Re: Klubi i tironsave

bimba81

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

:lol: :lol: po e kam me goje ate te shkrete provim apo ti thuaj ti vej dhe nje paruke une dhe maroi muhabeti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Si ju thote presori...?
ju goca e moret me goje? :lol: Aty ke ne kshu i thoshte drejtori gocave neper korridore.He goce e ke marre me goje ti?Jo presor se kam marre me goje akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] erdha ne una se kisha ca kohe pa ardh ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt aspi karralloi nashti /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :kiss: [/qb]
Karalloi aspi :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :lol: :lol: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif
Italisht duhet te jete:
-Avete fatto il boccino [/qb]
jo jo s'eshte ashtu nejse ti je per tu :smash: :smash: :smash:

mostro

Putraku

bona domenikaa tuti albanezi di tirona.oxhi ne milici ne polici oxhi...hajt pra bofshi qejf,lujini fene...kujdes gocat se mos na digjen me dill ene futjuni me dur ne me kome qejfeve,pijeve ene cunat femrave ne femrat cunave,sepse neser keni me ja hy prape punes si turku sumes /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Hajde fjalim o Putrarku hajde.Te hongshin morrat ty ishalla.
O hotti si te ka xhaxhi moj shejtanke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trendy,aman kujdes me ato cekicet se helbete,kafke eshte kjo e jona,s'eshte prej celiku /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] vete e ke fajin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk arrij te kuptoj,Suksesin qe kam ne arritjen e perfitimit te :smash: sa me shume :smash: prej femrave :confused:

mostro

Putraku

[qb] Hajde fjalim o Putrarku hajde.Te hongshin morrat ty ishalla. [/qb]
vallai kan ik te gjith ne plazh ene me kane lon vetem...shif se mos je dhe tina ne plazh se kane me te te honger ty masneja /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Putrarku,kom nja 1 jave qe s'kam qene...Une e di qe ne plazh te ha peshku,jo morrat,po nejse thuaj,kan nrru shume gjojna qe kur kam qene une per here te funit
Trendy,zemra,un e di qe kush te :kiss: shume :kiss: te do :wub: shume.Se po te jete ashu na edhe un aq qef kam me te :smash: se te du fort pranej :wub: Po me mire po te :kiss: :kiss: se me duket me romantike /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

muaahhh muaahhh une tyja.E treheq mbrapsht,po s'qe e vertete. :kiss: Une e kam per nder qe jam llapist /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

[qb] muaahhh muaahhh une tyja.E treheq mbrapsht,po s'qe e vertete. :kiss: Une e kam per nder qe jam llapist /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
as nuk e vija ne dyshim fare :lol: :rolleyes: qe e kishe per nder :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Shume e sigurte je ne ca gjera ne lidhje me mua ti...Me duket se mes nesh po lind nje :wub: e re.
Bobobo,gjithe kjo deklarate dashurie ishalla skalo diavolessa ktu se duhet me i kerku divorcin masnej :rolleyes: