Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

Miremengjesi Tironca... :kiss: ,a ju doli pija ....se do t'ia nisim nga e para sot.....e hene mo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per te henen thone,qe nuk duhet me dhene pare,por vetem me marre.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une i morra ca me mengjes.....mire qe ka ca qe nuk e dine kete gje se kush do te jepte leke.... /pf/images/graemlins/wink.gif ..Tjeter thone ,qe te shkosh ne pub (kete e them une... /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe te shkoje java me leke e me qejfe..... :rockband:

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita! Kush eshte ketu te pergjigjet qe tju bej nga nje kafe. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirdita! Kush eshte ketu te pergjigjet qe tju bej nga nje kafe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Seriozisht e ke mi???Pupupu,sa nigjova kafe,direkt ke ty me shkoi menja.
:kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirdita! Kush eshte ketu te pergjigjet qe tju bej nga nje kafe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sapo erdha dhe Una . MRoma iher t Gjithe Tironcave ne TIronceve . MA boj i caffe se konjak po marr vete ...

assassino26

Primus registratum

Bo kur kerko moca uthull.Ik ere dreq,boje vete kafen mo ma lodh Manun muve se s'do rrije ajo ti beje kafe gjithe AF-stave.
Pije i birre ti se e ke gati

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Bo kur kerko moca uthull.Ik ere dreq,boje vete kafen mo ma lodh Manun muve se s'do rrije ajo ti beje kafe gjithe AF-stave.
Pije i birre ti se e ke gati [/qb]
Mylle ti ere m Prit n pune se po t vij atje tani ene ta tregoj un ty ...

assassino26

Primus registratum

Hjde hajde,po mer ca birra me vete.Na mer edhe 2 qese patatina.
Patatinat po i paguj vete,4 birrat paguji ti.Ec se s'te kom pi akoma birrat e ditlinjes

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Kush oshte ul ke kjo karrigja, paska komet e thyme? :smash: [/qb]
Lere se e ka kthy karikee me kembe perpjet dhe eshte ulur. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

o njatjeta mer poplli tirons. ckena mer trima e trimresha /pf/images/graemlins/laugh.gif acthot jeta , a keni kap nai ballgjon pa hala apo vetem karasa , gjuca e barkaluca /pf/images/graemlins/laugh.gif
vejini men peshkatarit se peshku bo mir per shnetin .hani sa me shum sidomos gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershnetje te gjithve pa perjashtim. shnet :sleep:

sweet eda

Primus registratum

he si jeni tironca sonte??? si m'ja kalut wikendin??? keni bo qejf heee...boni ere boni qejf per ju paska qen kjo jet, vallai po nrrohet ene mu meja e me ardh anej ka nahija ime.

p.s. Zeqo ca the mer, do me hy kollovar, po kush t'fut n'shpi ty mer dreq!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

Dolce_vita ta jap une miiiiiii :kiss: se na ka mar malli :wub:
ti nice ca ke ti eeeeee qe behesh xheloze kush nuk me qas miiiiii :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita iher populli yne i Tirones . Si po ja kaloni kteja . Ika dhe erdha une nje Pershendetje t gjithve ...

erisa

Primus registratum

papapa per 4 dit qe nuk jom fut ktu keni shkruj dy derr letrash t'mdhoja ca paskeni qene mer tironca

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] she she she she paska fillu e ecmia konit e konit knej :devil: mire mire jo keq ....o Daco po une e dija qe vllaçkoja (sasso) ishte i tmershem ne keto pune....po vallaj tek ty s'ma priste menia....je tu shku drejt Evrops me duket :smash:

PS: o penele nuk del keq me rregullat e ketyre /pf/images/graemlins/wink.gif pranej urt e mos b'zo mo sae po na prish pune /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

hajt shnet e pare t'gjithve :wave: [/qb]
Motla,ke hum fare ylli.Adoptoni dhe juve rregllat tona tashi,u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire e ke ti mire qe ne rast inconvenienze te kem me ca me jusifiku me ligjin e peshkatarit :devil:

sheida

Primus registratum

o Daco, ho me ne kendej bredh ti eeee....hudh i llaf t'mire te me fusin tek k.tironsave ne grupin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ate 5-in e kateshit se kemi perfunu akoma.Amon mo ec shpejt ta bojm icik lomsh kandidatin se akoma po rri ne ven numuro
/pf/images/graemlins/wink.gif

sheida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Ardhi ardhi..... ho mer ku ini jani mer ..
Ku ERISA ku.... hajde ke lali jot hajde mos u merr me rrenat e ktyne ,,,, [/qb]
po ty me edhe ktu me tkap flagranc une .jo mor jahu se sbohet kshu injef ropt ti apo jo
:smash: :smash: :smash:

edhe thuj lali prap ti po ta majti nashtina /pf/images/graemlins/smile.gif papi culo

assassino26

Primus registratum

Ne horizont,shoh telashe per Dacin :rolleyes: Ohohoho,Ca jane kto gjojna Daco qe thuhen per ty :confused: Nejse mo,boni si doni,po kur ta RRipni te gjalle lekuren ma ruani mua se e dua per te trembur mijte :angel: