Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] o diavolessa jo mi goc se jam e martume vet un..si hudh syt sa anej knej!!
sa per emen eeeee??
se di :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E pse gja kshu ti...Te dukem i shemtut un tyeeee.E shef ylli,si me shau mu kjo :cry: Ku eshte nucja ime :cry: Shif si me bine ne qafe muve mi zemla ime :cry: Vetem ti me ke :wub: mua

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mroma Iher Tironca si po ja kaloni knej . Peshkataro ku do e bosh dasmen mer ...HIka ene erdha une HAjt mirupau t gjithve ene i kiss per Emanu :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Mu m'ka hum gruja,ti thu kur do bosh dasmen...
Gruje,po s'erdhe der ne darke,dije se do me kapin me zor,nja 2 goca....Kom informacione te sakta.E di edhe venin ku do ma bojn e priten edhe nga inati anej do kaloj,nuk e njoh friken,megjithse e di qe s'kom cer ti boj,jan shume,me mundin :shrug:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] o diavolessa jo mi goc se jam e martume vet un..si hudh syt sa anej knej!!
sa per emen eeeee??
se di :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E pse gja kshu ti...Te dukem i shemtut un tyeeee.E shef ylli,si me shau mu kjo :cry: Ku eshte nucja ime :cry: Shif si me bine ne qafe muve mi zemla ime :cry: Vetem ti me ke :wub: mua [/qb]
jam gru e nershme un!! se tradhtoj burrin /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

assassino26

Primus registratum

E ca do me thone ti me kte...Qe Diavolushka ime me tradhton mueee :cry: :cry: Ta tregoj un sa te vije ajo :smash: :smash:

hot

Hotgirl

ue kush tha me!! ajo e shkreta kushesi ste tradhton ty po ti "kushedi" e tradhton anej ka e di vet ti :smash: :smash: :smash: :smash:

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita! Cbehet kendej?

Te dini nje gje, une si prish dashurine ndonje cifti. (ne ndonje rast te vecante /pf/images/graemlins/laugh.gif )

:kiss: :kiss: NO COMENT :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita Iher Tironca ... Peshkataro po mvje keq vallahi qe do te zen prite dhe une sdo jem me ty ... Ika ene erdha Une jom I dashurum Ke nai menje t keqe Eme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita Iher Tironca ... Peshkataro po mvje keq vallahi qe do te zen prite dhe une sdo jem me ty ... Ika ene erdha Une jom I dashurum Ke nai menje t keqe Eme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

mostro

Putraku

ej po pse ka ra nr i tironsave te kjo tema mer?
me perpara kish lezet syni te shokjote lloj lloj emnash tashiaaaa i lesh treveta dhe ata te tre as edhe njei tirons den babaden po te ardhun...
gjithesesi una ju pershenes me nje kenge labçe se vallai ene una i ardhm jom,treva kurvelesh rrulle /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ej po pse ka ra nr i tironsave te kjo tema mer?
me perpara kish lezet syni te shokjote lloj lloj emnash tashiaaaa i lesh treveta dhe ata te tre as edhe njei tirons den babaden po te ardhun...
gjithesesi una ju pershenes me nje kenge labçe se vallai ene una i ardhm jom,treva kurvelesh rrulle /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cere thu Re Putrako kush nuk o Tironc mer ... Nejse HAjt pra i pershendetje Me Napolonin e vuna tani me e nigju ene per ty robo ...

mostro

Putraku

po ho pra mo tedo ja ca tipa si puna jote jane rrallue fort mer jahuuuu...vetem ti ke njel ktuja
si po ja kalon njiher?ka e hongre dreken sot?
hajt shifena /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] po ho pra mo tedo ja ca tipa si puna jote jane rrallue fort mer jahuuuu...vetem ti ke njel ktuja
si po ja kalon njiher?ka e hongre dreken sot?
hajt shifena /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ala se kom Honger robo ka po shkoj n shpi t sajoj nai gjo vete ...

hot

Hotgirl

putrako na marrc pleshtat er cun se tironca den baba den jemi!!! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita Iher knej . Cere bohet knej mer . ASnji spaska me fol e ... Ika ene erdha une shifena mo vone ... :cool:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sa me paskeni marr neper goje aman :mad: S'mundet njeriu me dal me bredh per fundjave se fill shton xixat kjo Hotsja :mad:

Vallai jam knaq tuj kercy e kur u knu ajo kenga " Sonte kemi dasem" kam qesh si idjote aty ne mes ene u ngjonte nga mikrofonat sa u detyrova me u ul poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: :kiss: se qenkam e lodh. :wave:

assassino26

Primus registratum

Shef tina,si bredh gtuja ime per week ende /pf/images/graemlins/frown.gif Une i shkreti,vetem fare.Pi xhin tonik e mendo per grune,duke pa biondinat qe kerceshin,muzike greke,te Sillo club.
Se keni idene sa jam merzit :cry:
O gruje o shpirto...Hajde mi se nordhaaaaaa

Putre,ty do te te vejme kryetar te gjenjes civile...Ka ke germu mer bab,para 200 vjetesh edhe m'ke gjet qe jom tironc i ardh.Papapapa sa germojne ky milet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Germo Tare germo se qenin e ngordhur do gjesh :smash:
O TEdo,po ti shif rrushi rrushin e piqet kunglli,do me e honer edhe ti me u martu me Manun?S'mnore shemull ka Falko,qe ka njel pa pupla :cool:
Puthje Manut edhe Hotit :kiss: :kiss:

TEA

Forumium maestatis

mroma sasssoooo :kiss:

o papii doja me te call moj dje po kom ***** nr tat :cry:

hot

Hotgirl

:kiss: :kiss: diavolesses,peshkatarit trim ene tedit
kurse per putrakun: :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif