Re: Klubi i tironsave

Alba Shehi

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ca bohet ktej iher? Si ju kam mor amon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Turo,ti me kenaq mua me ato th&th prej Tirone!
Apo c'eshte kohe pushimesh tani. Apapapapa lum ata qe jane aty. Beni qejf beni...

assassino26

Primus registratum

O Albushe rapatushe,amon mi se s'du me te nrejt menjen po Vit te Ri si ne Tirane nuk ka me as i ven te botes,ec se ke me njel e knaqme.Un di ca te huj qe kan me ardh apostafat per vitn e ri ne Tirone.Amon mer amon se na e kan zili ne tironsave gjith bota se dim me e bo qefin tamom qef.

Ti Daco maje se majaft te kom duru me goje myll...Honret dru si derrat edhe majaft tashi se s'kam hallin tat po kam hall se me merzitet ylli tem Tea.

O Matilda ma rigjete shpine me duket... Nejse ti e di po desha me dite ke ke me xhan me xhan me xhan nga te gjithe,nga te gjith them jo nga te gjitha.........

Guest

po ty mo xhaxhi turi ty /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam fiskim te kam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

xhaxhi Turi shife pak sa xhan te kam una tya
liebe030.gif

//www.getpics.de/herz32.gif
herz26.gif
herz25.gif
herz23.gif
herz21.gif
herz11.gif
herz14.gif
herz31.gif

assassino26

Primus registratum

Amon mer amon qe eshe duke mu mush menja qe me do me verte kjo goca muve....
O Matilda sa emer te bukr qe ke mi me rafte pika muve...Te dua shume edhe una,hajde bejme dashuri /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Amon mer amon qe eshe duke mu mush menja qe me do me verte kjo goca muve....
O Matilda sa emer te bukr qe ke mi me rafte pika muve...Te dua shume edhe una,hajde bejme dashuri /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shshshshs ske turp /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi turi pse re ca kujton ti se tallem una una te kam xhan prej verteti ja te puc pak tek facja /pf/images/graemlins/tongue.gif muahhhhhhhhhhhhhhhh edhe ika tashija se kam flike se me rafin ato gocat e tjela te glupit muve
help.gif
se jam shuem e vockel una dhe kam frike /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Rri mi se sle njeri xhaxhi Turi me te rraf ty...,Paskam qen edhe tu u mor ne qafe kaq e vogel sa je ti rrezik e kisha honer per pedofili,
po ti e ke xhan xhaxhi turin edhe se lke me bo ashu gjojnash..,\\\\hajt te puc edhe un te faqja edhe ishalla ste dalin pucra kur te rritesh se kur puthesh shume kur je e vogel .......

Guest

ta kishe menduar me perpara ca te them una /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

mirupau o tironsa...,kam bo, 1 gjo sone gjith naten qe ms'me ka lon me fjet edhe tashi sme punoka truni me shkrujt me shume
pacim te gjitheve...

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]ai mir esh po ti si je
liebe030.gif
[/qb]
uuuuuuuuuuu......
Kush na qenka KESULKUQJA....Po ku je mi E.....
se un mir mir jom ...hajt mo ske ci bo ...po ti si ke qen...

Guest

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]ai mir esh po ti si je
liebe030.gif
[/qb]
uuuuuuuuuuu......
Kush na qenka KESULKUQJA....Po ku je mi E.....
se un mir mir jom ...hajt mo ske ci bo ...po ti si ke qen...[/qb]
mir mo lali /pf/images/graemlins/laugh.gif ja mezi po pres te vije viti riu
/pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti si ke qen ate gru ato kalamaj mire ? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Mir shyqyr.....po ai kalamoni i shtat i prap fort,nuk le i gjo ne ven e di ti mo...........

Po paskan hum tironcat fare ...nuk po ju pelqe mo si tem apo AF komplet ....

Guest

gezohem qe jeni mire /pf/images/graemlins/smile.gif

kushedi ku kane shkuar te lozin te shkretet neper msn ra a ku e di une /pf/images/graemlins/laugh.gif

te fala motres /pf/images/graemlins/wink.gif dmth enikas /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironca si u ngryset Juve . Ja kalofshi mire dhe befshi qejf ... Ika dhe erdha :thumbsup:

Blendi

Primus registratum

Mirdita tirona, ec atu!!!! Pershnetje ka larg. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mroma tironsaaaaa ... me ka marr malli per tironen /pf/images/graemlins/frown.gif

LEA

Primus registratum

ju pershendes me kengen "tata du fuston" /pf/images/graemlins/laugh.gif