Re: Klubi i tironsave

Goca

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Mirmroma te gjithve ....
ehe nuk paska kom robi knej ... [/qb]
Miredita Daco... ma kishte qefi me u grric icik ketu me tironsit, po nime qe ui ktheve duhet te menohem mire para se ti nxjerr llafet nga goja.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mire se erdhe durrsake me patllake /pf/images/graemlins/smile.gif me sa shoh paske ardh me dhom t'mprehta eee /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Si qeka mledh sot masdite gjith brezi i vjeter i Af-se.Penele,na morsh te ligat se telef ta kena bo Durrsin.M'duket se e njof une me mire se ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec e grricu tashi po deshe se edhe une te prefme i kam.
Apo jo Tea /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Si qeka mledh sot masdite gjith brezi i vjeter i Af-se.Penele,na morsh te ligat se telef ta kena bo Durrsin.M'duket se e njof une me mire se ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec e grricu tashi po deshe se edhe une te prefme i kam.
Apo jo Tea /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Normalisht me ... ti shkon dy here ne jave e une nji here ne vit. /pf/images/graemlins/frown.gif Edhe ate here qe shkoj kam qef me u shmall me muret e shpise e s'gjezdis shume...M'bohet qefi per ju qe po ja qitni zine me keto dite te nxehta.

assassino26

Primus registratum

:kiss: :kiss:

Po sivjet do vish???Un iki 2-3 here ne jave ne Durres.EEEEEhhh,s'jam kot peshkatar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] :kiss: :kiss:

Po sivjet do vish???Un iki 2-3 here ne jave ne Durres.EEEEEhhh,s'jam kot peshkatar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti ke nja dy muj qe hala se ke nxan njat peshk qe e ke nen hiske /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Per ta zone e kam zene une,por se nxjerr dot se shume i madh dreqi.
Ku je ti zemra ime :wub: :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Mirmroma te gjithve ....
ehe nuk paska kom robi knej ... [/qb]
mirdita daco!
kush ta ka fain ty re qe hy kur s'ka njeri n'xhiro /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss: se ke bo shume mungesa e na ka morr molli :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Daci ishalla e lexo mesazhin para dites se djele /pf/images/graemlins/wink.gif Dilem perpara trenit ne Torino se do iki tek tezja e s'kam kohe shume vec nja gjyse ore sa te vi treni tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

Eja e du nje cop torte...Ah ti aviso s'paguj as nje centezimi una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao e ishalla takohemi ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Per ta zone e kam zene une,por se nxjerr dot se shume i madh dreqi.
Ku je ti zemra ime :wub: :kiss: [/qb]
I love you amore :kiss: Jam ketu duke te bere :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif (Shaka e ..se s'te tradhetoj una /pf/images/graemlins/smile.gif )

Ciao zemer se u bera vone per pune :kiss:

assassino26

Primus registratum

Edhe une zemra,vetem flirte bej se nuk te tradhetoj der ne vdekje :wub:

:confused: Po me Dacin ca do ti qe do me e taku se s'bon???Kujdes se eshte i keq ai :mad:

Kollarja

Primus registratum

Trendy mos shko me Peshkatarin, ai hosht spiun, eshte trdhtar femrash, ka me t'shit ke agjensia.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :eek: :eek: ca agjencie mo????? [/qb]
Zemra mos nigjo llafet e botes se une te kam zemer.Ne zemren time ka 1 vend per ty,ai vend pushton gjithe zemren.E si mund te te shes une ty,kur ti me ke mua ne dore.1 fjale e jotja dhe per mua qielli nxihet,1 fjale e jotja dhe per mua hapen dyert e parajses :angel:

assassino26

Primus registratum

Mos shif mi ca bohet anej siper se ashu e kam une me ate...Po ti se di ca me ka bere ajo mua,me ka lene ne altar diten e dasmes :mad:
TAshi e maj me te mira se me ka ca leke borxh pranej,po me dil ne msn me mire se aty flasim pa teklif se ktu kam frike se me degjon ajo mua :rolleyes:

bimba81

Primus registratum

nuk te besoj nuk te besoj nuk te besoj.ashtu i thua ti rrezik dhe asaj :smash: tradhetar :kiss:

assassino26

Primus registratum

Ok u pa puna,qe te te mbushet mendja,sot shpall fejesen me ty. :rockband:
Pranon doren time per burre,dhe ma jep doren tate per gru :confused:

bimba81

Primus registratum

:shrug: :confused: po shkoj te marr nje cike informacion mbi ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif