epo ti dukesh qe nuk qeke tironse venalije,qeke tironse e ardhun /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga StAinEd:
[qb] Une per vete s'jam hic ne qef qe fitoi Milano, po hec mo VK ky muhabet. [/qb]
ehe Buffonin se puth dot se hiku me vrap sa marun Golat ... Nje Urra t fuqishme Per MIlan Ec atyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ... Miredita iher ene si po ja kaloni sot me kte dite te vrenjtur ...Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mbrema
Forca JUVENTUS ! I puth fort te gjithe futbollistet e Juves, sidomos Del Piero-n :kiss: :kiss: [/qb]
O do martohem te djelen o s'ka /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Pa ca shoqnie...Edhe doni me bo palle te dasma ime edhe s'hudheni...
Nuceeeeeeeee nuceeeeeeeeee
ku je yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec e bojme qe sonte shpirti :rockband: :thumbsup: (dasmen) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ce do mi dreqin?E di ku eshte e di,po m'ka thone mos me tregu. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Stargate:
[qb] :lol:
o turi ma ka pa gje tedin sot se ku ka shku dreqi spo e gjej dot ..... [/qb]
eheFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Pse mi si te dukem une...Sfortunato???
[/qb]
Hhahahahhahahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Pse mi si te dukem une...Sfortunato???
Ylli,velon ta kam ble,dje e provova,me rrite mu shume mire,pale ty qe je miss fare
Muaaaaaaaaaaahhhhhhhh :kiss: :kiss: [/qb]