Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

O Uno,se harrova me te pyt une ty er drec...Ca bone per pensionin?Kom gjet 1 mik anej edhe mos ta rregullojme qe te ta afroje cik daten se gjynof te presesh edhe 1 vit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] hajt ku do ta pijme cigaren tashi? ti zgjidh venin se una kom kohe qe si njof mo ato venet anej... [/qb]
I rashe celit edhe kom prenotu i lokal komplet vetem per ne te 2 qe te pijme cigare anej per qefin tone pa na besdis njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Me ne fund vetem Z.peshkatar, edhe do kercejme lol [/qb]
Po ne pishine do lahemi???Mos harro merr rroba banjo.Leqe edhe po smore vetem ne te 2 do jemi :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

pishina ne plan te pare e ke parasysh ate temen "vendi me i cmendur per te ashtu" pishina ven ideal.lol

assassino26

Primus registratum

[qb] pishina ne plan te pare e ke parasysh ate temen "vendi me i cmendur per te ashtu" pishina ven ideal.lol [/qb]
Alamet vendi eshte,per te pire nai drink :angel: Une per vete futem te hidromasazhi edhe pi nai birre.Po kjo ndosh se jam vetem,kur te jem i shoqeruar,se di ndoshta do bej gje tjeter...Ndoshta do pi Coca Cola :rolleyes:

sweet eda

Primus registratum

coca cola si shpirt, ika tashi dhe se mos shkosh me nai tjeter ke pishina , se si kena punet mir pasanej....well i'll talk to you later.

assassino26

Primus registratum

Ik lal edhe mirardhsh.As mos e diskuto,tashi edhe vetem s'em bohet mo me shku atje e jo mo me njeri tjeter vec teje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Befsh qef edhe se mos shkosh me nai pishine mi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

hey erdha.....s'shkova ne pishine jo, i wished thought se jashte qeka me plas derri,por dola ne ballkon, tu bo banje dielli, edhe cigarja spo me shijon tashi vetem, kur mendoj pishinen aty.

p.s. uni karremi i peshkatarit, ka funksionu perher, ndryshe sdo e kishte nick e tille, por ta dish ne rastin tone isha une me karrem me te forte.
sa per moshen nese una jam ca vjet me e madhe se ty, do te thote qe kur ke lind ti une i kam pas bo te gjitha(ecjen, te folmen, etj etj), kur ti sapo hape syte kshu qe une jam ahead from you yllo.

assassino26

Primus registratum

O Nice,po qe edhe une mu bo gurrmazi zeherr tu pi cinare vetem ktu para pc-se edhe duke menu per ty.
E di si m'duket vetja,kur bje muhabeti per karremat,si burdullak(lloj peshku).... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire qe s'te qeka prish menja me u hudh ka ballkoni ne pishine :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Naten e mire klubi...Shifna pasneser prape.
Puthje te zjarrte rrushit time shume shume te kendshmes nice edhe birre te thartume unicornit /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Boj qesh peshkatar boj sju ikin dritat 2 dit rresht ju lol

Si ju kom popull? a keni kalu mire??? /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Boj qesh peshkatar boj sju ikin dritat 2 dit rresht ju lol

Si ju kom popull? a keni kalu mire??? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O keni fillu duke vujt dhe ju anej,poplli shtrenjte american /pf/images/graemlins/laugh.gif E shof une qe edhe icik edhe do vijne americanet ne Shqiperi refugjate /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

llapaqeni

Primus registratum

peshkataro keto na shajne neve se na kane zili mer e kane gjetur 1 arsye mos me u kthyer ketu e thojne ju nuk keni drita...nuk e dine tycat se qefi pa drtia bohet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po mer llape po,po ty s'te rri Llapa,cyc er dreq se do e kuptojne edhe kta edhe na msyne Tiranen masnej nga te 4 anet e botes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Ju puth te githeve! Me ka mare malli shume per ju. :kiss: :kiss:

Ja kalofshit mire! [/qb]
Manu,ja ke qit funin pushimeve sivjet me duket /pf/images/graemlins/wink.gif Hallall lal,po pate kohe,na e qaj 1 kafe :thumbsup: