Re: Klubi i tironsave

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Eh tash u kujtove ti /pf/images/graemlins/tongue.gif Nejse i nxeme gia' duart duke shkrujt /pf/images/graemlins/smile.gif

Manca solo na birra!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

o sasso smack smack me se na ka mor molli ... edpsez /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

A ka noi tirons prej verteti ke ky klubi mer apo jan' t'gjithe te pashaportizum?????!!!!!!

pffffffffff

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] o papeeee pse mi une duhet ti mesoj keto .......... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash: Po na ka kalu mosha maj /pf/images/graemlins/smile.gif I kena harru tash /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] A ka noi tirons prej verteti ke ky klubi mer apo jan' t'gjithe te pashaportizum?????!!!!!!

pffffffffff [/qb]
Pse re Ne ca te dukena ne . APo sjena Tironca gja . Hajt Hajt po te pava anej ka shpija jeme ta tregoj une ty :tipsy: :tipsy:

TEA

Forumium maestatis

ho me pra TEDO thuj iher se na bojn ne ekstrakomuntar n'TIRON :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] ho me pra TEDO thuj iher se na bojn ne ekstrakomuntar n'TIRON :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
---------------
Mirmroma mi tironce, si te kam ty un iher se me ka mor molli..........t'puth shume... /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s.Tedo, ti e ke pashaportizimin para clirimit lal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] A ka noi tirons prej verteti ke ky klubi mer apo jan' t'gjithe te pashaportizum?????!!!!!!

pffffffffff [/qb]
KLubi eshte me pi kafe e mo bo muhabet jo me nxjerr certificata.megjithate e njofim i gru anej ka gjenja civile po deshe ti me e bo pashaportizimin ec se ta bojme prej verteti,me vule e me firme ka Edi Rama :rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

e njofim i gru anej ka gjenja civile ---> :eek: :eek: (Ktu ka tradhti burra)
Ku me paske shku mer...hah te te kisha kap... :smash:

assassino26

Primus registratum

[qb] e njofim i gru anej ka gjenja civile ---> :eek: :eek: (Ktu ka tradhti burra)
Ku me paske shku mer...hah te te kisha kap... :smash: [/qb]
Nji mi ku jom jom mcef poshte krevatit...,cere do me besh sme kap dot.
Burri qe eshte burre i here flet edhe un sdal ka knej posjht nomi le te bohet

Kordelja

Valoris scriptorum

Burri qe eshte burre i here flet edhe un sdal ka knej posjht nomi le te bohet -->Me hike mer se desha me te kap ma afar....ec se e kupto vete ti....... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Dil mer dil se s'jam tu t'bo gjo.....xhan xhan ti.......una ty d.m.th. :smash: :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Se mor vesh edhe shume bese nuk te kom vallai se o me ke xhan e do me me vu me shtyp hudhra me ato cekicat,ose do me me shtyp koken.Nuk dal sa te me japoesh garanzi qe jeta ime eshte e parrezikuar

Kordelja

Valoris scriptorum

Lol beeeeeeeeeeee, hajt mer hajt se xhan xhan, a te kam patriot dhe bashkevuajtes apo s'te kam....

P.s.Kur e ke bo pashaportizimin ti mer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :sleep:

assassino26

Primus registratum

[qb] Lol beeeeeeeeeeee, hajt mer hajt se xhan xhan, a te kam patriot dhe bashkevuajtes apo s'te kam....

Me ke mi me ke edhe une te kom shume xhan.Ja po e qis buzen nga posht krevatit qe ta puth pak faqen.
Pashaportizimin se kom bo fare,ce du mi s'kom qen nai here jashte shtetit /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

P.s.Kur e ke bo pashaportizimin ti mer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :sleep: [/qb]

mostro

Putraku

Turqeta te gjitheve!!!si keni qone mer mocer ene moce te tirones!?a ka maru viti i ri anej ka juve apo jeni ne aheng e siper akoma..bjerini mer atij qefit!!!cer rrace qeflijsh keni qon mer yahoo!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Uuuuuuuuu, ja nji tironc prej verteti, ec o Putrako bojm i dor muhabet se Turi u ka mcef posht minerit ka fryka se mos e djeg une me ftere .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Putrarko amon ere amon se me ka gjet belaja...Amon thuji ksaj te mos me gjuj se u mpiva poshte mineres kom 2 ore edhe sdal dot se s'ma ma

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] O Putrarko amon ere amon se me ka gjet belaja...Amon thuji ksaj te mos me gjuj se u mpiva poshte mineres kom 2 ore edhe sdal dot se s'ma ma [/qb]
Rrofte dashnija! Putrako ke 10 me yll /pf/images/graemlins/smile.gif Naten e vitit te Ri bosh. E tash gjun Sasson :eek: :rolleyes: :eek:

Ah! Povero cuoricino di una che so io /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Paskan ik kta te 2... :eek: Po dal un i here ka knej poshte.Ku do ken shku kta me se s'po mor vesh gjo :confused: .Nejse mo se nuk po nihem fare shyqyr qe dola qe ktu poshte minerit i here :tipsy: .
Tashi i kafe dui une edhe nuk nihem mo der neser ne mjes.Amon mer amon si e bo kafen ajo Manu qe e qan fare,po edhe Tea xemla ime e ben kafen speciale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] O Putrarko amon ere amon se me ka gjet belaja...Amon thuji ksaj te mos me gjuj se u mpiva poshte mineres kom 2 ore edhe sdal dot se s'ma ma [/qb]
-------------
Dil qe anej se kom mor mshesen e du me mshi se osht mush me psilliqe ktu ec......... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt mer se s'bo burri veten per macok, hec se ka nji moc' t'nordhe ke oborri..... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..