Re: Klubi i tironsave

bimba81

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

po po tallesha.sikur te isha une ne tirane .jam ne itali une rrusho /pf/images/graemlins/frown.gif une kujtoja se po talleshe dhe ti :mad: /pf/images/graemlins/wink.gif

llapaqeni

Primus registratum

pershendetje gjithe tironsave.si ju kom mer populli i qefit..se jeni bo per mall..vallai jeni mo te miret e forumit

hot

Hotgirl

llape permen emra mer dreq te shofim kujt i del fati /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

tironsa ia paskeni fut ne plazh te gjithe me duket se s'po shof njeri ketu /pf/images/graemlins/frown.gif sido qe te jete :kiss: te gjitheve

AnilaM

Primus registratum

trend... po s`na the mi si tu duk biira tirona ,apo s`tqerasi aina mi pashaktari

assassino26

Primus registratum

Mirmroma tironssa...O ani,e ke me dyshim qe birra ime ka qene shume e mire???
Hajt na thoni nai muhabet tashi se jemi te thashethemet ktu,sjemi te pershenetjet.
Puthje gocave dhe shkelma cunave

bimba81

Primus registratum

une se kam tamam ke porcelani po njof ndonjerin.se vinin gjunin ke shkolla ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] trend... po s`na the mi si tu duk biira tirona ,apo s`tqerasi aina mi pashaktari [/qb]
ncuq nuk me qerasi hic /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Shi me qiti bojen...Po thuj mi qe te qerasa une.Do e sjellesh ate shoqen te punoj me mua???
Rroga e mire.
Hajde ca do pish noi gjo tashi se do te te qeras

bimba81

Primus registratum

une tani dua ndonjeeeeeeeeee prit te mendohem.ej kur te ta sjell shoqen une ketu dhe me thuaj rrogen se eshte e deshperuar e shkreta. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une tani dua ndonjeeeeeeeeee prit te mendohem.ej kur te ta sjell shoqen une ketu dhe me thuaj rrogen se eshte e deshperuar e shkreta. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sille shpejt qe ta marr me vete te Elita 5 se paska qene sonte koncerti,jo ate dite qe e dija une

TEA

Forumium maestatis

turqetaaaaaa.....

he sasso si po te shkojn punet nga klubi ?

:wub: :kiss:

bimba81

Primus registratum

:rolleyes: po ado e merrshe ne pune ti mo /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: une kujtoja ashtu si per tip kamariere /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: po tine na e dashke per shoqeruse /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] turqetaaaaaa.....

he sasso si po te shkojn punet nga klubi ?

:wub: :kiss: [/qb]
Muuaahh yli :kiss: Per bukuri.
Ju prezantoj Tean,bashkepronaren e klubit.
tea eshte llafi,te marrim 1 kamariere te re.Ta marr me vete sot them te Elita 5 te Kalvin qe te diskutojme edhe per rrogen e te tjerat.
Si thua ti xemla /pf/images/graemlins/wink.gif