Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

O Pape knej qeke ti mi.
Shif i here i gjo.Mos ma qit bojen mu sa knej anej per ca gjojna qe i dime ne te 2 e pak te tjere.Desha me pyt si i bje gjysma e pare e shtatorit te 1977,m'ka pyt i shoqe jo per gjo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Shoqe e ngushte shume eee.. me e ngushta

mostro

Putraku

Asso mos plako se kane me tu hudh ene me te te djeg te gjalle!!!!Prit sa te dal dhe una knej nga miniera teme se vallai dhe knej u ka bo keq!!
cer paskan qon ene ktoja mer amon,tamom si ajo konga S'PASKE PAT I PIK MESHIR!!!!
Majo asso djali! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ububuja dola une,kjo qeka knej verdalle...ka te mcifem mer jahu..
/me perqafon Kordelen e cila gjithashtu me perqafon mua edhe me veret me paska xhan qe deshte me me nxjerr ka poshte mineres.
/me ulet komkryq dredh cinare kja te RReames edhe bo muhabet me Kordelen

assassino26

Primus registratum

Ububuja dola une,kjo qeka knej verdalle...ka te mcifem mer jahu..
/me perqafon Kordelen e cila gjithashtu me perqafon mua edhe me veret me paska xhan qe deshte me me nxjerr ka poshte mineres.
/me ulet komkryq dredh cinare ka te RRemes edhe bo muhabet me Kordelen

assassino26

Primus registratum

O Putrarko dil plako dil se pa problem rruga esht e lire edhe grate i ka mor malli pranej na dun perjasht ka e poshtmja e mineres.

Un e ty moj te kom dasht ieeeeee
prape te du
qysh kur n'minere un kom hyy iiii
sa e mire moj paske qene eeeee
qe nga minerja vet po m'qet iiiiii

Diavolessa

Valoris scriptorum

Eh tashi mos e dridhni muhabetin. Sa erdhi dikush fillut duke liru vendin. Mire ishit njaty bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pa ju paska dale nami edhe ju /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Eh ju morrsha t'ligat une juve.....ashtu pra....dil ene pim' kai dahon tashi edhe pim ka kjo faqorja jeme ... ene bojme paqe....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

putrako, a do vish ene ti mer..... /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Eh tashi mos e dridhni muhabetin. Sa erdhi dikush fillut duke liru vendin. Mire ishit njaty bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pa ju paska dale nami edhe ju /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
I Papja qeka plaku i vitit te ri...UN thash kush ishte aty poshte me ne qe ishte vesh me te kuqe.
O Putrarko mire qe kishim kte plakun e vitit te ri ne mes se do kishim bo shkenija bashke ne te 2

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Eh ju morrsha t'ligat une juve.....ashtu pra....dil ene pim' kai dahon tashi edhe pim ka kjo faqorja jeme ... ene bojme paqe....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

putrako, a do vish ene ti mer..... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O kordele mos ma mer per ters po un kom heq dor ka e pimja te faqorja jote.Kom kte faqoren teme me long pjeshke edhe dardhe qe me knoq.Hiq dore edhe ti edhe ec e pijme long frutash :thumbsup: te faqorja jeme

Diavolessa

Valoris scriptorum

Papja qeka plaku i vitit te ri...UN thash kush ishte aty poshte me ne qe ishte vesh me te kuqe.
O Putrarko mire qe kishim kte plakun e vitit te ri ne mes se do kishim bo shkenija bashke ne te 2

Putrak ty te lumte qe ke punu per Vit te ri. Se me e dit ca ka ba Sassoja njat nat o zot.
S'ka arrit kush te lexoj "gazeten e thashetheme te af_se " por une e vjedha nje.

Ishte Sassoja m'tanga t'kuqe ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif o zot ta kishe pa, do ju kishe hedh direkt n'qafe.

Kushedi ca nate te nxehte. /pf/images/graemlins/laugh.gif .......To be continued....

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Eh ju morrsha t'ligat une juve.....ashtu pra....dil ene pim' kai dahon tashi edhe pim ka kjo faqorja jeme ... ene bojme paqe....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

putrako, a do vish ene ti mer..... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Vallai una s'kom pretendime per pune faqoresh,pi si nga e tatja dhe e papit dhe e assos qe e ka me long pjeshke dhe dardhe,vetem se kom lon dahonin dhe nuk po di a me ja u bo mutabetin sic duhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

:smash: Ta shtyp koken more vesh :smash: Lexoje mire gazeten se kom qen me breke te kuqe.Masnej si te me hudhet muve Putrarku kur i hidhet si dem gjith asaj gjoje te kuqe me gjith ato thase me dhurata /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Putrarko ho me cere pret do hudhesh ti apo te hudhem une

assassino26

Primus registratum

:smash: Ta shtyp koken more vesh :smash: Lexoje mire gazeten se kom qen me breke te kuqe.Masnej si te me hudhet muve Putrarku kur i hidhet si dem gjith asaj gjoje te kuqe me gjith ato thase me dhurata /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Putrarko ho me cere pret do hudhesh ti apo ti hudhem une

mostro

Putraku

Haaaaaaappppppppunnnnnnnnniiiiiiiiiiiii!!!!!!!
me kok hudhem!sa per tanga te kuqe,megjithese ne pune edhe una mujta me i vesh ate not!!!!
me beni i cik ven te hudhem,vetem se du me dit se per cer lloj dhuratash bohet fjale,se mos kercet nonji dru aty ne mes!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahhahahahahahhahah edhe ti me Tanga te kuqe njat nate. /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'un e nali te qeshmen. Hej o zot ca modet /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

E mi eee!!por me duket se ja fusin kot atij llafit qe gjoja kshu ene ashu!!!!se deri tani nuk kom kap as i lesh!!!!ene me rroft qe tere naten e 31 u munova me ato gjojnat hic te rehatshme!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

-Kan ardh..me mauna...
-ca thua moj...
-kan ardhe tha ma mauna...me mall e me dreqin me u zhduk anena....
-Moter mos me perzij ne demokraci me mauna e me pislleqe.
kur s'e kam nzi kur ka qene koha me e zi, tash s'e zi ma.

Pse ca bana une?Hajt more ma. Jam i nershem thote! Po pyt kysh fort per ty.

Alo?- Jo moj zemer i kena ra gabim. Na e kena telefonin me prefiks. Fike! /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk prishet per mu a? Nuk dojne me ma dit ca kam ba e. Ani se kam EVladin e mire.

Une nuk e marr edhe pike!

Ku ku c'fare pjellet.
Edhe mos u lodhni kot edhe dy pika.
Po asht amerikan moj zotninja.
O pune e madhe fort. Hala s'kan ken djali i Klintonit a? Ta marr Ameriken n'fund bots.

............ Vazhdon nesrit pjesa tjeter se asht ma e bukur /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt naten /pf/images/graemlins/smile.gif E sillu mire /pf/images/graemlins/smile.gif Mos mu rrotullo shume neper shtrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] E mi eee!!por me duket se ja fusin kot atij llafit qe gjoja kshu ene ashu!!!!se deri tani nuk kom kap as i lesh!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gillette pur home /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt naten tash se boll vone asht /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Nejse mo thash edhe naten e mire se po me flehet gjume po se kom mor vesh gjo do pysni ju :confused: :confused: Aq sa moret vesh edhe ju.O milet mos nigjoni thashethemet e papes se un me verte te kuqe i kisha ate nate...,por si kisha tanga,i kisha breeeeeeeekeeeeeee.Edhe der ka ora 1 e 30 e notes i kom majt se masnej i nrrova /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Turo........ktu je mer....Ec se ta gadis une ty sot qe mje hap sa anej knej ene do me fitu pare me pashgaportizimet.....Lene matrapazllikun lale se sbohet parja kallp prej verteti asiher.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Putrako-->Ke ta'fala ka Tirona qelbet me shi e me qiell si suma atyne ftereve qe kena pas iher e i kohe........ /pf/images/graemlins/tongue.gif