Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Mbrema te gjitheve, mbrema Tedi. Aman kur me pershendet ti nuk me ze gjumi mua. Me rrin truri vetem duke fantazuar. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita knej . Amon mi lal pse zte ze gjumi ty re . Hajt pra m thuj muve kur t kesh probleme me gjumin t vij t kendo lali ty nje Ninulle ... Pershendetje t gjithve knej atyre qe kan hup fare si Tea VVV Piktorja KOngtarja . Lori ene kusurin e dini vet mo. Ika dhe erdha Bofshi qejf. Ne si gjithmone I puthme per vashat se e meritojn ... :cool: :goofy:

gjekec

Primus registratum

Du t'bohen ne un tironc sot mqs osht e shtun, do boj sevap nonjona t'ma japi muve (antarsin) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ktheu me ftyre ka veriu edhe me kurriz ka jugu se ta mshtjell une (antarsine)...Mqs eshte e shtune po them une se te ishte dite tjeter duhet tu kthejshe nga nai horizont tjeter.
MAnu kafen e ke gati,e di si e kom bo apo jo,gjithe shkume,vetem se po u ftof i iken lezeti masnej,shpejt e shpejt nxito se levizin rete me shpejtesi 18 km ne osre sot si per dite te shtune

Diavolessa

Valoris scriptorum

torte%20chocolate%20cheese.jpg

Per nje :angel: Ene kur ta presesh torten, mo harro deshiren re /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

:wub: She f tina qe te prekin ne seder keq ca njerez,edhe te imponohen vetvetiu deshirat :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

ema sot ndodh aje gje qe une te Puth ty dhe asnje nuk Thote gje ... ASigjo tjeter ...

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca ca boni ju knej . Ika dhe erdha une . Ja kalofshi mire dhe befsh qejf. Si gjithmone i t puthme Vashave ...

llapaqeni

Primus registratum

morma tironsa dhe tironse me thone te drejt kom kohe pa e sjell kone ketej e me keni munguar por sic e dine ato qe me njofin une pertoj me shkrujt noi gjo te hajrit kshu qe erdha se me ju salutu iher..
bofshit qef e mos u merzisni se qefi ne parja nuk kane te mbaruar..assasino ene 100 plako

eM

Paper Moon

miredita Tironsa! (ketu tek une osht ora 3 2 drekes! /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Ssasso dhe 127 cuno! :kiss:

Kam ardhur per ndihme, te shohim sa bujare jeni /pf/images/graemlins/wink.gif

Ata qe i dine mire, me rekomandoni ca restorante ne Tirane qe ja vlejne si nga gatimi dhe nga atmosfera (money is not an issue /pf/images/graemlins/wink.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Tushe thome moj c'hall ke se per keto te ndih une ty /pf/images/graemlins/wink.gif , kam nje liste te gjate, a t'i coj me PM moj /pf/images/graemlins/smile.gif ose me co e-mail me PM se te qendis neser /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Kam ardhur per ndihme, te shohim sa bujare jeni /pf/images/graemlins/wink.gif

Ata qe i dine mire, me rekomandoni ca restorante ne Tirane qe ja vlejne si nga gatimi dhe nga atmosfera (money is not an issue /pf/images/graemlins/wink.gif ) [/qb]
pyt llapen! ai di nga keto! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmroma poplli trim dhe paqedashes i Tiranes.Nji ku erdha un tashi me u mor me nai dallavere te vogel te klubi.Ca ka nodh nai i gjo interesante qe se kom mor vesh kto kohet e funit?
Restorante ka plot mi goce,te gjithe shume te mire jane,por do te te rekomandoja ndonje restorant,jashte Tiranes,romantik,natyre e qete,larg zhurmes...
P.sh andej nga Mulleti,pastaj varet edhe si e ke hallin...Merru vesh me Kordelen me mire /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

E thashe dje mi e thashe,ne breg te detit,ne 1 lokal me i ven te mcefet qe di una /pf/images/graemlins/wink.gif
Komplimentet e mia per bukurine e trasheguar qe vazhdon e trashegon :goofy: