Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb] :wave: Nje muahhhhh... :kiss: per tironcit! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Albushe,shyqyr qe u bere e gjalle lol se kishe humbur fare :kiss:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb] :wave: Nje muahhhhh... :kiss: per tironcit! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje muahhhhhhhhhahaha edhe per mua atehere se Tiranse jam. Vetem se s'kam hyre te kjo tema se s'merrja vesh car behej edhe s'kisha kohe me u marr me te...

Kam 2 vjet e ca qe s'kam qene ne Tirane, po do vete ne Shtator. S'e di a te gezohem apo jo. Kam icik frike me thene te drejten...

assassino26

Primus registratum

Yllka,pse ke frike mi ylli...Mos ki merak lal se tigrin te kopshti zoologjik e kane siguru mir,nuk iken dot /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur te vish,lidhu me mua,te te bej 1 guide interesante te Tiranes,qe te kalosh me shume se mire

Anana

Primus registratum

Sikur ta dija qe do mu pergjigjeshe keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif . Do te te them o Peshkatar do te te them.
S'e di sa shoqe me kane ngelur ne Tirane tani, nja 2 a 3...edhe nja 20 goca tezesh.......
:rockband:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NoeI:
[qb] :wave:
:kiss: per dike... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kushedi sa u knaq ai dikushi :wub: Se di,po cuditerisht vetem une e di se sa u knaq ai...
:kiss: :kiss: :kiss: Edhe une per dike /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Sikur ta dija qe do mu pergjigjeshe keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif . Do te te them o Peshkatar do te te them.
S'e di sa shoqe me kane ngelur ne Tirane tani, nja 2 a 3...edhe nja 20 goca tezesh.......
:rockband: [/qb]
Shef tina qe paskena per t'u mor vesh /pf/images/graemlins/wink.gif JA me lexoke edhe mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe tani e perfytyroj se sa do knaqesh ne Tirane :thumbsup:

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Yllka,pse ke frike mi ylli...Mos ki merak lal se tigrin te kopshti zoologjik e kane siguru mir,nuk iken dot /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur te vish,lidhu me mua,te te bej 1 guide interesante te Tiranes,qe te kalosh me shume se mire [/qb]
Me thene te drejten mua me kenaqe me ate guiden qe me bere atehere. Sikur te isha edhe nje here jashte /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
[qb] Yllka,pse ke frike mi ylli...Mos ki merak lal se tigrin te kopshti zoologjik e kane siguru mir,nuk iken dot /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur te vish,lidhu me mua,te te bej 1 guide interesante te Tiranes,qe te kalosh me shume se mire [/qb]
Me thene te drejten mua me kenaqe me ate guiden qe me bere atehere. Sikur te isha edhe nje here jashte /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Interesante kjo. Tell me more girl...

Anana

Primus registratum

[qb]
[qb] Sikur ta dija qe do mu pergjigjeshe keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif . Do te te them o Peshkatar do te te them.
Shef tina qe paskena per t'u mor vesh /pf/images/graemlins/wink.gif JA me lexoke edhe mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe tani e perfytyroj se sa do knaqesh ne Tirane :thumbsup: [/qb]
Po ti je i martuar more...Dje e lexova une te nje teme...Edhe na nxirrke gocat e botes per xhiro :smash:

AnilaM

Primus registratum

C`pun ka martesa me guiden mi ,peshkatari ka me bo punen e vet ne kaq ,detyra jote osht me i thon,flm. Ja eman.. osht e konqme ka ajo guide e dikurshme,
Lene mi biografin tina,boj qef ne kaq,hajt pushime t`mara.

Anana

Primus registratum

rrofsh rrofsh. Edhe une ashtu them. Hajt pushime t'mara ishalla. :rockband:

sweet eda

Primus registratum

[qb]
[qb]
Shef tina qe paskena per t'u mor vesh /pf/images/graemlins/wink.gif JA me lexoke edhe mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe tani e perfytyroj se sa do knaqesh ne Tirane :thumbsup: [/qb]
Po ti je i martuar more...Dje e lexova une te nje teme...Edhe na nxirrke gocat e botes per xhiro :smash: [/qb]
Peshkatari te vazhdoje guiden...lejen e ka ne xhep!!!

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIredita Iher Tironcat e Mi te Dashur . Ca bohet Knej me si po ja kaloni juve e POpull . A Ju ka marr Naicik malli per Muve Apo si ka ra ner men njeriu per muve . IkA NE ERDHA SE SKOM MO Tempo Ja KALOFSHI MIRE DHE BOFSHI QEJF Nje Big :kiss: :kiss: :kiss: Per t gjitha vashat qe njof ene Cunave pini nai birre per qejf tuj ... :cool:

AnilaM

Primus registratum

to nice ti e dhe lejen
por mese shoh kjona ,yllka ka me e ndru pllaken ,ka me i propopozu tedit per guide.,apo "tanet jane"

assassino26

Primus registratum

Edhe kete pune se mor vesh fare vallai...Kur qejke i martum,s'paske te drejte me organizu agjensi turistike???Po pse mi goce ne burrat e martum pa pune te rrime?Me ca do i kalojme pushimet une edhe Nice po spunova une :smash:
Nejse mo se e di vete ti...Puthje gocave edhe dru cunave. :kiss: Per Manun.Mirserdhe ne baze yllo.Nice muuahh muuaahhh
Ene per Anin kam 1 speciale
cuore.jpg

assassino26

Primus registratum

Lene mo se lashe koqen e namit...Harrova motlen time :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
TE gjitha per ty ylli