Kush kerkoi pare mi...Vetem te parja ju puno menja.Pranojme pagesa edhe ne rruge te tjera /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] more qen!!! une do te te organizoj ceremonine ty ti na ben numra!! :smash: :smash: :smash:
dashke edhe pare pale.!!
pak se po te bej pune vullnetare!! un edhe tedi bashke!!
tedo sme the ishe apo sishe dakord ti??[/qb]
Kush kerkoi pare mi...Vetem te parja ju puno menja.Pranojme pagesa edhe ne rruge te tjera
Jane dy kundeshtime yllo ...nuk dua :devil: hala pa u martu /pf/images/graemlins/laugh.gifShpirti,ca do te thush me kete???Mos ndoshta nuk jemi menduar sic duhet... Mos u bere pishman e dashur
S'po mor vesh gjo une ketu ...... ça , o bo si tek bjudifulliFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]E dashur,yjet ne qiell se kane vellimin e dashurise qe kam une per ty.Hena qe ndricon,se ka bukurine e ndienjes qe kam per ty...Fjalet jane te pakta per te pershkruar dashurine time,nuk mjaftojne dot edhe sikur ti perodr te gjitha fjalet e ksaj bote.Zemra ime eshte si vullkan e dashur.Ne moment mund te plase.Vetem 1 po e jotja,mund te me shpetoje. [/qb]Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Natyrisht qe duhet te drejtohesh tek Tea /pf/images/graemlins/wink.gif , por kujdes e kam llastu teper /pf/images/graemlins/blush.gif
Duke u kthyer dores sime. Po perse ere dreq ne zyre don me me propozuUne mendova ndonje vend romantik..disi...(ashtushe....keshtushe) insoma :smash:
pS: Riprova sarai piu' fortunato /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ene mu qe m'rrejti menja se mos ishte vero amoreFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Quasi- quasi ci ripenso
PSe mi tashi ci ripensi ti...Un kisha ble edhe unazen e marteses,kom prenotu edhe 20 dite mujin e mjaltit /pf/images/graemlins/frown.gif
PA u merzitur fare,kush nga gocat(biondet)do vije me mua per muaj mjalti,mqs paperina u bo pishman :book: [/qb]
si t'ja bej hallit se diFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kam ra n'dashni[/qb]