Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

suksese insane /pf/images/graemlins/smile.gif

ca o be ketej me :sleep: :sleep:

disku

UNI

na vran kamunistat hajrie.....
o daco tironcat jan ktu lale po e kon menjen te temat e sportit politikes sexit....harrove ti qefli jon te gjith pa perjashtim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]suksese insane /pf/images/graemlins/smile.gif

ca o be ketej me :sleep: :sleep: [/qb]
thanks tea.

mesa pash keshtu prej 1 sekondi, plasi dashuria ne kete teme...
matilda ti kujt po ja lu artus ketu apo mu tek demat? se spo mar vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Ca bohet ktej iher? Si po ia kaloni o Tironsa? Pah,s'e evitoj dot,ka fillu me me marr malli muve kur kam kohe pa ju shkruajtur. C'ti besh,ju kam si shpirt prandaj1 /pf/images/graemlins/wink.gif

Insane te puc fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif Te ecte mbare me provimet e na co nai foto nga ato qe beme se dum me pa si kena dal. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Ca bohet ktej iher? Si po ia kaloni o Tironsa? Pah,s'e evitoj dot,ka fillu me me marr malli muve kur kam kohe pa ju shkruajtur. C'ti besh,ju kam si shpirt prandaj1 /pf/images/graemlins/wink.gif

Insane te puc fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif Te ecte mbare me provimet e na co nai foto nga ato qe beme se dum me pa si kena dal. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kur ti laj do te ti sjell aty /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

O mroma juj klubi...,Si keni qen me si keni kalu?Nji ku erdha un i here per sot me ju pershnet se nuk mund te shkruj shum se kom vra doren.
O Tea o rrush si je ti yvoo.Kiss kiss per ty.O Lea po ti mi si i ke punet?kiss kiss edhe per ty.
Kaq i here per i here me vone shofim e bejme se i gatshem jam sot vetem me prit puthje.

LEA

Primus registratum

qe, erdhi i zoti shpise ene e ftilloi temen e tironsave se ju te tjeret kishit mor kot.

turo, ca bo ti rrushi lalit. ene 12 dite ene bohu gati per rinas pasnej. /pf/images/graemlins/smile.gif

hajde ta puthi lea faqen ene ty se e merito.

ca bohet anej nga tirona? ftohte me thane. uffaaaaa, ca rrobesh do mor une e shkreta..

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]qe, erdhi i zoti shpise ene e ftilloi temen e tironsave se ju te tjeret kishit mor kot.

turo, ca bo ti rrushi lalit. ene 12 dite ene bohu gati per rinas pasnej. /pf/images/graemlins/smile.gif

hajde ta puthi lea faqen ene ty se e merito.

ca bohet anej nga tirona? ftohte me thane. uffaaaaa, ca rrobesh do mor une e shkreta..[/qb]
O rrusho ti ec pa rroba fare se te nrof une ne krahet e mi.Mos e llogarit edhe 12 se e sotmja iku edhe 11 thuj qe te jesh mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja klubi gzuar faqen e re edhe e musshim sa me shpejt :thumbsup:

mostro

Putraku

Turqeta te gjitheve!si keni qene mre?mireeee?
ka jon sot gjith kta tironsa mer jahu?i paska myull shiu neper shpina,ene s'jan tu dul me e pi ate birren e darkes!!!!!!pershnetje te gjitheve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.ejj po i pub-i i ri njit me rovenen.BLACK STONE:shume cool eshte..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Turqeta te gjitheve!si keni qene mre?mireeee?
ka jon sot gjith kta tironsa mer jahu?i paska myull shiu neper shpina,ene s'jan tu dul me e pi ate birren e darkes!!!!!!pershnetje te gjitheve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s.ejj po i pub-i i ri njit me rovenen.BLACK STONE:shume cool eshte..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Putrako kte lajmrimin e kam dhon un para teje /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec tashi kush do na japi nai birre tashi ne darke,ose me sakte tashi ne kte filllim darke?

mostro

Putraku

Po hajt mo!!po ta jap te xhomlliku,sepse aty kom parku ene mercedezin!!!!!!po ene ti mos hajtme duret bosh!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Cdo mer bab te xhomlliku?Aty vetem eurolloto ka tashi edhe farmaci...Ec knej ka rruga e Elbasanit se nuk jom me dur bosh jo,kom ble ca biskota te mira ktu me i ven qe te lepish gotn e birres /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

sot dit koti,gjith kohes shi.Komshit siper meje kan gjith noten qe bojn sex sa nigjohet krevati qe lu deri ktu.Mu spo me ze gjumi ene po enderroj me bo me nai goc te forumit ate qe po bojn komshit siper. /pf/images/graemlins/laugh.gif
booooooooo si nuk u lodh ky dreq ere,paska qen i pangop!!!???????? /pf/images/graemlins/laugh.gif