Re: Klubi i tironsave

hot

Hotgirl
Re: Re: Klubi i tironsave

more qen!!! une do te te organizoj ceremonine ty ti na ben numra!! :smash: :smash: :smash:
dashke edhe pare pale.!!
pak se po te bej pune vullnetare!! un edhe tedi bashke!!
tedo sme the ishe apo sishe dakord ti?? :confused:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hot po si do krijojme familje ne , ne se s'na ndihmoni ju te paret :eek: :goofy:

Akoma pa pergatitur dasmen, duan te me prishin keta :mad:

Thone qe dashuria eshte qorre... Fatmiresisht sic nusja edhe dhendri shohin teper mire e shume larg /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] more qen!!! une do te te organizoj ceremonine ty ti na ben numra!! :smash: :smash: :smash:
dashke edhe pare pale.!!
pak se po te bej pune vullnetare!! un edhe tedi bashke!!
tedo sme the ishe apo sishe dakord ti?? :confused: [/qb]
Kush kerkoi pare mi...Vetem te parja ju puno menja.Pranojme pagesa edhe ne rruge te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Thone qe dashuria eshte qorre... Fatmiresisht sic nusja edhe dhendri shohin teper mire e shume larg

Shpirti,ca do te thush me kete???Mos ndoshta nuk jemi menduar sic duhet... :eek: Mos u bere pishman e dashur :cry:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kush kerkoi pare mi...Vetem te parja ju puno menja.Pranojme pagesa edhe ne rruge te tjera
Shpirti,ca do te thush me kete???Mos ndoshta nuk jemi menduar sic duhet... Mos u bere pishman e dashur
Jane dy kundeshtime yllo ...nuk dua :devil: hala pa u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Quasi- quasi ci ripenso /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Natyrisht qe duhet te drejtohesh tek Tea /pf/images/graemlins/wink.gif , por kujdes e kam llastu teper /pf/images/graemlins/blush.gif

Duke u kthyer dores sime. Po perse ere dreq ne zyre don me me propozu :mad: Une mendova ndonje vend romantik..disi...(ashtushe....keshtushe) insoma :smash:

pS: Riprova sarai piu' fortunato /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E dashur,yjet ne qiell se kane vellimin e dashurise qe kam une per ty.Hena qe ndricon,se ka bukurine e ndienjes qe kam per ty...Fjalet jane te pakta per te pershkruar dashurine time,nuk mjaftojne dot edhe sikur ti perodr te gjitha fjalet e ksaj bote.Zemra ime eshte si vullkan e dashur.Ne moment mund te plase.Vetem 1 po e jotja,mund te me shpetoje. [/qb]
S'po mor vesh gjo une ketu ...... ça , o bo si tek bjudifulli :confused: :confused:

assassino26

Primus registratum

Quasi- quasi ci ripenso

PSe mi tashi ci ripensi ti...Un kisha ble edhe unazen e marteses,kom prenotu edhe 20 dite mujin e mjaltit /pf/images/graemlins/frown.gif
PA u merzitur fare,kush nga gocat(biondet)do vije me mua per muaj mjalti,mqs paperina u bo pishman :book:

Diavolessa

Valoris scriptorum

S'po mor vesh gjo une ketu ...... ça , o bo si tek bjudifulli :confused: :confused:

Piu' o meno amo' /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Quasi- quasi ci ripenso

PSe mi tashi ci ripensi ti...Un kisha ble edhe unazen e marteses,kom prenotu edhe 20 dite mujin e mjaltit /pf/images/graemlins/frown.gif
PA u merzitur fare,kush nga gocat(biondet)do vije me mua per muaj mjalti,mqs paperina u bo pishman :book: [/qb]
Ene mu qe m'rrejti menja se mos ishte vero amore :mad: mire te pakten qe e kuptum ne kohe :mad:

Oh! Povero cuoricino /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

yyyyy nuk e thash at llaf me ju fut n'luft mer amon .... :mad:

a tju rrok içik se m'ka mor molli :kiss: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Shif tashi duket sikur e kam fajin une...Un qe te shpreha dashurine time te zjarrte dal tani vrases i saj,torturuesi zemres tende,kur ne vertete eshte e kunderta...Zemra ime pikon gjak,nga pavendosshmeria jote foshnjore :mad:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tea :kiss: :kiss: :kiss: mu me ka marre malli me shume :cry:

Sasso ngjo, cdo vajze (apo djale tash s'po e di /pf/images/graemlins/laugh.gif ) hy ne krize para martese...Ti ne vend se te me rrish pran me kerkon, jo bjonde...jo me te dhuru muj mjalti etj etj....

Tash ca duhet me menu, ne te mjerat :cry:

assassino26

Primus registratum

Tash ca duhet me menu, ne te mjerat

Mire shpirti,e pranoj qe e kam gabim...Duhete te qendroj me afer.Po edhe un ja u emocionova nga pavendosshmeria jote.
Tashi te jap kohe te mendohesh,prenotimin per ne HAuai po e shtyj. :wub:

Tea kiss,muaaaaahhhh...Shef si vijen punet,po martohet mamaka e dashur me mua :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sonte kemi dasem , hajde te festojme...
Nusen me te bukur, sonte e martojme :rockband:

:rockband:

S'du keshtushe du dasem te madhe :kiss:

assassino26

Primus registratum

Hajde te pijem sonte nga i gote raki
1 dolli per dhonrin cunin tone te ri...
qe e ka Tirana,cunin me te miree

Ec atu,dasem te modhe do bejme.Kush do meret me organizimin e dasmes yllo,ke do ftojme,ku do e bejme...
Ecc atuuuuu sa mqef qe jom.Mezi po pres te maroje dasma /pf/images/graemlins/wink.gif
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: A do mo orkester???Apo ti mor edhe ca te tjere qe te cmenet fare Tirana

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Iher Tironca . Dasmen tate ta organizoj une po deshe robo ... IkA ENE ERDHA i t Puthme per Gocat ...Arrivedoci /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool: :rockband:

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita !

Me ka mare malli per nje dasem :cry:
Me ka mare malli me kercy :cry:
Me ka mare malli per Sasso-n dhe Tedi-n :kiss: :kiss: