Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] tashi po pres kafen e Emanueles edhe do ja fus 1 gjumi qe vetem ne onderr e keni pa...Ishalla nuk vonohet manu thuj.po me pati zon gjumi ma lej kafen te komodina se e pi ne mjes te ftofet :sleep: [/qb]
Erdha une, pak me vonese.

Saso po ta lej kafen te komodinja, se e di qe je duke pare enderra tani. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Erdha une, pak me vonese.
Oooooooo sa me ka shiju kjo kafja tashi...Te lumshin duret Manu.

Mirmjes tironsa edhe bofshi qef kte week-end /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca Cere boni ju knej . Si po e kaloni kte WeekEnd a po lodheni merziteni apo boni qejf. Ika dhe erdha ka po shifena ...

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema. Si gjithmone fundjaveve zhdukeni te gjithe. Ja kalofshit mire. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Iher knej . Si ja kalut Noten popull. U lodhet apo su lodhet fare. A bote qejf apo hic .Ika dhe erdha une iher POpull KA po shifena Damoni... :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

Mirdita Tironsa /pf/images/graemlins/smile.gif

Me sa shoh kjo fund-jave paska dhen frytet e veta /pf/images/graemlins/wink.gif beni qef ju beni se fain e ka drejtori...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Si ju kam o Tironsa? M'kishte marre malli vallaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif Mesa shoh qekeni te tere duke iu gezuar fundjaves. Befshi qejf dhe ia kalofshi mire. Bye all!

assassino26

Primus registratum

O tironsa,ka qekeni zhduk me?Nejse ja mire se ju gjeta...Kom ardh me ore te zgjatme edhe sot.Besoj se do jete 1 nga heret e funit qe do shifem me juve pranej ju pershenes te gjitheve fort(cunat)edhe ju puth te gjithave (gocat) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse mer ku do shkosh kshu.....te kan thirr ushtar eeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Pse mer ku do shkosh kshu.....te kan thirr ushtar eeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ushtar ku ma gje rrusho,po me duket do me morrin kapterr :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

O Turo te qafsha.....pse mer ka fillu Ushtria e Forcave t'Armatosura me morr n'pune bashibozuka eeeeeeeeeeee.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ....amon mer amon qe dum me kap edhe NATO-n per qafe neve......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] O tironsa,ka qekeni zhduk me?Nejse ja mire se ju gjeta...Kom ardh me ore te zgjatme edhe sot.Besoj se do jete 1 nga heret e funit qe do shifem me juve pranej ju pershenes te gjitheve fort(cunat)edhe ju puth te gjithave (gocat) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillovi ky llapa...S'rrin rehat nai here :smash:

assassino26

Primus registratum

amon mer amon qe dum me kap edhe NATO-n per qafe neve.........

Goce ktu ke ky klubi nuk lejohet politika..,jo per gjo po po na kap natoja per qafe ne masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillovi ky llapa...S'rrin rehat nai here

Goce me mu e ke ee...Shif ktuna ti se ke natrru adrese.Un jom llapist jo llape :sleep:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca lesh politike re ? Na dolen njerezit si ne kohen e Enverit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika ika se na bere me pshtjelle /pf/images/graemlins/smile.gif

Qao.

Ps: Me vone ka me te tregu nje perralle qe kam degju mbreme /pf/images/graemlins/laugh.gif Munduho te jesh vetem kur ta tregoj se do behen njerezit e shpise me te meta mendore pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb] amon mer amon qe dum me kap edhe NATO-n per qafe neve.........

Goce ktu ke ky klubi nuk lejohet politika..,jo per gjo po po na kap natoja per qafe ne masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
---------------
E hongre, re vete mrena.... /pf/images/graemlins/laugh.gif .....maje tashi...

P.s.Desha me sha...po lene mo..ke harru me lexu shqip apo si???!!!...nuk merrem me politike une cuno :smash:

assassino26

Primus registratum

Munduho te jesh vetem kur ta tregoj se do behen njerezit e shpise me te meta mendore pastaj

Ashu i kom thone edhe une qe duhet me qene vetem per vetem me mu kur tregoj un prralla po si mushet menja.prrallat e mia jane anvangard /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

P.s.Desha me sha...po lene mo..ke harru me lexu shqip apo si???!!!...nuk merrem me politike une cuno

Ai qe shan ka sha veten. /pf/images/graemlins/frown.gif Mu mos me shaj se jom cun i mire,skuqem kur nigjoj llafe trupi :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ai qe shan ka sha veten. Mu mos me shaj se jom cun i mire,skuqem kur nigjoj llafe trupi

Lexo mire ca ke shkrujt.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif