume mungesa,duhet me sjell ktu foto taten nudo.aty ne percaktojme,na ke kujtuar apo jo...Ti e ke stermbushur numrin e mungesave prandaj na duhet patjeter fotoja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :kiss:
edhe kafen patjeter
Saso nqs do nje foto nudo timen kerkoja Tedit /pf/images/graemlins/tongue.gif Ndersa per kafen pa problem.... :thumbsup: :kiss:

disku

UNI

Ciao manu... :kiss:
ju te tjerve nga nji te shtrengume dore se sot sjom hic ne gjendje te mire shpirterore /pf/images/graemlins/frown.gif

Ooooooooooooo....... :rolleyes: m'a lesho doren se ke qe mbreme qe m'a mban te shtrenguar.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Ju te tjereve nga nje :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Ciao manu... :kiss:
ju te tjerve nga nji te shtrengume dore se sot sjom hic ne gjendje te mire shpirterore /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Uno te shkume :wave:
beer.gif

Manu,si ka munsi Tedi me foto nudo taten?Mos me thuj qe..... :eek:

assassino26

Primus registratum

[qb] ......pse te vjen cudi ty....edhe ti e ke timen... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pusho mi ti push:confused:jj kjo.Mos me shaj masnej kur t'ja shperndaj te gjitheve,se si rezistoj dot kerkesave.
Takova i dite burrin tat.Itashe a ke foto nudo te Moires i thashe.-Jo tha.E mire i thashe te jap une se kam shume kopie /pf/images/graemlins/laugh.gif

Burrin mos m'a luj....Shkova nje dite nga puna e thash ti beja nje foto...Po ku t'i ndante syte ai... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif E njeh gjone e vet ai... :devil:
Sa per foton ...edhe une nuk po rezistoj dot me e pa.... :devil:

assassino26

Primus registratum

[qb] Burrin mos m'a luj....Shkova nje dite nga puna e thash ti beja nje foto...Po ku t'i ndante syte ai... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif E njeh gjone e vet ai... :devil:
Sa per foton ...edhe une nuk po rezistoj dot me e pa.... :devil: [/qb]
Amon se s'ta luj,jo.Ta kom fal,maje per vete,fute ne kasaforte po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec e lejme bashke po deshe edhe ta tregoj une /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] C'a te lesh me nje genjeshtar si ty.... :smash:
Mi gjete kasetat...??? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E genjeshtar me the...???
Kete turp se mbajne dot shpatullat e mia.Jane shume te brishta per te duruar 1 peshe kaq te rende.Me ver ne prove dhe sigurisht qe do zhgenjehesh.
Kasetat ti kam gjetur,por me premto qe sdo i shohim bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gje,por smbaj pergjegjsi se cmund te ndodhe :tipsy: