Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Vallai e llape rrofsh per ftesen,po per gastare nuk na nrifet neve knej /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse mo,se tapo kaloj nai dite paradite anej ka tregu,te dyqoni jot.

Pershenetje tironsa edhe gezuar shen Valentinin qe ishte dje,Akoma me duket duke fesstu qekan mileti knej.Puthje gocave edhe pershenetje cunave.O Tea mos me fallsifiko prape
wacko.gif

llapaqeni

Primus registratum

o assasino ec mer se po stu nref fute ne spec djegs

o dreq po qe se neser paradite je i lirshem kalo andej ka comt se po i them ne tedit te vij e ja fusim nai birre me qofte...

P.S: nr tim te tel e ke

assassino26

Primus registratum

Amon mer amon se e shof qe paske menje te keqe me na dhon nai kukurec anej ka mulleti...Nejse mo ishalla po e sajojme nai orar neser,po se me eshte prishur edhe makina,duhet me i bo cikel baterise

assassino26

Primus registratum

Tironsa noten e mire edhe vazhdoni festoni shenin juve.! urim te vecante per shen Valentinin e kam per Tean.Mezi po pres 1 lajm se si e ka kaluar Tea shen Valentinin,se di pse jam kaq kurioz /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita Iher tironca . Si po ia kaloni juve . Ika dhe erdha une si gjithmone bofshi qejf dhe ja kalofshi mire ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Tironsa noten e mire edhe vazhdoni festoni shenin juve.! urim te vecante per shen Valentinin e kam per Tean.Mezi po pres 1 lajm se si e ka kaluar Tea shen Valentinin,se di pse jam kaq kurioz /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me sybettttttttt vajti /pf/images/graemlins/tongue.gif ti yllo si ja kalove eeee /pf/images/graemlins/wink.gif

smack smack yllo :wub:

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema te gjitheve.
Me kishte mare malli per te gjithe ju. Si keni qene? Si ja kaluat me 14-15 shkurt? /pf/images/graemlins/smile.gif

Per kafen time ju ka marre malli? Ika tani se vdiqa per gjume. :sleep:

Shpresoj te jeni mire me shendet. Muuuuuuaaaahhhhh

Alba Shehi

Primus registratum

Po bej nje pershendetje vjedhurazi meqe s'po shoh njeri ktu.
unsure.gif
M'ka hyp frika me shkrujt se kam bo mungesa pranej.
help.gif
Eshte si puna e mosvajtjes ne nje vend(mesim,pune,takim etj) dhe per hir te turpit qe ke, nuk te vjen te shkosh me fare as here tjeter pastaj. Kom frik se do m'keni harru fare dhe do me pershendesni si personazh te ri.
blush.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif Nejse,jam tu ik tashi dhe ju perqafoj fort te gjitheve. Bye! /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miremjesi iher knej ka lagja jone . Ema ate caffen te ma qash me lot se nordha se ala sme ka dale gjumi. Hajt nje Jave te mbare te gjithve dhe bofshi qejf . Ika dhe erdha ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ja miremjesi iher knej ka lagja jone . Ema ate caffen te ma qash me lot se nordha se ala sme ka dale gjumi. Hajt nje Jave te mbare te gjithve dhe bofshi qejf . Ika dhe erdha ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Do te te bej nje kafe qe do ta qaj, se kam kohe pa bere. /pf/images/graemlins/wink.gif

Miredita ju te tjereve.

llapaqeni

Primus registratum

amon mo amon se ti emnauela me ket kafen te palos me dysh do me bosh me zemer noi dite...nejse mo kafen jom tu ta pi me qef /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ej jam tu kerku pune! A ka noi vend pune si kamarjer ketu.
Po mgjte doja i kafe tani ta ngrof pak fytin dhe ti fus i cigare.kisha venos me e lone sa isha me influence, po s'nezi. Kafen e du te nxet eeee se me dale jashte jam frigorifer. -16 grad /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

Mirdita o tironsa edhe mirsejugjeta.O Tea o yllo,ishalla po shifNA ANEJ KA mSN-JA EDHE flasim.albushe,kush te harro ty mi dreq se te kemi grup.O Tedo o Llape ajo kafja eshte per me ere mos u zini ju,apo jo Manu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

Mimegjes ne ty PREDATORO /pf/images/graemlins/smile.gif

o Tironsa ku keni hum mer yahoo...e di qe kom bo ca mungesa por do munohem me sjell prindrin ...
o turçe si je grupo skena koincidu ihec fare.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Mirdita o tironsa edhe mirsejugjeta.O Tea o yllo,ishalla po shifNA ANEJ KA mSN-JA EDHE flasim.albushe,kush te harro ty mi dreq se te kemi grup.O Tedo o Llape ajo kafja eshte per me ere mos u zini ju,apo jo Manu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Doli ene i tjeter ktu kandidat . Po prisni ere se kilja e kafes nuk u maru vetem me mua se nuk do pi 100 kafe . Ajo ishte nis per muve dhe un e piva ju prisni sa te vijn dritat . Ose merrni nai kove Borxh Korend ke bari njit qe ta bojm ene cafen tuj...