Trendy,po pres ate shoqen une se edhe pak dhe largohem ne drejtim te paditur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :wave: Tea [/qb]
Ca rrogash te rrisim ne???Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] Ciao trandy :wave:
po meee ...po rrogat e kujt do rrisim[/qb]
Po cke mi se shoqes do i jap 3 fish me shume se te tjreve,se eshte hallexhijeFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] shfrytezim postipupupu edhe te sjell shoqen kamariere une aty e????
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush paska ardh me pershenet mi qe hyfsha ke dheja una sa me kishte marre malli.Dolcettina omelsina e lalit te vet.Ylli bukur me kimet.Rrushi vogel gjithe lezet.Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb] Pershendetje!
PAs pak kohe te gjate kalova nje her enga lagja eshqipove ktu, qe vazhdon te jete e azhornuar.. dhe po me ata njerez...
c kemi ndonje te re? apo kujt po i fol thuj, ju qekeni bo te gjith te jashtem...
nejse... nje pershendetje speciale atij asasinos qe nuk di nese eshte akoma ktu.. por megjithate uroj ta lexoje kete gjithesesi!
ciao e bofshi qejf! [/qb]
Per njonen :kiss: :kiss: :kiss: E di vete ajo /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] :kiss: :kiss: :kiss: Per njonin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
PSe mi ke nigju gjo qe bohet qefi vetemm eee??? :cry:Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] naten peshkataro :kiss: gjume te embel.ej apo po shkon te calvin e??? bofsh qef pra :wave: [/qb]
Karalloi aspi :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] erdha ne una se kisha ca kohe pa ardh ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt aspi karralloi nashti /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :kiss: [/qb]
pse mo vetem ishe e???Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]PSe mi ke nigju gjo qe bohet qefi vetemm eee??? :cry: [/qb]Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] naten peshkataro :kiss: gjume te embel.ej apo po shkon te calvin e??? bofsh qef pra :wave: [/qb]
Provim neser ti eee...Une pasneser /pf/images/graemlins/tongue.gif Per menimin tim,po deshe te marresh provimin duhet ta kalosh naten neper pube.Gjej 1 shok klase qe meson shume,ulu afer edhe ti fli,ai te beje edhe provimin tend /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] ca thua mo kam provimin neser :cry: e kam kaluar naten pa fjet po duke mesuar :cry: [/qb]