Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ca kom shkrujt mi amon se me njeli manja aty.Nuk e kap gabimin hic fare.
Nejse
Sot kom pi i vere te bardhe mi goce me te ik truni...Me ka njel edhe icik ktu ke puna po do e pi ne darke masi te shof fiks fare.Ti ke nai menje :confused: :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

ke shkrujt llafe trupi mer....pijanuku i dreqit....

Sa per ate veren tate te rre menja Fiks Fare...kam vere ma t'mire ke shpia ime....prej rrushi safi bile........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt shnet iher... /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s.Diskutojme neser per Fiksin.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] vallai me thoni si oasht rjedhja e nodhive ktu se une nuk jom tu llokocit asigjo per be [/qb]
ske callokoqit ti llape jepi dum vete...,ka nai gjo me shtu ka nahija jote

assassino26

Primus registratum

Sa per ate veren tate te rre menja Fiks Fare...kam vere ma t'mire ke shpia ime....prej rrushi safi bile........

Pse mi vetem ai rrushi jot qeka safi?Po ky rrushi tem nuk ehste safi ee??Nejse mo se per fiks fare diskutojme pasneser fiks fare me kismet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Turo mo me loz me llafe mu mire.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ka si ai qe kam un' ke shpia dhe pike.... :mad:

Shnet thash iher....

llapaqeni

Primus registratum

vallai bilai turo po qe per pune rrushi kordelja e ka me te fresket se tatin ket maje...

se harova sa mu fut njoni ne chat e filloi tu shajt kujtoi se ishe ti.....sa i kerkum qe je mer

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Turo mo me loz me llafe mu mire.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ka si ai qe kam un' ke shpia dhe pike.... :mad:

Shnet thash iher.... [/qb]
Ti mund te kesh alamet rrushi ne shpi edhe sdo me ja dit per kte rrushin tim,po ama nuk ke te drejte te ma shash te pakten se edhe ky rrushi im bon 1 vere per koke te veres.
shnet mos thuj kaq heret se ca do besh der ne darke kur te flesh?ec diskutojme per nai gjo interesante /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] vallai bilai turo po qe per pune rrushi kordelja e ka me te fresket se tatin ket maje...

se harova sa mu fut njoni ne chat e filloi tu shajt kujtoi se ishe ti.....sa i kerkum qe je mer [/qb]
O llape per te fresket as i imi as i kordeles nuk eshte mo i fresket...Per kte te garantoj,se bohet llafi qe e kena te 2 rrush te fermentum
Kush ishte aI qe me shate me qe e shafshin me te madhe ishalla rrugacin e keq :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Turo............... :smash:

Te kerkosh falje iher masnej edheeeeeeeeeeeeeeeeee mund "te diskutojme"....qarte :confused:

assassino26

Primus registratum

[qb] Turo............... :smash:

Te kerkosh falje iher masnej edheeeeeeeeeeeeeeeeee mund "te diskutojme"....qarte :confused: [/qb]
une kerkoj falje me gjithe qafe,por se kuptoj perse?Ti duhet te kerkosh falje se je luaneshe edhe me siguri do e kesh honger nai dash.Po sikur te kete qene kushurini im ai dashi?e shef qe del edhe vrasese... /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

assasino vallai nuk di te pergjigje per pune fermentimi se nuk lloc gjo ka ajo lagjia nadej

sa per ate garroqin me tha.. turo a me njef mer se do te raf kur i thash qe sjom turi por pallaqeni me tha te te boj te fala

Kordelja

Valoris scriptorum

O Turo, e vertete jam launeshe dhe qe kam honger, por jo nji po dy se ishin BINJAKE ....tashi e di si po mvijne ato brinat e tua, si me krrujt dhomet..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] O Turo, e vertete jam launeshe dhe qe kam honger, por jo nji po dy se ishin BINJAKE ....tashi e di si po mvijne ato brinat e tua, si me krrujt dhomet..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cne brinjat e mia qe i kom maje kaptine me krujt dhomet e tua qe s'ua di as vendndodhjen.Sa mire ke bo qe ke honger binjake se e meritojne ata dreq me i honger se jane persona me dopio personalitet,ose me personalitet te dyzuar,nuk ja vlen te merresh me ta.Me mire ne frigorifer ti kesh se sa per krahu /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

sa per ate garroqin me tha.. turo a me njef mer se do te raf kur i thash qe sjom turi por pallaqeni me tha te te boj te fala

kush do jete ky qe do me me rraf kush o ky kush o ky :confused: :confused: :confused:

assassino26

Primus registratum

Une vazhdoj te jem ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Munduho te jesh vetem kur ta tregoj se do behen njerezit e shpise me te meta mendore pastaj

Ashu i kom thone edhe une qe duhet me qene vetem per vetem me mu kur tregoj un prralla po si mushet menja.prrallat e mia jane anvangard /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nderrova mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke inate :confused: Plas :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mi morç t'ligat. Mi morç pleshtat . Mi morç te gjitha pervec vedit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: A do me te qit fall ?

100 euro ene ke me pas fat- dashnore- e sex per tan vitin /pf/images/graemlins/laugh.gif