Miredita Daco... ma kishte qefi me u grric icik ketu me tironsit, po nime qe ui ktheve duhet te menohem mire para se ti nxjerr llafet nga goja.... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga DACI:
[qb] Mirmroma te gjithve ....
ehe nuk paska kom robi knej ... [/qb]
Normalisht me ... ti shkon dy here ne jave e une nji here ne vit. /pf/images/graemlins/frown.gif Edhe ate here qe shkoj kam qef me u shmall me muret e shpise e s'gjezdis shume...M'bohet qefi per ju qe po ja qitni zine me keto dite te nxehta.Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Si qeka mledh sot masdite gjith brezi i vjeter i Af-se.Penele,na morsh te ligat se telef ta kena bo Durrsin.M'duket se e njof une me mire se ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec e grricu tashi po deshe se edhe une te prefme i kam.
Apo jo Tea /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ti ke nja dy muj qe hala se ke nxan njat peshk qe e ke nen hiske /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] :kiss: :kiss:
Po sivjet do vish???Un iki 2-3 here ne jave ne Durres.EEEEEhhh,s'jam kot peshkatar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Daci ishalla e lexo mesazhin para dites se djele /pf/images/graemlins/wink.gif Dilem perpara trenit ne Torino se do iki tek tezja e s'kam kohe shume vec nja gjyse ore sa te vi treni tjeter /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]mirdita daco!Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Mirmroma te gjithve ....
ehe nuk paska kom robi knej ... [/qb]
kush ta ka fain ty re qe hy kur s'ka njeri n'xhiro /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: se ke bo shume mungesa e na ka morr molli :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I love you amore :kiss: Jam ketu duke te bere :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif (Shaka e ..se s'te tradhetoj una /pf/images/graemlins/smile.gif )Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Per ta zone e kam zene une,por se nxjerr dot se shume i madh dreqi.
Ku je ti zemra ime:kiss: [/qb]
Zemra mos nigjo llafet e botes se une te kam zemer.Ne zemren time ka 1 vend per ty,ai vend pushton gjithe zemren.E si mund te te shes une ty,kur ti me ke mua ne dore.1 fjale e jotja dhe per mua qielli nxihet,1 fjale e jotja dhe per mua hapen dyert e parajses :angel:Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]![]()
ca agjencie mo????? [/qb]