Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Sa per ke axhensia, prit nje here se me duhet me kerku divorz Ka kohe

etj etj Nuk bohet llaf per divorc mi goce.rroskjopi ka thone tradhti edhe kthim ne baze,lexoje edhe i here mire lexoje edhe me thuj edhe mu si eshte puna /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Ciu ciu...Ka o njona qe bo ciu ciu :confused: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
----------------
Pa hek cingijet ti prej knejna une s'boj mo ciu ciu........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ciu ciu /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Qyqja goce po ku shkohet ne evrjope pa cingije mi...Amon mi amon sa bukur ma bo kte ciu-n,si harabel ma bon.
Kujdes gjuetaret goce se 28 lek eshte 1 fishek cifjeje kon fillu duke u shti harabelave edhe tek e tek /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Qyqja goce po ku shkohet ne evrjope pa cingije mi...Amon mi amon sa bukur ma bo kte ciu-n,si harabel ma bon.
Kujdes gjuetaret goce se 28 lek eshte 1 fishek cifjeje kon fillu duke u shti harabelave edhe tek e tek /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
--------------------
Cunooooooooooo, ato kan' hik n'evropi ene ti kujto se p*/erdhin per ty....boji dermon vetes cunoooooooooooo se do ngelish n'klase... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Mos bertit mer se me treme....kshu e kina ne harabelat...... /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.p.sssssssssss.Qifte kom vet ke shpia, ruju se s'i dihet lolllllllll /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Goce ti ke cifte un e kom shotgan.Do lufte me duket ti...Ec pra po para se te luftojme i fusim i dor buke se si dihet sa zgjat lufta.Ca picash ke qef ta morim ne telefon Juveniljan.Zbrit ka pallati ku ke shpine edhe ec 200 metra mo tutje e hame i here masnej luftojme :thumbsup: :smash: :smash: :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

U te qafsha une ty, e ke kopju nga ai emisioni Fiks_fare kete...e pashe mrome.....jam tu pi i gote vere per qejfin e ime dhe tu honger ca cokollata dhe po shof Fiks-Fare tashi edhe u shkriva tu qesh.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Picaaaaaaaaaaaa, du nji nga Era po deshe, Putaneska e ka emrin........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Me kujtohet nje e madhe fare me kete emrin e pices........ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Na e thuj ate te modhen fare po ishalla e nxe mqs qeka e modhe shume...
Ejj ca thone ata tye fiksit mi?Ata mos me kan kpju muve se un nuk kopjoj /pf/images/graemlins/tongue.gif Ja pardje kisha provim e dija qe e kisha ne letersi ai kishte qene ne histori.Me forcat e mia e bona,me ate veren je duke ma gizili...Ec ktu un mor ate putanesken ti sill veren edhe e shofim edhe fiks fare-fiks fare

Kordelja

Valoris scriptorum

heheheheeeeeeeeee, qe thu ti ajo e modhja nuk eshte aq e modhe sa te mos e nxej AF-ja dhe e ka thone i mrekullueshmi vjehrri im, po s'ta them se kushedi e merr nonjoni/a si personale masnej edhe une i kom t'shamet n'maj t'gjuhes sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj qe thu ti qe s'na the gjo hic, qe kur shkokan elementat e rrezikshem m'shkolle mre???!!!

P.s.Sa per veren....me duket mu apo po m'gju kshu si me stil ti mu......se jo per gjo po kam hall se mos t'nel m'fyt /pf/images/graemlins/laugh.gif , kafshate e madhe une lollllllll
/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Desha me uru Dacin mqs po afro funjava,ishalla e gje e shtune e diela ne Firenze /pf/images/graemlins/wink.gif .
O Tea po ti goce ka ke hum?
Kiss kiss /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Pupu mos e dhonte zoti me te gjujt une ty...Si mi goce s'ma bo zemra me te godit se te du fort.Sa per kafshaten vallai edhe une gojen e modhe e kom,edhe e gelltis sido qe te jete.Po qe e modhe shume e bojme copa copa.Amon mi goce si eshte kjo pune qeke me vjeherr ti se tashi i dhashe dum un ksaj pune...Un vere desha nga ajo qe bohet prej rrushi,ne kembim jap pica.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Ec e dajme me gota pra...Ca shenje je ne rroskop ti?Zemra me thote qe je Dashi...,Ishalla je dashi :confused: :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Aha...ja paske fut kot.....s'paske kuptu gjo hic, jam LUANESHE une cuno, dashin ekom inot se vdes per PARE, prioritete e mia jane te tjera...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

dashin ekom inot se vdes per PARE, prioritete e mia jane te tjera...... :confused: :confused: CA rroskopi lexoke ti mi qe dashi maroka per pare?????Seshte e vertete.un me verte maroi p[er i gjo qe fillo me P,por jo per pare.
E kush jane prioritete e tua ta mori vesh poplli i here

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaaaaaa, po m'vika keq tashi se po ma degjeneroke muhabetin.....qe thu tina....une lexoj mire, m'ka msu zysha..... /pf/images/graemlins/laugh.gif , ene nuk ia fusi kot hic, ato qe them una jam gjona me ven...edhe mos ki hic dyshim per kte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa per pytjene e dyte e kam myll at' kapitull una, boll e kam nigju dynjone, prioritetet i kam vu n'veje kshu qe s'ka nevoje me thone gjona konkrete....jo per gjo po kush m'garantu mu se nuk je kopjac ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .............

assassino26

Primus registratum

Si te dush mi si te dush,po ate llaf mos ma kishe thone me mire se tashi me vune ne seder.Jom prek shum prej teje edhe du me te vertetu qe si kom problem paret,pranej thuj ti si e do proven.Prioritet e tuja si kopjoj dot edhe te dua se nuk kom munsi...jom Dash jo Luan,aq me pak luaneshe

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo mer jo...vec mo e tejkalo masen ti se s'jena t'gjith njesoj ktu...OK /pf/images/graemlins/wink.gif .
Per prioritetet shifna neser.....mbase ia vlen te t'i them....OK /pf/images/graemlins/wink.gif

Naten shoko, kalofsh mire!

/pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Per prioritetet shifna neser.....mbase ia vlen te t'i them....OK

P[o e pate me 2 menje mos mi thuj se nuk du me te vu ne siklet...Naten shoqe partizane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

tashi po pres kafen e Emanueles edhe do ja fus 1 gjumi qe vetem ne onderr e keni pa...Ishalla nuk vonohet manu thuj.po me pati zon gjumi ma lej kafen te komodina se e pi ne mjes te ftofet :sleep: