Re: Klubi i tironsave

ReA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

o TEDO po ty me lal te kon hy gjith keto persona n'pjes .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

mirmengjesi Tironca e Tironce /pf/images/graemlins/smile.gif

ka keni hum kshu mer yahooo se e kemi lon temen mos per gjunoh. o Sassoooooo o Daco o Nje brinjosh etj... me duket se ke me von foton tuaj /pf/images/graemlins/tongue.gif s'ju pranoj me jusifikime. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ti Usata_qime nga ke hup mer :smash: :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Tironsa mirdita.Tea pershenetje yllo.Nji ku erdha une Perseri me punu me ore te zgjatme
wacko.gif

eM

Paper Moon

hec mo po ja fus edhe una nje pershedetje Tironsave!
biggrin-.gif

ju kam te gjitheve si shprit! :wub:
happy.gif

eM

assassino26

Primus registratum

O Pershenetje pershenetje...A prisni sa te vije Manu edhe tju boje i kafe?E bo kafen me te miorer ne gjithe Af-ne aj:confused:se Pape ik ke ekspresi edhe na boj ti ka i kafe per qef mo ashu si di vete /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Paper Moon

sezben!

si ma do, te embel te mesme apo pa sheqer fare?

Pastaj sa kafe duhen nji her?

biggrin-.gif
:tipsy:

assassino26

Primus registratum

Un e du kafen ekspres se sheqerin ja hudh vete.Ekspresin e kemi te mire se na ka ardhe ka Italia.Sheqer te mesme me pak si shoku Xhemol.KAfe boj sa te dush vete se s'ka rensi :thumbsup:

usta_Qima

Primus registratum

hello poplli thashethemexhi i tirones (kto kohet e funit cik me pak).
si jeni ,si ja shponi /pf/images/graemlins/smile.gif a ju kam mungu naicik apo trapin.? /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse ska rendsi ... shum nga ju ktu kan gjet njoni tjetrin dhe ajo ka rendsi.ja kalofshi mir ... ene n'bir /pf/images/graemlins/laugh.gif
shnet per momentin. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

O Ustai.O Usatajo ho mer ti a te ka piku naicik catia apo hic?Ke hum fare mer pemthym.Shef tina edhe sa te kisha ne goje me nja 3-4 goca qe me pyten per ty se ishin bo merak.Nejse mo hajt i here futu mrena se mos je lag prej brymes edhe pije i kafe se e ka bo papera sot.Kur te ,mledhesh veten na nis ate foton nudo taten se e ke tejkalu numrin e mungesave.S'ka justifikime.

assassino26

Primus registratum

O Grupi ik un tashi,naten e mire te gjitheve edhe silluni mire.Mos pini shume edhe hidhni nai sy knej ka i here se mos ka nevoje per nai gjo.
Puthje gocave eddhe pershenetje cunave

Ka hum Paperina.Rea kiss kiss.O tea si spo kocidojma ne te 2 nai nattte te bojme nai dore rremuje /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

uuuuu paskam harru fare per foton nudo una. ju premtoj qe sa te ngrofet cik koha do e boj dhe do ta vej ktu.dakort jeni ju te interesuarit (nqs ka) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

e kom koken si shalqi 10 kilsh...
turo ma men gjo ti kena pi ne dje se un spo e maj men hic.......
ninja.gif

ustajo ku je vllai tem???lol sot i njifkam te gjith un se di pse.....
biggrin-.gif

rea...ku i ke luftetaret e tjera???? /pf/images/graemlins/tongue.gif
tea...ho mi kaq e kshe ti sa na pershnete iher edhe bone dalje e???? /pf/images/graemlins/frown.gif

papeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aha kto ladyt e sotme dun dru 3 hen ne dit......e morri kongen edhe u zhduk ne drejtmin te panjohur... /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

Alba Shehi

Primus registratum

Hello poplli kneja! Po bej nje taaaaaaaa une sa mos me u gjobit me noi nudo eksluzive. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
help.gif

durrsakja

Primus registratum

po me bo i selom una ktu, bohet gjo a?
(se kina inote te lashta) /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

mjesi tironsa e tironse...mjesi ne ju qe sjeni tironsa...

kalofshit nje dite te bukur e pa kokcarje

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] e kom koken si shalqi 10 kilsh...

tea...ho mi kaq e kshe ti sa na pershnete iher edhe bone dalje e???? /pf/images/graemlins/frown.gif

[/qb]
Amon mer amon kur do me pi ne ti o brinjesh /pf/images/graemlins/tongue.gif keshtu te nodh ...ke koken 10 kg shep 3 ekrane .te duken...

pastaj kush te tha ty me qe te kom harru iher /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" /> me t'harru ty o isoj si me harru me knu e me lexu
tongue-.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Amina:
[qb] po me bo i selom una ktu, bohet gjo a?
(se kina inote te lashta) /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aleku selom /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk jena popull qe majm inote ne kojshie /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

gjes gjes gjesssss ! si gdhinet iher ? mire me sa shoh /pf/images/graemlins/smile.gif
ok pra ja kalofshit mire ka do qe jeni e shkruhena più in la /pf/images/graemlins/smile.gif