Re: Klubi i tironsave

usta_Qima

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

nuk jom kondra turo se esht alamet ........ gruje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]nuk jom kondra turo se esht alamet ........ gruje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif Ho me pra dil ne teme jo du me e bo me te af-se ca bejne kta e jo kshu e jo ashu...Sa te vijne ato te af-se u loh ai ke ty po ho se me mire te del aty.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]hi&bye....gotta go study /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
studio rrusho studio se ate pune ke tashi per tashi.Me vone shoofim e bejme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

assassino26

Primus registratum

Ka iku kjo e kafeve meeeeee??????? :confused: :confused:
help.gif

Emanuela

Forumium praecox

Ore keni kohe pa pire kafen time ju? Si thoni ti pervishem punes une? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Ore keni kohe pa pire kafen time ju? Si thoni ti pervishem punes une? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un gati per pune jam po kam frike se sa te kerkoj kafe une ti zhdukesh...Si do ja bejme??????

assassino26

Primus registratum

Naten e mir tironsa.Ja si gjithmone Manu,sa i kerko njeri kafe iken mcifet.Nejse.
Mpuuuuuuahhhhhhhh per Lean se me knoqi sonte edhe e bofsha gjumin e omel. :sleep: :sleep: :sleep:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Naten e mir tironsa.Ja si gjithmone Manu,sa i kerko njeri kafe iken mcifet.Nejse.
Mpuuuuuuahhhhhhhh per Lean se me knoqi sonte edhe e bofsha gjumin e omel. :sleep: :sleep: :sleep: [/qb]
mos gerrhit mer horr se na le pa i pike gjumi!!
noten...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ore po ti pusho se gerrhitmi ene nuk pusho se pjerdhmi. /pf/images/graemlins/laugh.gif Cer ke mer cun!?pranej u ktheve nga ona tjeter ti ehhhhhh!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Ore po ti pusho se gerrhitmi ene nuk pusho se pjerdhmi. /pf/images/graemlins/laugh.gif Cer ke mer cun!?pranej u ktheve nga ona tjeter ti ehhhhhh!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse er dreq me ty jom duke fjet une?Un thashe se jom tu fjet me nai femer.Ik mer lanet anej se te pjerdhmet s'jon asgjo...Ik anej se me mzon gjumi vallai s'maj pergjegjsi...,kushedi va onrre shof /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep:

assassino26

Primus registratum

Noten tashi jam shtri te kjo dhoma tjeter me krevat dopio.o lea kur te vish me fjet fike icik driten se per ty e kom lon nez.
hajt noten tashi edhe vetem sex mos boni ktu te kjo tema se ca te doni beni tjeter.... :sleep: :sleep:

mostro

Putraku

Po pse mer kapil,faji tem osht qe ti nuk e nez driten para se me ra m'gjume eeeee!?hajde tirons hajde!!!!hajt gjume tani qafir!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif noten artui...... :sleep:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Po pse mer kapil,faji tem osht qe ti nuk e nez driten para se me ra m'gjume eeeee!?hajde tirons hajde!!!!hajt gjume tani qafir!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif noten artui...... :sleep: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep: :sleep:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]hi&bye....gotta go study /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
sa kopjo kjo mer amon!!!
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]hi... bye
provime...[/qb]
(faqe 74)

Cruel_Intentions

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]njatjeta dhe mirupafshim /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep: :sleep: [/qb]
se mos i thush edhe ketij kopjac, ohhh me fal ky e paska perkthy!!!
pffff, me lej rehat amon se kam 4 finals
hajd shnet !! /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmjesi knej ka klubi.Ecni tashi shpejto edhe pijeni ka i kafe te mire se u hap lokali.Sot pak me vonese. :smash: shyqyr qe s'erdhi pronari se do me kishte gjet ne gjume :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

gjes' me syte akoma te pergjumur po lexoja keto faqet dhe vura re qe dominoheshin nga seksi. tctctctcctc, sa te babzitur jeni. nje cike abstinenc nuk do ju bente keq.
cja futa kot une tashi. ju gjithe kohes duke abstenuar jeni, prandaj ju shkon mendja vetem aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse nejse, turi, ene ti ma ke lezetu noten mo bir i nones. te puth lea fort edhe ma puth edhe tironen, po jo french kiss, te lutem.

ika tashi se me duhet te flas me ato te shkolles qe ta le ate te mallkuar kete vit e ta filloj vitin tjeter.
me uroni fat, please. /pf/images/graemlins/frown.gif