Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] o sasse se mos dalesh anej ka ana tjeter ti :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Ne ven yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

zgjidhni e merrni me ke doni me ju bo xhiro

Truck.jpg

sg321.JPG

assassino26

Primus registratum

O ustajo un du autobusin,do me cosh der ne sarande me ate qe ke qit ne foto? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmengjesi!

Sasso ta sjell kafen une, apo ta le prap te komodinia. /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mirmengjesi!

Sasso ta sjell kafen une, apo ta le prap te komodinia. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
11 minuta me heret te kishe ardhur do e kisha pire kafen e ngrofet,po nejse thuaj se edhe kshu ka lezet,se helbete mjes,packa se eshte e ftofet.
Mirmjesi tironsa dhe jo tironsa kudo qe ndodheni.

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca si ju ka lali sot juve . Kush po vje me pi nai caffe ene gastare rakije . Ika dhe erdha shifena ke Klubi Lomit .. arrivedociiiiiiii

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Miredita Tironca si ju ka lali sot juve . Kush po vje me pi nai caffe ene gastare rakije . Ika dhe erdha shifena ke Klubi Lomit .. arrivedociiiiiiii [/qb]
Ke Klubi Lomit eeeeeeeeeeeeeeee :mad: :smash: :smash: :smash:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Un mire plako ja ktu ne krye te detyres.Ti si ke qen me?Nai th&th ka ajo shoqja jone ke more?Se qe thu ti une shyqyr shpetova mire ka vdekja...,Ka qene shum i ngarku viti i ri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
un mire mer jahu ca na gje ne tirnocit..amon bi rrufeja te haleja???lol..nga ajo shoqja ke te fala se kom fol ne tel.....pyti per ty...ja boni gjalle eshte turi ..se mu me shpatoi pa e vra..pranej her tjeter shko me sherbim...lol
o korde sma vare hic..

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Miredita Tironca si ju ka lali sot juve . Kush po vje me pi nai caffe ene gastare rakije . Ika dhe erdha shifena ke Klubi Lomit .. arrivedociiiiiiii [/qb]
Cer lomi mer lomi!!!a nuk ja kane heq liçencen atij pisit per mashtrim??na e zhyti felliqsina alkolin me uj ne ven te rakis!!ka qoone burr i mir dhe i urt sic e don zakoni tirons.
gjithesesi turqeta te gjith tironsve te mir ene kqij /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmengjesi te gjitheve ju qe jeni duke enderruar per veten tuaj, gjithashtu edhe per mua. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sasso po ta lej kafen prap te vendi une. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Sasso po ta lej kafen prap te vendi une.

O Manu rrofsh per kafen,e kisha te nevojshme.Pershenetje te gjitheve edhe mire se jugjeta.O Unicorno thuji asaj shoqes se mos me moresh edhe mu nai here ka thone Turi...Leqe cpo me duhet mo mire po i hum gjurmet per ca kohe /pf/images/graemlins/wink.gif
Korde si te kam mi goce?Vjerrin si ma ke /pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo akoma ske heq dore ka e pimja ti mer pijanik dreqi /pf/images/graemlins/tongue.gif
Un jom duke msu anglisht tashi.Me kete rast
Nice to see you all :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Ec atuu....Plasi koncerti kneja.Kno Shaboni i Nailes,ne klerinete Lymi i Bukuries,bateri Xhevati i Vushes,Kno Papja e Meremes :thumbsup: :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Ec atuu....Plasi koncerti kneja.Kno Shaboni i Nailes,ne klerinete Lymi i Bukuries,bateri Xhevati i Vushes,Kno dhe Papja e Meremes :thumbsup: :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Ec atuu....Plasi koncerti kneja.Kno Shaboni i Nailes,ne klerinete Lymi i Bukuries,bateri Xhevati i Vushes,Kno dhe Papja e Meremes :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

Vallai s'e di :rolleyes: Jam zgju me nje gzim sot se nga me ka ardhur zoti e din /pf/images/graemlins/smile.gif
Megjithese po me pelqenka.

assassino26

Primus registratum

Me gezim po shkoj ne pune
kom mor me vete buke me uje
do punoj do rropatem
per p[artine do thyj lopaten /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :rockband: :rockband:

O kordele ca me zgerdhihesh mi se do te te bien dhembet /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Ashu thote konga mi se une nuk thy gjo per partine jo.Kurse kom gjojna te tjera me thy per...nqs kane nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ashu thote konga mi se une nuk thy gjo per partine jo.Kurse kom gjojna te tjera me thy per...nqs ka nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif